Звездни компромати - 182 част

• 68 617
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
На мен много ми прилича на Джулия от Мис България.
Скрит текст:

# 556
По-скоро е копие на баща си Антъни Делон.Ален никой не може да го стигне  Heart Eyes

Скрит текст:

# 557
Според мен е по-близо до дядо си.

# 558
# 559
На баща си ми прилича повечето момичето.

# 560
  • София
На баща си ми прилича повечето момичето.
Като я видях и се изумих как може да е истинско копие на татко си.  Peace

# 561
  • в 1001-та нощ
преди малко в На кафе - Йоана Буковска - със супер къса коса, разказва за децата  Peace много естествена; излъчва женственост... Peace

# 562
  • София-Младост
Мика Стоичков

# 563
Въобще не ми хареса Йонна. Като можа така да се подстриже?! Каква хубава и нежна жена беше с дългата коса. Също така беше облечена доста зле. Опитала се да е фея, но не и се е получило.

# 564
# 565
  • в 1001-та нощ
Въобще не ми хареса Йонна. Като можа така да се подстриже?! Каква хубава и нежна жена беше с дългата коса. Също така беше облечена доста зле. Опитала се да е фея, но не и се е получило.

предположих, че коремът й не е пробран, като видях какъв е бил преди раждането и затова носи широки дрехи .... прическата и на мен не ми хареса; но излъчването да, дадоха я в близък план - не си е пипала устни и т.н. Wink

# 566

Може да е започнала да ѝ пада косата след раждането и да е предпочела да я подстриже. Въпреки че уж пада косата, непаднала през бременността, при някои жени е доста изразен косопадът.

# 567
  • в 1001-та нощ
да, тя каза, че е имала коса до кръста и всичко е било в косми ...когато е тръгнала новата коса й е стояла като шапка и е постригала всичко до новата коса

аз харесвам къса коса, но .... не толкова, тя самата каза - "ще порасне"  Blush

# 568
Аз също харесвам къса коса, но точно тази прическа тип плитка паница с бретонче 1 см, не мерси.

# 569
Йоана Буковска ми е изключително противна и сега не искам дори да я виждам с къса коса  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт