ЮЛСКИ бебчета - тема 3

• 25 143
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Криси и мойта е така, залъгалка не признава, заспива на ръце или върху мен, като я оставя реве Sad Не мога да кажа че е лигла защото й е рано да е осъзната, да проявява характер и да манипулира родителите си....по-скоро защото е малка търси топлина и сигурност Simple Smile

Момичета, намерих си стол в ибей, от фирма, нов, излиза 360лв което е с 200 по-малко от стола в Айко, същия е на външен вид, единствената разлика е че не е кожен, а е с дамаска която се сваля да се пере: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1108572 … DME:X:AAQ:GB:1123

# 631
Таничка, страхотен стол. Връщам се да ви чета и ще пиша по- късно.

Преди да съм забравила, Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!!   bouquet

# 632
  • varna
Криси, добре си е детенцето, не бери грижа, едното хранене само ще отпадне. Например мойта красавица още от болницата свикна без нощно и сега като заспи в 8-9 и се събуди в 3, предлагам чайче от копър и минава номерът до 6-7. Напоследък даже си пропуска и в 9 храненето ами директно откъртва в 7 след баня. Тъй че няма страшно.
Мисти, кърма в шише цока като невидяла, ама отде да и извадя като за цял ден, бре, освен нощем в 3 и това да правя  newsm78
А в момента е на нова вълна реве ми се, не ме оставяйте и не ще и за половин час да затвори очи, направо от 6 сутринта вече две не виждам...
За дрешките аз още си я разхождам по боди с дълъг ръкав и чорапи дълги, ама майка ме овика вчера, че ще я разболея, та сега май ще минавам на това дето Сандалка го описа. Космонавтите ги изкарах вчера от чувала, ма те са ватирани за бога, ще сваря детето живо  #Crazy

# 633
Не предполагах, че в София е такъв студ  Thinking Аз и днес излизах по къс ръкав и къси гащи. Бебето беше с боди с дълъг ръкав, голи кълки и къси чорапки. Одеалото е средна дебелина, но на слънце я отвивам. Като споменах слънцето - гледам да я пеква по малко в движение, че нали за витамин Д, като не давам Вигантол... На ден 15мин пряко слънце било достатъчно. Та днес малко по слънчевата алея, утре пак и така е почерняла на лице и крачета  Embarassed Памперса ѝ очертан бял, крачетата черни... Бузите все едно на солариум съм я водила. Сега малко ме е страх какво ще каже лекарката, като я види такваз!  Blush

Ива_ангел, семейните отношения са сложно нещо и не са много семействата, които ги умеят. Те не зависят от един или двама, там са намесени повече фактори и субекти. Не сте някаква рядка порода, много сме така. Оправия няма, носим си кръста. Надявам се да те успокои това, че не си сама. Във всяко семейство по- малко или повече ги има тия междуособици. Някои повече си премълчават, други са по- директни. Някъде се намира да наливат масло в огъня (подозираш снаха си), другаде пък се намира някой да тушира и така.

# 634
И аз се учудих на времето в София,днес Елито беше с къс ръкав тениска и дълъг клин,и умрях от яд,че не съм и сложила къси панталонки,направо завря детето.Сега ще излизаме да вземем бати от училище и май ще и облека една туника върху клина,че гледам едни облаци са се появили.

# 635
Хора,на Тони му откриха стафилококи в носа.Казвам това ,защото май имаше доста хъркащи бебета,като моето.Докторката предполагаше ,че може да са стеснени канали ,да не му е развита все още добре носоглътката,но направихме посявка и излезе бактерия.Сега му слагам бактробан в носа.На баткото също,не знаем кой кого е заразил.
На мен ми е голям проблем това обличане.Слагам го с дълъг ръкав ,поларено одеало.На обяд днес стана жега ,почудих се с какво по-тънко да го завия ,накрая му метнах една моя блуза hahaha

# 636
  • Бургас
и на мойта мома й вземаха секрет от носа за посявка заради хъркането, но нищо не излезе, сега пръскам само с Тетрисал за да й го почиствам защото много сумти и не може да диша понякога.

# 637
Мисти, кърма в шише цока като невидяла, ама отде да и извадя като за цял ден, бре, освен нощем в 3 и това да правя  newsm78
Е като мен, половината събирам след сутрешното хранене, демек аз като стана, другата половина след разходката, щото тогава съм пропуснала едно хранене и се намира  Mr. Green
За обличане и нашта днес навън беше с такова като на сандалка плюшено цяло, май плюшен гащиризон му викат, ама не съм сигурна, отдолу боди с къс ръкав. Обаче като излязох навън беше 17 градуса та й сложих и тънко яке без вата и пелена, и като се успа това ти ми дете от 10 сутринта до 15:30 с едно ставане за хранене около 12. Явно и е било екстра успивателно и разходката и дрешките съм нацелила.

