То има и летни, но аз не ползвам. Все още го загъвам младежа с чаршафа.

Аз имам още от 15-16 годишна, а сега имам вече почти 70% бяла коса. Между другото много сладка таз Бранка, да и върви по вода 
а за трънчетата, да ти кажа и аз съм безмълвна и много искам някой лекар да ми го обясни нАучно.
Дано там нямаш ядове 

Това ми изглежда като затишие пред буря...сигурно вечерта ни ще е 'забавна', нищо чудно и нощта.
, няма да имаш никакви проблеми, не го мисли. Много мои познати са летели без проблеми, дори са на мнение, че това ще ми е най- лесното пътуване в близко бъдеще, защото като са 1- 2 годишни са по- неуправляеми и пътуванията били голяма мъка. За багажа на мен ми казаха, че количката заедно с коша мога да ги чекирам отделно от багажа безплатно. Чувала съм, че ако я качваш на борда заедно с теб някои компании се правят на интересни и наистина ги броят частите по отделно, а май право имаш на една. И на багаж за бебето имаш право със сигурност. Бебето наистина ще трябва да спи в скута ти. Но проучи правата си както е писала Сандалка, защото служителите, с които говориш не са непременно компетентни по всички подробности и ще ти е по- лесно да си отстояваш правата. 
Ей, така за разнообразие
А за кръщенето, аз още по време на бременността вече бях решила в коя църква и кръчме
Ще ви покажа по - натам, когато стане всичко напълно готово. А за обущета... Вземи само ботушки или дебели чорапки... Аз съм й купила два космонавта и зимни чувалчета са предостатъчни 

С предните деца успях да преборя родата и да не ги кръщавам (аз това направо си го наричам покръстване, тъй като е несъзнателно) Синът ми реши да се кръсти, щерката - не. Сега отново смятам да дам право на избор. Може пък детето да поиска да стане будистче или протестантче, кой знае
) и затова не се препоръчват. Та, именно заради това е оцетът де. Аз съм морила кучешка миризма с оцет (която си е по-лека от котешка), но наистина къщата вонеше отврат на оцет - само от добавянето на оцет във водата за миене на пода. Ама това е и логиката - за животното тази миризма е отблъскваща и не желаят да си хабят пикането върху нея
Тя още не е тук за постоянно, само на гости е идвала няколко пъти. Наблюдавах, че искаше да облизва бебето, ама когато то стане вече досадно пълзящо червейче, не гарантирам любовта й.
Кастрацията не е проблем за животните, тъй като те не се изживяват сексуално, както е при хората. При тях е само на ниво инстинкт - задействат се химични процеси от хормони, които ги има. Тъй че, драма за тях няма, че не могат да го вдигнат или да родят, например.
) да видим какво ще направя
Марти е добре, не оставя на мира бебето - само го целува и иска да го гушка
Много се грижи за нея, на никой не дава да я пипа. А иначе той от сряда започва детска градина и ми е малко...не, излъгах - и ми е много притеснено
Вие как сте? 

Смятаме до два месеца да кръстим Бобето, само чакаме леля му да си дойде от Испания. Обаче още сме в чуденка в коя църква и съответно кръчма. 
)Препоръчани теми