Ъхъ
След няколко мазания и компреса ще отшуми
След няколко мазания и компреса ще отшуми
И тези, които сте по бански-направо ви завидях за фигурите. Аз още не мога да влезна във форма.
Сниката е от Акваленд в Пловдив. Бяхме там да се видим с едни приятели и спахме в хотела към аквапарка. Таня 2 дни ревеше само като види басейните, но на третия се престраши да влезе и й хареса, даже и по детските пързалки се пускаше с моя помощ 
, то вече ми е смешно. След поредната разправия с една дама от Вълшебник, тя ми разясни, че този път в поръчката от пункта са пропуснали да кажат за днес диетично, а поръчките от пунктовете си ги правели ден за ден. Това пак беше по-добрият вариант, просто не взех храната и от пункта ми поръчаха за утре Ян Бибиян без да плащам. От Вълшебник пък заради всичките ни неприятности решиха да ме компенсират с една седмица безплатна ДК от тях с доставка до вкъщи, та така, щем, не щем Вълшебик ще ядем
Радвам се поне, че след вчера и днес от другата страна все пак имаше някаква реакция и днес дори се и поинтересуваха каква съм, откъде съм и за какво се боря
малко не мога да си го представя. За китките е направо плашещо, голям си герой ей, да се оправяш бързичко 
днес пак го водих на поправка, че нещо бутна и ми се обърна десктопа на 90 градуса