# 638
  • София
Ивче, мъчно ми стана за брат ти, но напълно те разбирам... Ние бяхме също така и вечно конкуренция помежду ни. Аз и поради тая причина му теглих майната и не си говорим години наред.. За съжаление без техните контакти, се чувствам перфектно.  ooooh!
Ах, Глупи, аз колко бях луда по тоя Деймън... МАлиии, даже заради него гледах "Дневниците на вампира"  newsm48 newsm48
Криси, споделям мнението на Руми, много точно го е казала  Peace
Флай, честит празник!  smile3525 Всичко най - хубаво ти желая и децата, и мъжът ти да слушат много!!!  Mr. Green
Джине, аз по същия начин я облякох тая сутрин и й беше добре (ориентирам се по нослето, а през цялото време спа)  Peace По-добре така, отколкото да е навлечена и да се претопли  Hug
Момичета, абсурд е за космонавтчетата, освен ако няма и летни?  Thinking На мен педиатърката сто пъти ми каза, че по-добре да простуди, отколкото да се претопли.. Аз се ориентирам по мене си, а тя с една идея дрешка отгоре.. А за ръцете и крачетата, винаги са й студени  ooooh!

# 639
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Данче, а освен хъркането, сополи някакви имаше ли Тони? Маги похърква от време на време като не спи, но не вадя сополки  Rolling Eyes

Криси, добре дошла  Hug Изобщо не се връзвай на лекарката, детето си е екстра.

В София днес беше топло в сравнение с вчера  Tired Иде си зимата...Като стана въпрос - абе на вашите бебоци краката и ръцете студени ли са им? на Маги, каквото и да облека все са й студени. Ръцете ги позатопля, ама краката...  ooooh!

# 640
  • София
Кате, мойте са й вечно студени ръцете... А крачетата са топли, ако е завита (което е рядкост), защото ИЗОБЩО не търпи да е завита  Crazy Няма проблеми, бебета имат несъвършена терморегулация. Това е особеност на тяхната физиология и е напълно нормално  Hug

# 641
Леле, как така ги навличате тия деца бе?  Shocked Само моето ли е по късо ръкавче и летни ританки?  Thinking Аз го държа много гол и да чукна на дърво - добре му е.  Даже и да е студено , пак е леко облечен. Смятам и занапред да го свиквам така.

# 642
Понеже нямам с кого да споделя ето: Няма как да се храним на 3:30ч камо ли на 4... от сутринта се опитвам да я задържам поне на 3:30 да яде. Успях с първите - яде в 4, после в 7:30, задържах я до 11, но в 14:00 беше рев, истерия и глад... накрая успешно се наяде в 14:15ч изяде 135мл и си питаше за още... на всичкото отгоре толкова й се спеше, че "изпусна момента" и стана нервна и само хленчеше...ужас! Успяхме да се приспим с хиляди мъки и то за малко. Като стана дума- по колко горе-долу спят вашите бебета?

# 643
И аз не обичам навлечени бебета, особено с плетени вълнени жилетки по стара семейна рецепта. Самата аз ходя вечено гола и вечно болна, но предпочитам така, отколкото да ми стане топло.

gemavar, какво става с теб? Надявам се, че наваксваш с разходките вече!

гърлче, ти как си? Тези кожни проблеми са ужасно шокиращи, но не са страшни. Дано да е разминало всичко вече.

Иришка, милият Рашо се бори срещу малкия нашественик. Аз по принцип съм против кастрацията, макар че при мъжките котки се налага. По тази причина ще си взема пак женска някой ден. Във вашия случай обаче това си е решение. Вие как се справяхте досега с любовчийските му изстъпления?

данче, ужасна погача се е получило. Аз в неделя ще каня приятелки за празнуване на 4 м. Нали всичко правя със солидно закъснение (освен преждевременното раждане). Аз не се занимавам с роднини. На майка ми ще й стане малко криво, но иначе ще трябва да каня и свеки, пък тя все пак е от друг град и е сложно.

близначе, този речник е много полезен, аз и правописния, който беше дала,  постоянно го ползвам. Ама ще ме прощават с таз дума "требвам". Звучеше ми по шопски, но всъщност е русизъм.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 17:45 от Bemol

# 644
Криси, добре дошла!
Моето бебе е на кърма, роди се преносена с 6 дни 3,550и за 38 дни беше 4,720, никой не ми е казал да е дебела, не знам колко яде в момента, но като й дам 100мл като сме навън ги изяжда, и да иска повече няма повече изцедена, това е положението, обикновено яде през 2,5-3ч, с нощна пауза от 5ч, като изключа снощната пауза от 7ч  Shocked но при положение, че 40мин ми вися на гърдите на последното хранене, простено й е  Mr. Green С тези разбирания, аз по-скоро бих сменила личната отколкото да мъча детето.

Общи условия

Активация на акаунт