Така се разплува - в пряк и преносен смисъл!
Айде, веднъж да стане, ама пък редовно... Коремчето, мисля, че от акото се е подуло. Все пак, имай предвид, че с фекалиите нашите организми изхвърлят отрови, токсини. Иначе си стоят в нас. И прецени, дали пък не е по-добре някое слабително да дадеш, дори и временно да свикне с него, но пък ще се изчиства детето
Пробвай и Линекс бейби - той ужким действа в двете посоки ... А педиатърът какво мисли по въпроса? (Ако и той не е от шарлатаните)
В-бебила си се, а? Като всички нас де
Трябва да я погледнем наживо и да я поразтърсим за раменете у Софето като се завърне
Ама то кво да му разтърсваш на Росито - ще се счупи, клечицата
Може ли да се дължи на много силен сукателен рефлекс? Той кога ще премине? Пак в този ред на мисли четох в Спок, че е хубава той да се задоволи до третия месец, защото после остава и бебето започва да си смуче пръста, тъй като не е бил задоволен когато трябва. Има ли нещо такова? 
. По отношение на преяждането - бебето може да суче по различни начини - активно(с прием на мляко) и пасивно(без да поема мляко). Има много добро чувство за глад и насита. Ако поеме повече мляко, стомахчето връща обратно излишното. Тези и други фактори не позволяват бебето да поеме повече от нужното му мляко. Но то може да суче повече от колкото би сукало само за да задоволи глада си. Просто гърдите и сукането имат много функции, не служат само за нахранване.
. Повечето съвременни специалисти са съгласни с него за това, че нуждите на бебетата и особено тази от сукане, трябва да бъдат задоволявани, за да бъдат израснати по-бързо и да оставят положителна емоционална основа. Но не се израства до третия месец. Дори да отслабва тогава, в момент на преумора или стрес бебето отново може да има нужда да суче по-дълго и по-често. В допълнение - важно е също как приключва всичко - отбиването от кърмене и залъгалки.
мойта пък реве като я изкараме от водата, та чак се залисва от зор, и задължително се изпикава на хавлията, пробвахме да я подържим над коритото, ако има нужда да пикае докато е време, да ама не трябва да е в хавлията
Иначе днес даже има Викито обратният проблем, но това е щото ядох дроб сърма и си знам, че е от агнешките дреболии, на мойта й влияе много какво ям аз. Но и за мен 7 дни са си супер много.
При мен проблема е, че няма друг вариант да я храня навън, та това със спринцовката ми изглежда луда работа, как ще вадя спринцовка докато сме в парка например 
радвам се, че ти се е отразила добре почивката на село, явно без нет си е екстра имаш време за себе си, не само за бг мама
И честита ви месечинка
Ти на кого ще я оставяш ? Моят единствен вариант е свеки, което още повече ме тревожи. С лъжичка става мнооого бавно, със спринцовка не съм пробвала.
Богу му, добре, че си ти
Слагам Маги в слинга и горката седи много неестествено с крака извън него, определено не я слагам като хората, но ме е страх да не изпадне отдолу
Как помниш всичко
Аз моя тулуп не в слинг, ама никак вече не мога да го нося, тежи и ме боли кръста.
Днеска е по-добре и пак се хили 

Ела кажи как понася Петето градината 
Вероятно подготвя първокласничката.
Вместо да отслабвам, аз дебелея

Отвратена съм. Та аз съм с около 10 кг отгоре, това е ужасно. И мислех тази година да ида на салса конгреса в Боровец, но именно поради килата си се отказах. Че мен краката ме болят от тежестта ми само до магазина като ида, какво остава да се кача на танцовите обувки и да танцувам три дни безспирно. Нали ще пробия паркета
Той е прекрасен.И нашата е така пухкава и всички се прехласват по бузите и баджаците й. 
А за молитвата и мен ми се ще да я направя,но вече ни е късно.Нашата вече е два месеца и половина.Доста късно обаче разбрах за тази молитва.
Ауу като се сетя...А сега тооолкова кротка.Вземам я на ръце само за да й се радвам.Почти не плаче.Мрънка от време на време,когато е гладна или по-често когато й се спи.Принос за това има и залъгалката,която ми е най-добрия приятел в момента.Не знам само как ще я отказвам от нея един ден.Но ще го мисля като му дойде времето.
Така ми липсва сега.Вече втори ден една буца ми е заседнала в гърлото и преглъщам сълзите си с трудност. 
От вътрешната страна на ръката се намира и като извия китката си навън изпъква.Голямо е колкото капачка от стъклена бутилка бира.Снощи много ме болеше.Мислех да ходя на лекар,но не знам и на какъв.Може би на ортопед?Да е мъртва кост?Какво ли може да е?

Препоръчани теми