Аз поне нямам амбиции да кърмя с години, дори и това ми се струва множко, но имайки предвид алергията ѝ към краве мляко, мисля да продължавам докато има и докато тя иска.

.
.
. А пък като се измори и идва да се гушка, и да я слагам в кошарата да си почине или да поспи
, голяма скица.
. Поздрави на всички!
, ако имаш намерение да храниш детето си с химикали, копита, мас, жили, рога, зурли и соя ( в по-скъпите колбаси) - можеш да даваш от сега! Оу.. забравих да спомена ПУШЕК НА ПРАХ, богат набор от Е-та ( някои от тях с доказано физическо привикване подобно на твърдите наркотици), растителни мазнини ( споменавам ги, защото са в голям % в колбасите, а някои от тях са доказано канцерогенни) силни подправки като черен пипер и т.н.
Не допускам изобщо, че имаш предвид сурови колбаси като луканка, суджуци и др. все пак те са сурово месо.
, сега съм купила четка с дълга дръжка да мием заедно, но още не съм я пробвала, още повече след като майка ми ми обясни, че на мен и сестра ми тя не ни е мила зъбите никога, когато сме започнали сами да си ги мием - тогава, т.е. малко над 3 годинки, а имам много здрави зъби. От чашка пие защото от шише с биберон никога не е пила и не можеше и все още не може да пие.
Аз съм решила, че ще го кърмя, докато не се откаже сам. За сега и мен ме устройва. Спи от 10-10.30 до 11-12 и после от 14-15 до 16-17, но само навън
, а идва зима
... 
, като му мия зъбите ме хапе... Ще се научат

От чашка тепърва се приучава да пие.
Препоръчани теми