Д-р Николай Герджиков или д-р Христо Василев от Шейново?

• 7 895
  • 9
  •   1
Отговори
Мамчета,бъдещи и настоящи  Hug,бих искала да си избера екип за предстоящото раждане.Искам да родя в Шейново,та за това събирам мнения за тези двама доктори.Ако споделите впечатленията си от тях ще съм ви много благодарна.Става въпрос за секцио Simple Smile.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 21:53 от mim 3

# 1
Никой ли не е раждал при тях  Rolling Eyes или има друга отворена тема по този въпрос и аз съм я пропуснала?!

# 2
Аз раждах в Шейново ,но без избор на екип.Лежах и в болница малко и познавам и давамата доктори.Василев е страхотен специалист ,но го дава малко като търговец ,което мен лично ме дразни.Герджиков е младичък , но ужасно мил и много ангажиран с работата си.Ако трябва да избирам м/у двамата по комфортно и спокойно бих се чувствала с Герджиков.
Иначе с две ръце препоръчвам Гагова ,викнаха я докато аз раждах за една мацка ,дойде след 20 мин и остана през цялото раждане  до жената ,което беше кратичко .После реши ,че няма смисъл да се прибира и остана да помага.Страшно разведри обстановката ,разказваше ни смешки и ни окуражаваше ,проверяваше всички момичета как са .Страхотна е ! Heart Eyes
Успех!

# 3
Аз раждах в Шейново ,но без избор на екип.Лежах и в болница малко и познавам и давамата доктори.Василев е страхотен специалист ,но го дава малко като търговец ,което мен лично ме дразни.Герджиков е младичък , но ужасно мил и много ангажиран с работата си.Ако трябва да избирам м/у двамата по комфортно и спокойно бих се чувствала с Герджиков.
Иначе с две ръце препоръчвам Гагова ,викнаха я докато аз раждах за една мацка ,дойде след 20 мин и остана през цялото раждане  до жената ,което беше кратичко .После реши ,че няма смисъл да се прибира и остана да помага.Страшно разведри обстановката ,разказваше ни смешки и ни окуражаваше ,проверяваше всички момичета как са .Страхотна е ! Heart Eyes
Успех!
Много благодаря за отговора.Аз вече се спрях на д-р Герджиков  Simple Smile.Бях при него на един преглед,днес ще ходя пак.Моите първи впечатления са същите като твоите.....внимателен,обяснява на достъпен език,спокоен и любезен.Надявам се да не съм сбъркала в преценката си и дано всичко мине добре  Praynig,Че колкото повече наближава момента,толкова повече ме хваща шубето  Embarassed.

# 4
Повече от сигурна съм, че няма да съжаляваш.Аз лежах за високо кръвно преди да родя и Гердижков тогава беше в Рискова бременност.Всеки ден лафех с него ,беше ми много приятно да го виждам,винаги усмихнат и дружелюбен.В моята стая една мацка я свалих по  - спешност ,той ме видя ,че се притесних и след няколко часа дойде да ми каже как е момичето и да ме успокои.
Страшен пич е и  си разбира от работата.
Пожелавам ти леко и изпълнено с хубави мигове раждане  Hug

# 5
Здравей,
Вече може и да е късно, но все пак и аз да те уверя, че д-р Герджиков е страхотен. Аз раждах при него миналия септември и съм много доволна. Човекът дойде сутринт в 6 заради мен и стоя с мен през цялото време. Накрая даже си бяхме останали само ние в цялото родилно, но не е мръднал и за секунда. Имахме и малка ситуация, но той реагира светкавично. Няма да сбъркаш с него.
И исках само да попитам Вие къде ходите при него на прегледи? В Шейново или някъде другаде, тъй като преди преглеждаше в МЦ Хестия, но вече не е там.

# 6
Здравей,
Вече може и да е късно, но все пак и аз да те уверя, че д-р Герджиков е страхотен. Аз раждах при него миналия септември и съм много доволна. Човекът дойде сутринт в 6 заради мен и стоя с мен през цялото време. Накрая даже си бяхме останали само ние в цялото родилно, но не е мръднал и за секунда. Имахме и малка ситуация, но той реагира светкавично. Няма да сбъркаш с него.
И исках само да попитам Вие къде ходите при него на прегледи? В Шейново или някъде другаде, тъй като преди преглеждаше в МЦ Хестия, но вече не е там.
Hug ами не е късно.Все още имам 2 седмици до термина,но вече е сигурно че той ще е "моят" лекар  Grinning.За няколкото пъти (2 или3),които се видяхме и аз останах с много хубави впечатления за него........дано да ги запазя такива  Praynig.Аз лично ходя при него само на тонове,но мисля че преглежда понеделник и сряда след 15.30 h. в Шейново на първия етаж.Най добре е да се обадиш на информация и да попиташ,за да не те подведа без да искам  Grinning.........и благодаря за отговора  Hug

