Звездни компромати - 182 част

• 69 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Обикновено не вярвам на писаниците на хотарена, обаче това честно казано даже си го и представям  #2gunfire Joy ooooh!

Войните на Венета с комшиите:
http://hot-arena.net/voinite-na-veneta-s-komshiite-unikalni-razk … -svetskata-kokona
ЪЪъ, тъй като живея във въпросната сграда и тъй като знам кой съсед има голдън ретривър, и тъй като знам, че имаше голям скандал заради него, тази статия май е истина Confused

# 286
  • Варна
Ралица не роди ли сравнително скоро първото си дете?

# 287
Джъстин Тимбърлейк в Москва

Робин Тик

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 09:54 от *Stela

# 288
Ралица не роди ли сравнително скоро първото си дете?
Да,преди 2 години.

# 289
# 290
  • Под липата

ЪЪъ, тъй като живея във въпросната сграда и тъй като знам кой съсед има голдън ретривър, и тъй като знам, че имаше голям скандал заради него, тази статия май е истина Confused

И си траеш?  Mr. Green

...че това нещо всеки ден ти е пред очите

Тази жена в мен предизвиква научен интерес. Кифла в естествената й среда. Даже и научен труд бих могла да напиша...

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 11:52 от Raffaella

# 291
  • София
Е, не е коректно да пиша за нея, но конкретната статия е истина този път.

# 292
# 293
  • Под липата
Е, не е коректно да пиша за нея, но конкретната статия е истина този път.
 Peace
Съгласна, но не се майтапя, че бих я наблюдавала с чисто научен интерес, ако бях на твое място Simple Smile
Винаги ми е било интересно съчетанието между липса на интелигентност, самокритичност, духовност с известна доза финансово охолство. Струва ми се, че е доста нетърпимо за околните, които не са лишени от първите три показателя.

Да, гледахме ги преди няколко страници  Peace

# 294
# 295
# 296
  • Под липата

Трагедия е, да. Много съжалявам за Миа Сантова. Дано скоро има нов повод за надежда и радост, дано...

# 297
# 298
Тръгнах да слагам търкалящи се от смях емотикончета на поста на Рафаела, но след този на Сигма просто ще пожелая кураж и сили на Миа Сантова.  Sad

# 299
Джъстин Т. е голям сладур какво е правим в Москва? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт