Е не, това вече е прекалено.
Ще се разровя сигурно по-късно из нета, може би ще я открия и ще я добавя в поста си. Че ще будувам тази нощ - аз утре съм на 3 изпита, какво чета, какво струвам, а мишката ми все я на форуми, я на фейсове... многу разсеяна ученичка ееей 
Да-са-побърка-чивек!
Ей на сега като сме пак вкъщи има няма 20 излизат от всяка - луда работа.
Ема също задължително се изпикава или във ваната, докато я къпем, или после в хавлията, мнооого рядко сварвам да й подложа памперса навреме. Чак първо и мием главата, че ако опикае водата, да не става зян.
поздрав за теб
И въпеки, че е Ел Ей а аз съм фен на кюбъна, все пак не мога да не отбележа, че са страхотни
Ох, кипна ми кръвта направо 

Сега искам пак да ги почвам ама ще видим как ще се нагодим с бебката:) 

. Цял живот да се обичате, уважавате, подкрепяте и да сте си необходими един на друг.
Ха ха ха! Я, па Роси какви ги сънува! Сега прочетох сънят. Ще и се на нашата чуждо да пипне! 
Иначе радвам се за добрите новини, сигурно е било докато бях в болницата или докато бях с бабите в къщи, тогава не можах изобщо да наваксам.
Сандалка само се справя успешно, но то защото нейното го хипнотизира, така спи, че даже и като го къпят спи
Коликите съм ги изгонила с инфакол, от него малко повече дриска, ама помага при нас. За ленено семе на бебе за пръв път чувам. Това за стъпването, че то мойта откак сме си у нас, като тръгна да я мия на мивката и "ходи" в мивката, но пък на последната консултация и това проверява педиатърката и каза че е добре щом се опитва да се задържа на краката си, то главата не може още стабилно да държи ама ще ходи вече 
не може пък да не искат, егати и бебетата, аз днес пак мъчих вода с биберон поне, обаче едва 10 гр изпи и после я повърна
За дебелеенето, че аз откога си признах, че не отслабвам, не е като първия път, свалих 10 кг за първите 7-10 дена и после закотвяне, и нито грам надолу, даже понякога показва 0,500 кг нагоре, луда работа, не спя, нямам време за нищо, разходките ми разкатават фамилията и накрая нищо
явно е от ЕГН-то, успокоявам се, че като спра да кърмя един ден, може и да сваля нещо от гладуване, че сега пък не мога и да гладувам, просто се съобразявам. Иначе спокойно и на мен нищо не ми става от гардероба, с изключение на бременните дрехи, и един нов тоалет от онзи ден, че яд ме хвана, викам си поне да не са пак бременните дрехи, че явно оставащите 10 кг, няма да си идат току така.
А ето че след операцията за втори път ми се появява
Препоръчани теми