.Родила си на моя термин,който аз не дочаках.Родих на 26.06 бебе 3250гр .На 29 август беше 6кг.Сега трябва да е поне 6400гр а може и повече.Никой не ми е казвал,че детето ми е дебело,нито аз го намирам за такова.Да,пухкаво и бузесто е,но това е за сега.По-нататък,когато ще започне да се движи няма да наддава толкова и може даже да върне.Не ги разбирам тези педиатри,които казват на двумесечно бебе-дебело.За кърмата:аз съм кърмена от друга жена.Няколко пъти майка ми ме е давала още в родилното на съседката й по легло,тъй като не е имала.
оь,през деня изобщо не спи това дете.Много рядко.Това ми е голям проблем.Не знам какво да я правя.Нищо не помага.Заспива единствено когато сме на разходка,но не за повече от половин час.
. Според мен нещо друго му е било снощи на Тони.Я умора,я скок в растежа,я наистина колики(но не пък щото ти си яла нещо си) и после си е заспал от умора.

Аз приготвих задушени пъдпъдъци с бекон и сметана, станаха яки
Направих и ориз с гъби и пилешки сърца, както и салатка с цвекло, домати и краставици. Абе бая се наплющяхме
Сега е весел, да видим как ще е до довечера. Вече е 6300. Доки отначало се скара, че още яде нощем. Но като и обясних, че яде 7 пъти но по 100-120 мл, кротна. каза, че щом яде често но по малко, нямало проблем. Щяло да е лошо ако яде често и по много. А и качва добре ,по около 200 грама на седмица, което си е нормално.
Нямам търпение, макар че танцовите обувки са ми малко стари....
Че като съм навън ми е голям проблем, я има изцедена, я не.
Нямам търпение, макар че танцовите обувки са ми малко стари....
Като знам, че довечера от превъзбуда и преумора, пак ще е рев и чудесии 
Ние в спалнята имаме от онези лампи дето се регулира светлината с една врътка, не знам как се казва, та на мин оставям осветлението, да не се утрепя докато я вдигам за кърмене
Та продължавам да си светя от кухнята през коридора, за да е слабо, пък да свети нещо. Въпроса е какво ще правя зимно време, когато вратата ще е затворена, за да се пази топлото. Коридора не мислим да го отопляваме...
Тя се води лечебна и е именно за случаи като вашия.
Препоръчани теми