И ние пък ще решаваме как е по- добре. Но пък не вреди намесата
Не знам и аз вече какво да правя. На лекари трудно вярвам, предвид че основна цел им е да си осигурят поредния клиент, пардон, пациент. 

Ти на кого ще я оставяш ? Моят единствен вариант е свеки, което още повече ме тревожи. С лъжичка става мнооого бавно, със спринцовка не съм пробвала.
Все пак си е кюфте, има огромни бузи и двойна гуша. Биха му само една ваксина (против някакви коки...) а ДТК-то казаха другата седмица , да не се натоварвал сега. Обаче милото цял ден е нервничко
А иначе не се гърчи и напъва, това ме навежда на мисълта, че усвоява.
До преди 2 дни давах и Био Гайя, но пак нямаше регулиране. Ям плодове, с идеята нещо, ако преминава в кърмата, да стигне и до него - сливи, круша, нектарини, диня, пъпеш, но нямаше ефект. Пия Шуслерови соли, за друг проблем, възможно ли е те да предизвикат запичане, имат нишесте в тях, но пък четох и комбинация от соли за увеличаване на лактацията, т.е. не би следвало да има проблем. Преди нямаше проблем с това, сега не ака. Не се напъва или гърчи, отделя газове и се оригва след хранене. Коремчето вече е понадуто, но си мисля, че може да е от Лактулозата. Качва на тегло и напишва много памперсите. Възможно ли е да усвоява кърмата и да изпишва останалото? Знам, че до 7 дни е нормално за кърмените бебета, но утре е седмия и, ако не свърши работата какво да му дам? Не искам да му давам Дуфалак или други слабителни, за да не привикне.

Препоръчани теми