Деси пак със супер статия излезе

Трия си мнението, за да не се цитира където не искам!
Хубав ден на всички и го използвайте за разходки, че от понеделник сняг брррр
Ужасно изживяване е било. Дано сега вече всичко е наред
Бузан нямаше чак диария, просто по-редки акита и апетит си има детето, ама спря да яде в болницата, че храната не ставаше хич. Наваксваше си с бисквити, друго не даваха
Поне вода пропи там, че беше 300 градуса по Целзий в стаите и той от жега пиеше по литър вода, отделно кърма
И все пак можеше и по-зле да е, често в правилните на болниците деца над 3 години са без родител. Дано са го променили, че информацията ми не е от най-новите, но има и такъв вариант. Тогава вече не знам как се издържа 
Имаше един младеж на 17, та беше с майка си
Много му съчуствам и ме избива много на агресия към медицински персонал, когато чета такива неща
Станаха бизнесмени и сестрите, и докторите, човек се чуди как да преговаря с тях и да ги корумпира, само и само да си свършат работата и да се държат човешки..
Бибероните ги хвърля, със шишетата само се пръска.. Иначе не е проходил, и нито към спалнята ме води, нито прави разни интелигентни неща, направо не знам..
.
Аз все забравям за тези чаши със сламка 
. Това е въпросният педиатър, който категорично отрича забелването, има и прекрасни разбирания за храненето, витамините, антибиотиците и какво ли още не. Аз, действайки чисто интиутивно, почти на 100% правя така, както казва той. Затова лично за мен неговата школа е идеално допълнение. 

Ако сме навън започва да гледа по странен начин към краката си, но ако е в количката не показва нищо
). Зимата ще го извеждам при всяка температура, по-висока от -5 градуса. Това засега е достатъчно.