Може би се дължи на факта, че с баткото нямах възможността да кърмя достатъчно дълго и сега наваксвам. Малко ми е тъпо, че ще се наложи да я оставям, заради у-щето, ама се успокоявам, че ще е за няколко часа и после пак ще сме си заедно. А още по-тъпо ми е, че и баткото тръгва на детска...не съм свикнала да се разделям с децата си
Спинка сладичко, не плачка....а днес ще съм самичка с нея цялата нощ. Изпратих майка ми да се наспи милата, че тя спи при бебето и само ми го носи да го кърмя през нощта. Тази нощ ще ми е втората сам самичка с бебето, предната само ставах да я гледам дали е добре,дали диша, завита ли е ...и всичките там притеснения на майката 

Май няма чак такъв проблем....ама то ми писна, цялата бременност не близнах бира, кафе, с..кс. И аз съм човек пък в крайна сметка 
Ама виж някой ден може и голяма къща
В джъмбо са напускали доста евтинки плюшени комплектчета и такива цели бодита с ританки. Та напазарих и сега сме готови за есента, а другото ще го мисля направо в Германия, макар че там нещата са доста скъпички, но не мога да помъкна толкова много неща с мен.

А, тя вика: "А, ако е момче?", казвам, ако е момче- Марио, при което баща и ме изгледа отровно

Джине,започвам да си променям представата за теб 
)
Ама ни един не й каза цялото име да я намеря да й покажа отде изгрява слънцето 
А с бебефона е още по-лесно - чува се идеално всичко, даже изглежда всяко припъшкване по-страшно като го чуеш през бебефона...Ето сега тази вечер съм самичка и се чудя дали да спя при нея, че последния път само я слушах как припъшква и се филмирах, а когато съм в другата стая ги пропускам тия звуци и някак ми е много спокойно 

Благодаря ви, но наистина сте ме виждали в бременни моменти и тогава не е като да нямам.
До преди 2 дни давах и Био Гайя, но пак нямаше регулиране. Ям плодове, с идеята нещо, ако преминава в кърмата, да стигне и до него - сливи, круша, нектарини, диня, пъпеш, но нямаше ефект. Пия Шуслерови соли, за друг проблем, възможно ли е те да предизвикат запичане, имат нишесте в тях, но пък четох и комбинация от соли за увеличаване на лактацията, т.е. не би следвало да има проблем. Преди нямаше проблем с това, сега не ака. Не се напъва или гърчи, отделя газове и се оригва след хранене. Коремчето вече е понадуто, но си мисля, че може да е от Лактулозата. Качва на тегло и напишва много памперсите. Възможно ли е да усвоява кърмата и да изпишва останалото? Знам, че до 7 дни е нормално за кърмените бебета, но утре е седмия и, ако не свърши работата какво да му дам? Не искам да му давам Дуфалак или други слабителни, за да не привикне.
Понякога някои бебета имат малко повече газове, друг път газовте се увеличават точно преди акането, което за някои майки е сигнал, че скоро ще има изхождане. Ако бебето усеща някакъв дискомфорт от газовте, педиатъра, може да препоръча профилактика за това. Чудесно си се ориентирала да правиш масаж. Може да погледнеш и този вариант на масаж:http://lalechebg.com/2009/09/colic-massage/.
Също така приемането от теб на плодове, които разхлабват, не е сигурно, че биха имали ефект на по-скорошно изхождане при бебето. Действието на тези храни - круши, сливи, нектарини, зеле, боб и т.н. върху стомашно чревния тракт, е благодарение на фибрите, които се съдържат в тях и е по-скоро върху организма на майката, не толкова при бебето. 

, времето е яко гадно и няма да излизам явно. 
Препоръчани теми