Звездни компромати - 182 част

• 69 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
Парис Хилтън влиза в къщата на Вип Брадър.

# 496
На мен и Бекъм ми е отвратителен. Красивият мъж е естествен и непресторен, не модел на бельо с чорап в слипа Whistling.

Чак отвратителен не ми е, но определено ми е доста далеч от секс символа и красавеца, за какъвто го превъзнасят.

# 497

Не ми се мисли какво ще работи Калканджиева, ако тази стане 5-тата в света.  Laughing

# 498
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, как какво- ще започне да пере чорапи Mr. Green

# 499
# 500
  • Варна

Люлката има предпазващ обръч от всички страни на детето. Роклята, обаче отзад е над обръча и той не се забелязва.

# 501
Ахх, и на 50 Мишел е по-красива от най-красивата девойка Heart Eyes. Разправяйте ми после, че красотата била тен, хиалурон и скалпел Mr. Green.

# 502
  • In The Middle Of Nowhere
А защо трябва да сравняваме една 50 г жена с младите девойки, ако са естествено хубави  Rolling Eyes Всяка възраст си има своята красота. Никой нито млад, нито стар ще е хубав, ако изглежда неестествено и е развалина от прекомерни интервенции.
А Мишел изглежда чудесно за годините си, да. А пък момичето до нея има супер интересна кройка на роклята!
Адриана Лима е много хубава, въпреки космите/това като майтап/  Mr. Green
Миранда Кер не я харесвам като цяло, но пък се облича и гласи точно по мой вкус! Flutter

# 503
Не ми се мисли какво ще работи Калканджиева, ако тази стане 5-тата в света.  Laughing
Joy
Много е красива Емили Дидонато... направо е зашеметителна: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmm4mklNbf1ql8daio1_500.jpg
А снощи гледах за пореден път "Шифърът на Леонардо", Одри Тоту е страхотна: http://www.britsincarcassonne.com/audtau.jpg

# 504
На мен и Бекъм ми е отвратителен. Красивият мъж е естествен и непресторен, не модел на бельо с чорап в слипа Whistling.

Малко по-нагоре има снимки с Харпър Севън, където е естествен и непресторен. Другото е работа, за фотосесия ще изглежда както му кажат.

# 505
А защо трябва да сравняваме една 50 г жена с младите девойки, ако са естествено хубави  Rolling Eyes Всяка възраст си има своята красота. Никой нито млад, нито стар ще е хубав, ако изглежда неестествено и е развалина от прекомерни интервенции.
А Мишел изглежда чудесно за годините си, да. А пък момичето до нея има супер интересна кройка на роклята!
Мишел изглежда великолепно, не само за годините си Peace.
Аз сравнения не правя, отбелязвам факт- във времена, в които младостта е издигната в култ, има жени, които не се страхуват да остаряват. И го правят красиво.

# 506
https://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8

Майлито направи и вчера пусна нов клип.

# 507
  • In The Middle Of Nowhere
Джой, да така е, естественото остаряване е винаги по-красиво и предпочитано пред пластичните извращения/като Донатела Версаче например/.Добре, че има в Холивуд такива, които не се подвели по масовата истерия за вечна младост. Но трябва да отчетем факта, че и поддръжката съвсем не е излишна, и Мишел има такава със сигурност. Аз не съм твърдо против разкрасителните процедури, когато са умерени и насочени там където наистина има нужда.
Много харесвах Мишел в средата на 90-те Simple Smile Както и сега разбира се, но тогава ми беше голяма любимка.

Гледах го клипа на Майли днес, но без звук. очаквах нещо подобно и не съм изненадана. Даже ми хареса, защото пак предполагам ще предизвика дискусия.

# 508
E как можахте на сравните Дейвид Бекъм  Heart Eyes с Мамин Кольо? Whistling За мен втория е грозен отвсякъде, веждите са му най-малкия проблем.
И на мен Николай ми е грозен.Прилича ми на кон в лицето. Peace

# 509
  • Tам през Атлантическия океан
E как можахте на сравните Дейвид Бекъм  Heart Eyes с Мамин Кольо? Whistling За мен втория е грозен отвсякъде, веждите са му най-малкия проблем.
И на мен Николай ми е грозен.Прилича ми на кон в лицето. Peace
Да , кон с вежди   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт