Звездни компромати - 182 част

• 68 493
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ами аз друго разбирам под вимета - меки, големи и висящи до пъпа Rolling Eyes, но добре.
Демек а ла Вимета Райкова?  Grinning Защото нейните бозки ми навяват именно тази асоциация.

# 136
  • някъде
Добре де,като кажете вимета та вимета!Как си представяте голям,много голям естествен бюст да е стегнат и да не виси?Или всички притежателки на такива гърди трябва под строй да ходят при д-р Енчев за корекции?

# 137
  • In The Middle Of Nowhere
Ами аз друго разбирам под вимета - меки, големи и висящи до пъпа Rolling Eyes, но добре.
Демек а ла Вимета Райкова?  Grinning Защото нейните бозки ми навяват именно тази асоциация.

Ъхъ Mr. Green Бозките на Сашка Васева също. Но се сещам и какво друго бих нарекла виме, на онази Къртни... жената на актьора от Зеления път, огромните импланти.

zhekova, това е така и аз лично рядко бих употребила 'виме' като определние за нечий бюст, освен ако притежателката доброволно не си го е причинила. Понеже стана въпрос, затова аз обясних какво рабирам по 'виме'. Иначе не разбира се, не всяка жена е длъжна да си прави корекции, ако не изпитва нужда.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 16:01 от angeles

# 138
Гърдите на Сашка изобщо не са огромни, каквито се опитва да ги изкара, повдигайки ги как ли не. По-скоро са увиснали, но вимета в никакъв случай.   Naughty

# 139
Изненадващо Ким Кардашиян ми хареса с тази коса. Изненадващо е, че изобщо ми харесва.

# 140
Хубави са си на Андреа силиконките.

А какво толкова обидно и най-вече лъжовно каза за нас Скарлет Йохансон?
България не е Италия- факт;
Не е популярна туристическа дестинация, освен за евтин алкохолен туризъм на също такива евтини туристи- факт;
И за знаците е вярно;

# 141
# 142
# 143
  • София
Гуен Стефани и семейство твърди се че е бременна - на мен тя ми е много анти ooooh! а Гевин от страхотен мъж стана, по-известен с жена си #Crazy
Сиена Милър напоследък е като набедена красавица
Джесика Алба освен, че винаги е стилна има уникално излъчване
Стейси Киблър с лоша комбинация на дрехите
Тази по-ми прилича на краварка с вимета

Иначе Скарлет се държи тъпо и често има роли на глуповати момичета, но има филми, в които ми харесва. Напр. Момичето с перлената обеца, Престиж и Загубени в превода Naughty
Много хубаво стои русата коса на КК, определено има добър фризьор.

# 144
http://www.bnews.bg/article-85155

Азис и Ивайла Бакалова, някой май си има нова приятелка, Николетче дали ще се цупи Laughing

# 145
Вместо запис още една снимка на русата Ким Кардашиан. Харесва ми така.

# 146
КК ми напомня на Кейт Хъдзън, особено на втората снимка  Crazy
А на мен на Бионсе. Whistling

# 147
# 148
http://www.bnews.bg/article-85155

Азис и Ивайла Бакалова, някой май си има нова приятелка, Николетче дали ще се цупи Laughing

Те си развалиха приятелството още по време на Къртицата. Предполага се, че той също искал кариера на ТВ водещ, ама камерата "обича Николета", та не му станала работата.
Беше се лепнал за една кикимора, която продава бижута след това.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт