В момента чета ... 21

• 44 267
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Човече, ще чакам отзиви за "Пътят на доктор Шенън".  Simple Smile Аз в момента чета:

Почти до средата съм. Струваше ми се, че харесвам стила на Кронин - също от "Цитаделата" са ми впечатленията, но са вече направо древни, от повече от 20 години май...  Embarassed  Сега го преоткривам и поглеждам на него с нови очи. Пише ок, но не мога да се освободя от чувството, че ми звучи твърде наивно на моменти. Рано е да изказвам мнение обаче. Ще дочета книгата и след това ще пиша.  Peace

Успоредно с това започвам да чета:
Аз съм си откровена фенка на Кар. Има ли други негови фенове?  Grinning

# 391
Само да си поправя мнението за "Майстора и Маргарита"- градено в продължение на години- много хубава и завладяваща книга- нестандартен сюжет, пълен с изненади. Но лично за мен истински интересното започна във втората част.

# 392
На предпоследният разказ съм от "Българчето от Аляска". Невероятна книга. Не бях чела разкази от дете, може би, и се радвам, че поправих тази грешка. Препоръчвам на всички, които още не са посегнали към книгата book

# 393
  • София, България
В момента чета "Калната река" - страхотна книга! 5/5
"На изток от рая" е една от най-хубавите книги, които съм чела. Едно от достойнствата ѝ, според мен, е че въпреки описанията, мисълта се лее плавно и няма нужда да се напрягаш и да се връщаш да препрочиташ изречения. Стайнбек успява по вълшебен начин да представи цели поколения герои, по начин, по който стават част от историята без усилия да запомниш кой кой е. Ето, че на Човече, обаче, ѝ се е сторило точно обратното, така че наистина вкусовете на хората са различни. 

# 394
  • USA, Steak State
Започнах

# 395
Отдавна съм си набелязала тези и днес си ги взех:

Напоследък се улавям, че все едни такива индийски истории ме влекат или случайно попадам на тях.

# 396
Започвам "Защото те обичам" На Гийом Мюсо :
Скрит текст:

# 397
  • София
А аз започнах Джойленд на Стивън Кинг. Писах и в "неговата" тема, но и тук ще споделя - много ми допада, успях да се потопя в атмосферата, която пресъздава. Чак ми се дощя да си пусна Доорс, Стоунс и т.н.  Grinning.

# 398
TheBlackWidow, няма да те разочарова, страхотна е  Heart Eyes

# 399
Охх, аз тая "Серенада" нещо като народна песен я подкарах.
Много тегаво... постоянно се отлагат кулминация и развръзка за после и едни и същи неща като например как си пишела на лаптопа и пътувала в самолета се повтарят до припадък.

# 400

...започнах тази  Mr. Green
Грабна ме още в началото!

Разбирам те - мен ме грабна от първата страница, буквално. Simple Smile Страхотна книга.

Иначе аз нямах никакво време тази седмица, дори през уикенда, но утре ще почна нещо ново и ще споделя.

Simple Smile

PS "Антихрист" на Емилиян Станев e яка.
Аз точно приключих със "Сенки"! Раздвоена съм! Хем ми хареса, хем ми дойде малко по-брутална на места! Може би, защото имам котарак   Embarassed
Иначе ми хареса фабулата, стила на писане на Джон Сол-също!

Супер е, адски четивен, увлекателен и зарибяващ! Simple Smile

# 401
На предпоследният разказ съм от "Българчето от Аляска". Невероятна книга. Не бях чела разкази от дете, може би, и се радвам, че поправих тази грешка. Препоръчвам на всички, които още не са посегнали към книгата book
Отдавна си я купих и все нещо друго почвам, но ще я придвижа напред в списъка сега като те прочетох Grinning

Зарязвам Ивинела Самуилова,нещо взе да ме дразни цялото това философстване.

Започнах "Търговецът" на Джефри Арчър

# 402
Скрит текст:

Страшна книга!  ooooh! Close Стила на писане е от типа "ядох, с*ах с извинение, спах". Само куршуми летят и юмруци в действие и нищо друго. Няма смисъл, идея, а пък нужда от препрочитане - съвсем.

# 403
Напоследък се улавям, че все едни такива индийски истории ме влекат или случайно попадам на тях.

buttinsky, ако не си чела "Преводачът на болести" ти я препоръчвам. Това са разкази за индийци в Индия и като емигранти. Много ми харесаха, едни такива меланхолични, носталгични.

В момента чета "Балада за Георг Хених". Това ми е първа среща с Виктор Пасков и смятам да  прочета и други негови книги.

# 404
  • Пловдив
"Балада за Георг Хених"  Heart Eyes Страхотна е!

Аз чета "Изцелението /на/ Шопенхауер" -  много ми харесва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт