Попътен вятър на порасналите ни деца- 18 тема, листата вече жълтеят

• 44 855
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Айше предлагам да задигнеш касата и айде на буса. Тамън ще има пари за спа и винце Simple Smile

# 586
  • София
Мама Тин, много бързо ще ни стигнат. А и съдържанието и не си заслужава, скромно е.  Embarassed

# 587
А и съдържанието и не си заслужава, скромно е.  Embarassed

Ми екстра, тогава ! Дай му го още в петък и готово !  Peace

# 588
от обяд се каня, ма вродената ми изисканост /и откровена темерутщина/ ме възпираше от емоционални изяви

обаче сега имам под ръка чаша сира и към момента съм на фаза :
 abet,обичам тъ бе жина:superuu:

то не е само до чар и сексапил - акъл има в тая глава-я как бързичко налади нещата
ще дойда и с отпуска и без отпуска

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 23:04 от pergola

# 589
Браво бе,
само Албена ли обичаш??? Гаднярка, че и с чаша Сира - ни тъй срам Mr. Green

# 590
Браво бе,

Тини, щях и аз да сЪ обидя тежко, ама рекох да затрая  йощ малко, белким мине на другата фаза, дето и на  наз ще ни хвърли по едно обяснение !   Heart Eyes

Скрит текст:

Wink

# 591
Хахахахаха Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 592
Браво бе,

Тини, щях и аз да сЪ обидя тежко, ама рекох да затрая  йощ малко, белким мине на другата фаза, дето и на  наз ще ни хвърли по едно обяснение !   Heart Eyes

приключих със сирата, ша целивам по домова книга Twisted Evil

# 593
Браво бе,

приключих със сирата, ша целивам по домова книга Twisted Evil

Виж как знам !  Wink Mr. Green

# 594
  • София
 Joy Joy Joy

Нема такива луди катерици  hahaha Скъсах се от смях сутринта в метрото, като ви четох. С глас се смях та ме гледаха  Shocked

Айше, ма какви деца бе. Тая среща на майките ли е или на децата, а? Те що не ни водят на техните сбирки? А? А?  Joy Шегувам се.
Но не се шегувам, че това бусче е малко и няма начин да кача толкоз народ, ако и децата решат да идват. Та, както е казала госпожата, тая работа си иска по- задълбочена организация. Аз по- голямо нямам право и да карам де.

Значи дата имаме, сега само остава да се навият всички и да заплюем мястото.
Малинка, защо точно тогава не можеш. Кога е бала на Виктор?
Нези, теб устройва ли те уикенда?
Алексче, и ти ще дойдеш, нали?
Бибиту, за теб добре ли са?
Ще се обадя и на Стефанията, дано се навие.
Предполагам, че всеки може да си уреди един ден отпуск или компенсация, или каквото и да е. По- важното е, че ще се видим, ще се разходим и ще е супер хубаво. Майната му на всичко, един път се живее, ЕЙ  Laughing

Перголке, и аз те обичам жено. И то без да съм пила  Joy Joy Joy   Hug
Никакво отказване и от теб не приемам. Да си знаеш  Naughty

Ангелчето ми в момента лети за Рим. Дано полета му е лек, а изкарването прекрасно.

Мацки, оставям ви, че имам страшно много работа. Хората си купуват коли бе. Пък и други проекти съм подгонила. Просто толкова енергия и желание от години не съм имала.   

# 595
Абетке, луда жено  Laughing Laughing Laughing Само докато те четох и ми ще приработи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green То такава енергия блика от поста ти, такова чудо  Hug Hug Hug
Датата за мен е удобна  Heart Eyes

# 596
а ако се спрем на Старосел или нещо наоколо, освобождавам навигаторското място в бустъ /ще се изнасям на собствен ход Mr. Green/

# 597
Ааа, при мен в колата има място и за Тини, и за Мария Ч., че даже и теб ще вземем Пергола  Heart Eyes по пътя.  Така освобождаваме място в буса само за софиянки  Laughing

# 598
Поздрави от Бургас!
Като се прибера в хотела ще ви пусна една снимчица от Старосел. Да видите красотичка.
Перголата ша си помисля дали да я вземем, нали си обича само Албенка

# 599
вай, сега съм като жабата от вица:
и аз сега какво?да се разчекна ли?
 Crazy

и айде да не си припомняме, кой спа в стаята с табелката Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт