Отговори
# 300
  • София
Вани  Hug Наде аз разбрах, че съ е залюбила с него още в Лалето  Mr. Green я някой дет по-разбира да потвърди веднага  Naughty Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Малиииии, #Shockedмчи ако е така, ще излезне опасна бееее, все от сетовете си ги намира....ред е на Чагитко. Joy

А без тия, я глей ква убава двойка са тия двамата, е там да си се зимат и тва е  Joy Joy Joy Joy

# 301
е защо бе Влъх ще се биеш се нея,тя вече не е опасна зона  Joy Joy Joy тя сега хем влюбена хем загубена нема смисъл  Joy Joy

# 302
Профии  Hug Hug Hug  ЦЕл празник стана у диспансерО зарад тебе   bouquet

newsm44  Кат са обичат младите да са взимат  Mr. Green Чачи да не бара само  Naughty

Черушите    smile3532  

# 303
Лелеее, бай Фатих Аксой колко е остарял. Rolling Eyes

# 304
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Профи, мерси...  bouquet
Тамън мислех да пуснем превод (без Гугъл), ти мЪ изпревари...
Ко да прайм, днеска мнооу ви обичам све...та рекох да се напна...ама нейсе...
Ся тва не сте го чели...аз дори не знам какво е Мераба... Whistling

# 305
  • София
Чакайте..........нали ходила с Толгахан по време на Лалето, пък сега излиза, че харесвала доктора  newsm78 И с двамата ли е ходила  newsm78

# 306

Ся тва не сте го чели...аз дори не знам какво е Мераба... Whistling

Joy Joy Joy  глей кък са измъква  Mr. Green

# 307
За тези, които не го познават от Лалето.
На мен ми е много симпатичен.

# 308
Чакайте..........нали ходила с Толгахан по време на Лалето, пък сега излиза, че харесвала доктора  newsm78 И с двамата ли е ходила  newsm78
Ти пък, раздели се първо с Толгахан, защото излезна инфо, че родителите му не я харесвали заради облеклото й, поведението й и тем подобни неща, той се залюби със Селен/Топрак, а тя пък го е прежалила явно с този Памир.

# 309
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оооох, на кака! Той агнешку ...

Извинете, ама ми потекоха лигите!
 Joy Joy Joy

Щом съ обичат младите - да съ зимат! hahaha

Познават се от Лалето, а информацията че са заедно не знам кога за първи път е плъпнала из медиите. Във всеки случай това, което ви постнах е от днес.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 15:35 от profi_1

# 310
За тези, които не го познават от Лалето.
На мен ми е много симпатичен.

А кат на бай Ръза таковата на врата  Laughing Laughing Mr. Green

# 311
От една снимка не мога да преценя,не съм го виждала,но щом казвате,че е хубавец...честито да й е,ако е истина.
Вани, аз понеже гледам Лалето вечер и наистина е симпатяга.
Зизу, нищо не казваш за колажите, харесват ли ти!? Язък, имаше и още но ги загубих. Crossing Arms
Между другото Сери все е с хубавци, браво за вкуса й.
 Peace ох майко Памир в супер готин  Peace от Лалето си го заплюх  Peace да Наде,тя е все с хубавци така трябва  Peace не с някви дебили  #Crazy

# 312
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оф, не моа се запра...така и така се нАпнах...ето буквално ко пишИИИИ...

"Серенай Саръкая, намери истинската любов на сета
Докато развълнувано чакаме новото дизи на Серенай "Прилив-отлив" излезе наяве истинската й любов"

"За първи път се разбира, че Серенай е с актьора Памир Пекин."

"За срещналата се на сета на "Сезони на любовта" двойка казват, че са много щастливи"

# 313
# 314
Наде,Профи,мерси за снимките  Hug

Бива си го пича,мисля,че Систъра преди е публикувала негови снимки и оттам се сещам за него.

Обаче докато не видя с очи не вярвам.То много вестникарски неща има изписани,тъй че...

Общи условия

Активация на акаунт