Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 663
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • Швейцария

После италианците са чувствителни на тема мафия и Сицилия. Може би за това са го номинирали. Whistling

Уж са чувствителни, а всеки втори филм е за мафията, Сицилия, Калабрия, Неапол и т.н.

# 376

Ocean Portal, Porto Venere, Italy

Малко релакс за очите, а аз засядам да се наслаждавам на Калдо криминале newsm44 newsm44
Ето тук съм
Скрит текст:
ако ви потрябвам Laughing

# 377
  • София
http://www.invidia.it/foto_gallery/vip/gabriel-garko-bellissimo/ … -vanity-fair.html
1-во искам аз да съм кобилката  Embarassed Joy

2-ро - In primavera tornerà come protagonista di ‘Il peccato e la vergogna 2’ e ‘L’onore e il rispetto 4’, ma sono pronte anche la fiction su Rodolfo Valentino e ‘Le memorie di Adriano’ per il suo debutto in Rai

През пролетта ще се завърне като актьор в ‘Il peccato e la vergogna 2’  и в ‘L’onore e il rispetto 4’, но са готови даже и за сериала Rodolfo Valentino и ‘Le memorie di Adriano’ .
Ура ще има какво да се гледа  Hug

# 378
  • София

После италианците са чувствителни на тема мафия и Сицилия. Може би за това са го номинирали. Whistling

Уж са чувствителни, а всеки втори филм е за мафията, Сицилия, Калабрия, Неапол и т.н.

те пак са чувствителни, но явно това се гледа навън.. та затова ги правят.

# 379
Никой нищо не каза за предложения филм /пост на Лиа № 370/ - хубав ли е, лош ли е, драма ли е, крими ли е, ако се хареса, дали може да се превежда до пролетта и прочие newsm78 Heart Eyes
Дейзи Hug, хубава новина за пролетта  bouquet  bouquet  bouquet Само да избутаме зимата Heart Eyes

# 380
  • София
Никой нищо не каза за предложения филм /пост на Лиа № 370/ - хубав ли е, лош ли е, драма ли е, крими ли е, ако се хареса, дали може да се превежда до пролетта и прочие newsm78 Heart Eyes
Дейзи Hug, хубава новина за пролетта  bouquet  bouquet  bouquet Само да избутаме зимата Heart Eyes
Нищо не знам за този филм  Sad но му намерих трейлър  Crazy

# 381
Шаци Hug, за трейлъра Peace  bouquet Мале, мале, нещо откачено ми се вижда, особена музика, с све думи трейлърът не ми хареса ooooh! Но това нищо не значи, все пак newsm17
За сега Калдо криминале е супер Peace, мисля си, че собственичката на ап., който дава под наем, ще напусне Mr. Green майката земя, мъжът-затворник ще открие гл. героиня и ще има екшън, за Гарко още не знам newsm78, но си е бонбонче....а и с това кученце Heart Eyes...като герой от приказките newsm68

# 382
Аз в сайта Cinema italiano info бях гледала/чела нещо за този филм.Доколкото си спомням имаше нещо откачено в него и някакси не ми хареса много.

# 383
  • Швейцария
И аз не съм го гледала този филм, но като гледам трейлъра нещо не ме грабна  Confused
Малко психарски ми изглежда...не знам...

# 384
Извинете ме за откаченото предложение за филм doh Wink, не знаех........ Praynig newsm78

А в Калдо криминале Гарко държал коте, а не куче /както мислех аз hahaha/.....май за сега единственият нормален ще се окаже следователят, дето не можех да го гледам в Честта Wink

Отивам на пуш-пауза и мерене на температура, че може и интуицията ми да се е затрила newsm08

Маркрит Hug

# 385
# 386
Момичета изчетох ви!
Страшно приятно е да съм в компанията ви!  Hug Hug Hug

Относно класациите.
Малинки, къпинки..., лично мен тези неща не ме вълнуват.
Когато някой актьор ми е направил впечатление, то миродавно е, само моето усещане.
Да, сигурно, убедена съм, че има и по-добри актьори от Гарко.
Да, със сигурност има и такива, които не го харесват.

Този филм не съм го гледала, но честно казано другото което съм гледала - нннн...  Embarassed не става.
Не знам актьор, на който всички продукции да са супер. Абсолютно нормално е това.

Иначе има много други хубави италиански сериали.
Стига да можете да превключите от Гарко към някой друг.
Като казвам превключите, това не значи игнор или нещо подобно.

По мое мнение прекаленото пък вторачване в един актьор също не е много благоприятно, най-вече за вторачилият се.  Joy Joy Joy Joy Joy
Той актьорът не знае за това, някои само се досещат, след като видят големите тълпи покрай себе си.

Аз съм на вълна

Скрит текст:
Страхотен актьор.

Всъщност защо ли го скрих в спойлер. Нали темата е "и за още италианско"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 387
Аз съм на вълна

Скрит текст:
Страхотен актьор.

Всъщност защо ли го скрих в спойлер. Нали темата е "и за още италианско"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е, кажи поне към какво филмче/сериалче те отнесе вълната, че и ние да яхнем гребена й Praynig Praynig Praynig

А аз изгледах Криминалната жега, за което мерси на тандемче Мари-Ша    bouquet  bouquet  bouquet Приятен сериал, леко се гледа, малко са предсказуеми нещата, наивни моменти, но на мен днес точно това ми трябваше! Гарко - невъобразим сладур smile3521. Виж актрисата, която играеше Анна, си беше баш за отсвирване Mr. Green, аз освен пот и сълзи друго в нея не видях, това болка, това мъка, това изтерзана душа, пък дори и любов....нямаше нищо подобно smile3521, всичко беше равно, никаква емоция newsm78

Дори и тук, на първата снимка, усмивката на "Анна" ми е изкуствена newsm78

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 21:52 от lia-martin

# 388
# 389
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo, това бил Габриел Гарко Flutter Flutter Flutter

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт