не съм пила алкохол, но е почти същото. Много добре ми дойде срещата с много хора и разговори за работа, пазар и т.н. - ще спя спокойно.
Не се притеснявай, на мен редовно ми бъркат детето с момиченце, но не ми пука - забавлявам се на реакциите им.

Гледах всички бебета, страхотни са мъничетата, живи и здрави да са ни и много да ни радват ! 

и ми се искаше да забъркам поне една бисквитена торта, ма нз дали ще имам време да остана за по дълго в кухнята. 
Ако си отпусна пръстите да пиша, ще ме питате после дали имам жълта книжка
при вашите бебоци има ли го този момент.

Защото наша Юлия вече 6 нощи спи в друга стая, т.е. в своята си стая. Онова прословуто, сладко кошче умаля преждевременно. Първо с илюзиите, че ще служи 6 месеца, после намалени до 4 месеца, та накрая станаха два. Мога да я нацедя вътре, ама няма място ни да опъне ръчички, ни да се избута с крачета. Сега в голямата кошара така се шири, личи че ѝ е кеф! Та и аз се притеснявам от задавяне, примерно. Трудно ми е за момента. И все пак, тя и денем спи без да съм до главата ѝ, т.е. тя в стаята си, аз през две други на компютъра, както е в момента. А и до мен да спи, аз ако съм дълбоко заспала и не чуя...
Изобщо не е възможно да бдя всяка секунда над съня ѝ, макар да ми се иска понякога. Тя често се задавя докато суче. Нахвърля се като невидяла и така. Първия месец изобщо не се задавяше, ама втория много често, по 2-3 пъти на ден. За сега овладявам ситуацията. Препоръчани теми