Отговори
# 315
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба  Hug влизам и съм ей така  Shocked на същата страница от снощи и йок кафе  Wink
Ко се чудиш...тати беше заключил имението.. Joy
Аз бех заключила нашто крило...тая кафе дири...да ти имам дертовете... Joy

# 316
Все още не сме се събрали всичките, но кафето е задължително.
Определено имам нужда, че цяла нощ не сме спали заради високата температура на детето-39, 5 и продължавам да се боря със смъкването й, и сега се гледаме вкъщи. Cry
Скрит текст:

# 317
Зизу, ще публикувам резюмето за предстоящия епизод но по-късно, че още не са го качили.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 12:02 от Neidjal

# 318
  • В света на мечтите... ❤
Добрютро народе  wavey  wavey  wavey  Hug  Hug  Hug
Кво става в диспансера бе,последните 2 страници от темата не ми ги отваря,а ми изписва някаква грешка,в туитър гледам,че са се поздравявали с Добро утро момичетата,че не са могли тука да влязат. Ейй тъй съм  #Crazy дано скоро да го оправят  Praynig
Хубав ден  всички слънчеви момичета  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug Hug  Hug

# 319
Вътре съм-мисията успешна  Mr. Green

# 320
И аз съм вътре юпииии  Party

# 321
Аз не виждам обновления,но дано да са приключили вече,поне вече сме вътре,ако заключват оставаме тук  Mr. Green

# 322
 bye Hug
Зиз Благодаря за темата  bouquet

# 323
Наде, дай на детето аналгин за температурата. Съблечи го и го увий в студен мокър чаршаф.
Тва е най-лесния начин да я свалиш. Както казва мойта Джипка...повече от тва нема на къде да изстине.
Аз така съм правила и винаги има резултат...сваля я почти веднага... Peace

# 324
Мараба,

С родилни мъки станаха нещата, здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Eми така е Господарката на имението заключила и не ни пуща  Laughing

Хубав и успешен ден   bouquet

Ирче, душата, напълни ми душата с zoo  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 325
Джени,  Hug ама скива ли, как заключих нощес.... tooth tooth tooth
Господарят виде, че заключих крилото и реши да удари катинара на целото имение... Joy

# 326
Джени,  Hug ама скива ли, как заключих нощес.... tooth tooth tooth
Господарят виде, че заключих крилото и реши да удари катинара на целото имение... Joy

Зиз ти пък що не ни даде от резервните ключове да си влезем сабах,а той господаря да си заключва другите   Mr. Green  Hug

# 327
Зиз ама ти се е получило с заключ отключ Heart Eyes

# 328
Джени,  Hug ама скива ли, как заключих нощес.... tooth tooth tooth

Зиз ти пък ще не ни даде от резервните ключове да си влезем сабах,а той господаря да си заключва другите   Mr. Green  Hug
Абе аз реших да отключим сабах, сабах...ама господаря ми цунал ключовете...после си ги намерих, отключих...ама той пак разбра и пак ги цуна...та така... Joy

# 329
Нащо манИкенчИ си чете пресата в заключеното крило като не може да излезе вика да прегледа новините поне  Joy

Общи условия

Активация на акаунт