# 7
  • София
Д-р Герджиков ми беше даден като "завет" от моята гинеколожка, която замина за чужбина.
Аз не бих отишла при друг  Simple Smile

# 8
Второто ми раждане беше при Герджиков- такива лекари са на изчезване... много внимателен, отговорен и добър специалист. Случаино ме прегледа и Х. Василев- учудвам се, че повечето мнения за положителни, държа се супер грубо и нагло... явно не е бил в настроение.... незнам.

# 9
На вниманието на всички бъдещи майки.Казвам се Ани Трифонова и заставам с напълно реалното си име зад поста,защото ще кажа неща,които съм изпитала от първа ръка.Отностно темата за завеждащия Патологична Бременност в Шейново, доктор Христо Василев мога само да кажа- БЛАГОДАРЯ ВИ ДОКТОРЕ,ЧЕ ВИ ИМА!ЗАЩОТО АКО ВИ НЯМАШЕ АЗ И МОЯТ СИН НЯМАШЕ ДА СМЕ ЖИВИ КЪМ ДНЕШНА ДАТА! Това е най,ама най-прекрасния човек , с който някога съдбата ме е срещала.Преди 11 години в една съботна вечер получавам контракции по време на бременността ми с първия ми и единствен син към момента, бивам откарана в Шейново, където се наблюдавах в Женска Консултация, приемат ме и се качвам в отделението с изтекли води,контракции и никакво разкритие.Попадам на Василев по случайност, той е дежурен през нощта. Аз не знаех кой е той до момента до който не се случи ситуацията. Той ми направи разкритие 3см .После изчезна.Тогава аз бях просто една бедна студентка без никакви връзки и позиции в болниците като цяло.Разбрах,че за мен ще е отговорен мъж на име Младенчев,който също беше дежурен във въпросната нощ,но отговаряше за нормални бременности.Просто при него се падах.Постъпих в 23:30 в събота вечер.До може би 3 през нощта нищо не се случваше.Леки болки,изкуствено направеното ми разкритие от Василев 3см и нищо др, просто ми мереха тоновете и т.н.Другите жени викаха,аз се чудех защо ли....Към 4 сутринта Младенчев реши да ми сложи 3 системи ,може би 2 от които за предизвикване на раждане. Не ми даваха вода,бях жадна.След около 10 часа на легло бях нито жива,нито умряла.Силни контракции,разкритие 3 см.Тялото ми започна конвулсивно да се тресе и гърчи,без да мога да го контролирам.Младенчев си беше в лекарската стая и дори не идваше да види какво става.Видях млад мъж и му казах:"Искам секцио!"Той ми отвърна,че той бил акушер и щял да повика който трябва.Дойде Василев, попита кой го вика.Аз веднага го познах-мъжа,който ми направи 3см разкритие.Аз му казах,че стоя вече 12 часа и нищо не се случва, че съм зле.Той отвърна с моя картон в ръка- Аз знам,теб много те е страх,но ти си напълно здрава и нямаш причини да искаш това (секцио).Аз съм завеждащият на Патологична Бременност, но аз няма да ти причиня това.Аз съм против секциото,освен ако не се налага.Ти ще пиеш кафе в двора на болницата след 3 часа,а няма да лежиш на легло след тежкото секцио със срязани коремни мускули.И няма да ходиш с корем,като бременна в 6 тия месец месеци след раждането.Предлагам ти епидурална упойка.
Аз приех,биха ми упойката и след 30 минути адът свърши.Аз бях родила момче 3 150.Този човек беше неотлъчно до мен.А Младенчев пое друг пациент.Дори шевовете ми направи лично Василев. Без да ми поиска и взема нито пукната пара.Бебето беше преносено , плувало в зелени води,омотано в пъпната връв.За малко и аз и моят син да отидем на оня свят.Благодарение на този ЧОВЕК,защото за мен той на първо място е човек и след това всичко останало ние сме ЖИВИ до ден днешен. Дължа му живота си и този на моето дете.Който и да ме попита заставам с двете си ръце и двата си крака зад гърба на Христо Василев. БЛАГОДАРЯ ВИ ДОКТОРЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ! ДОКАТО СЪМ ЖИВА ЩЕ ВИ ПОМНЯ С ДОБРО!

Общи условия

Активация на акаунт