Отговори
# 390
туитва се това     #EFSanelerUnutulmaz Joy Joy Joy

# 391
# 392
# 393
Ни Серка има севгили ни Ча Зиз да ги прикадим тогава викам ко жи кайш  Mr. Green  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 394
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Eййй, напъвах се тукя ви резюмирам клюкини...никой не ме отрази....само Профи и НадИтУ.... Mr. Green
Сакям си чичеците.... Crossing Arms

# 395
Ни Серка има севгили ни Ча Зиз да ги прикадим тогава викам ко жи кайш  Mr. Green  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
да прикадим.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 396
да прикадим.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
чек,че има още  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 397
чек,че има още  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
и при менИии... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 398
Неси е превела статията в другата тема.

Черешките като разбраха,че няма севгилита и пак почнаха.  Laughing

# 399
  • Варненска клюкарка

Лелеее, че е грамадна Дерията, ми тя колкото него...стопил се е горкия. Нейните крака са по-дебели от неговите Crazy а е голям мъж 190 см... Боя се,че тук в ПО няма да го охранват Ча, ако качи някое кило ще стане доста по едър от онова захарлаченото от другата двойка- адвокатското синче и наистина ще изглеждат не като набори, ( те не че сега много мязат на такива Crazy) а Ча ще стои като батко му Outta Joint ooooh!
В АФК едновременно и двамата с Хазал загладиха косъма и балансът във външния вид като двойка беше запазен- тя по-пухкава, а той по- едър и продължиха да изглеждат супер един до друг Wink

пп А там където го играе Ча фон зад гърба на певицата, както и друг път съм казвала, към 2 години го е играл пълнеж по клипове, филми и сериали и кой знае още какво и като много други хубави момчета с мераци за известност, можеше да си остане само с мераците и нищо отгоре и макар, че много от вас не им хареса тогава какво написах, но добре, че беше химията с Хазал, че представете си първо да беше АО и в партньорство с манекенката (айде Гиземката да я пощадя този път)- отдавна да сме забравили за него, въпреки всичката тази хубост... АО си мина направо незабелязано, даже много меко казано, че като се сетя за някои критици и изказванията им по онова време.... Добре, че е схванал, че само с хубост не се получава- развива таланта си и вече е много последователен в действията си Peace

пп Зизун Hug стига гУ мАА кандилутУ, чИ таман проветрихме темата от пушеци ми си гледай там анализите- мноУ работа тА чака Laughing. Викам да вземеш да качваш по един анализ на първа страница в скрит текст чи дън сЪ затриват по страниците....ми като сме диспансер и се хилим на комиксите, да има  и подобаваща текстова зарядка Mr. Green.....

# 400
натуитих се  Wink и изчезвам Hug Hug Hug Hug Hug

# 401
  • София

Е поне ТТ да беше станало  Wink Айде Жани бай  Hug Hug

# 402

джанъм тоя дето вади резултатите го чакам да туитне Winkда видим к'во се станало

# 403
  • София

Лелеее, че е грамадна Дерията, ми тя колкото него...стопил се е горкия. Нейните крака са по-дебели от неговите Crazy а е голям мъж 190 см... Боя се,че тук в ПО няма да го охранват Ча, ако качи някое кило ще стане доста по едър от онова захарлаченото от другата двойка- адвокатското синче и наистина ще изглеждат не като набори, ( те не че сега много мязат на такива Crazy) а Ча ще стои като батко му Outta Joint ooooh!
В АФК едновременно и двамата с Хазал загладиха косъма и балансът във външния вид като двойка беше запазен- тя по-пухкава, а той по- едър и продължиха да изглеждат супер един до друг Wink

Hug Hug Hug

Ама тя 2 пъти колкото него  Shocked егати добичето е тая  Sick та дори и преди, когато беше по-едър Ча тя пак ми се вижда, че е едра колкото него, чисто визуално двамата не си отиват  Naughty  А за това, че Ча немогат да го дакарат на гимназист, и че още от фрагмана си личи, че немогат баш да го докарат, просто вече физиономията му не е как да кажа детска, ако беше както в първия сезон на АФК можеше да го докара, там все още му беше по-детска физиономията, но вече не става, погледнете го във 2-ри сезон, мъж та дрънка  Crazy ако ще още 10 / или там някъде  Mr. Green / кг. да свали  ooooh!
С подчертаното съм напълно съгласна  newsm10

# 404
  • София

джанъм тоя дето вади резултатите го чакам да туитне Winkда видим к'во се станало

Хайде да видим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт