Отговори
# 45
  • У дома :)
Зизу Hug Ирка  Hug Жани  Hug Дани  Hug  Серена  Hug (тука щях да напиша Сери ама ми напомня за една неприятна личност дето вий не я знайти коя е Laughing  та се отказах  Laughing Laughing)  Линко  Hug  Изабел съм  Laughing  Рени  Hug
Мерси много момичета     bouquet  
cook cheers  почерпете са по още малко  Hug

а от мен - лека нощ  Hug Hug Hug

ехех не мога да публикувам 10 минути  Laughing  благодарим на всички за пожеланията, че ако взема пак да добавям имена горе пак нЕма публикувам  Whistling
Феичка, май ще взема да го сменя това серена, щот наистина напомня на някоЯ, ама това си ми е отдавна и  както писах в началото няма нищо общо с тая мома

# 46
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
не съм  newsm09 те просто ме забавляват много са танцувални  Mr. Green а претенции към Иън никога не съм имала още към 2-ри сезон ми мина харесването  Joy
Ан' тъй...и земи прибери чИнетУ ше лапнИш некоя муха... Joy hahaha

# 47
Ма вие имате по много и всяка гепи на другата няма как Mr. Greenаз си имам един Heart Eyesа подгласниците му не са за вас Laughing

Вяра newsm47

Диана Hug

# 48
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯТАААААРРРРР БЕ! Препускате като за световно. ooooh! Ма то нали мина, Юсеин Болт взе квот можа, вие за къде сте се разбързали?! Banghead

Зизу, за новата тема ... чичек . Нема време да ти търсим други работи, па и много четеш напоследък. Дур, шси развалиш зрението инак! hahaha

Ренкоооо, идвай по-честичко! Липсваш ни. Hug Hug Hug

Феичка, да ти носи много любов и късмет името, честит имен ден!   bouquet  Поздрав за теб!

newsm78 Още работи щях да казвама, ама ...

# 49
Зизу, Hug
  bouquet newsm51 smile3525 newsm51 smile3501
за поредната хубава и луда тема. Hug

Феичка,  Hug bouquet Hug
Честит Имен Ден и от мен, Рали.
Имен ден празнуват Елза, Елисавета, Изабела, Захари, Хари, Светлозар, Светлозара, но вече разбрах, че си Изабел.   bouquet

Видях, че и Рени ни е споходила по късна доба. Hug
Рени,  love001 newsm51 smile3525 newsm51

# 50
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку,твоя и дърт за нас,то за туй не го отразяваме ич даже  hahaha hahaha hahaha
Аз си аресвам само Ча,изобщо не мой ма изкушат други ,Чачко като четеш темата,това да го запомниш,анадъм  Joy Joy Joy Joy

# 51
Жани, страхотни колажи! smile3501 smile3501 smile3501

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 душе к'ъв ти е профила в туитър на теб Hug Hug Hug

Скрит текст:

тьойбе тьойбе Winkти ли си скритата лимонка бееееееееееееее  Hug Hug Hug Hug Hugвикай по от рано че си ти бе Галченце Hug Hug Hug
Жани,  Hugда знаеш ,че покрай тебе разбрах за тази тема и съм ти мноооогооо благодарна, щото си бях кат кукувица в тоя туитър, хич не знаех кво е туй туит муит ретуит и такива ми ти работи непонятни  за  мен.Но сега вече съм на правилното място!
Чай ,че съм много бавна нещо, докат напиша нещо то ша са съмне.

радвам се джанъм Winkаз нали съм си шашава Simple Smileведнъж хем туитвахме нещо за Чачи май беше Winkаз хем туитвам,хем с туита пиша :-заради вас немога да си вляза у темата  Winkголям смях падна тогава Laughingама и те хем туитват,хем пи пишат че всички били в туитър,тъй че да не се притеснявам за темата нямало съм да изтърва хаберите......................та мисълта ми беше,че може тогава да си разбрала за наш'ия ДиспансероОгледаленСвят Joy Joy Joy Joy Joy

# 52
ВериЧ, ко прай моя лИбоФник в твойте гащи? Mr. Green
Уууууу та не са на любува,то всеки втори ти е любовник Crossing Arms hahaha hahaha
Ехооооооо, неам насита бееееее....имам цела хралупа жълъди... Joy Joy Joy

ВериЧ, ама ти що носиш стари гащи... hahaha Joy hahaha Joy hahaha
МъжО ти нови не купува ли...ейййй стиснат Бу... Joy Joy Joy
еми нося щото имам много приятни спомени с тях  hahaha hahaha hahaha
а мъжо ми ми купува ама ги къса после когато се развихри Joy Joy Joy Joy
Брях, палавници такива... Joy hahaha Joy hahaha
емиии то по погледа му си личи че не е от най-свенливите  Mr. Green

# 53
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯТАААААРРРРР БЕ! Препускате като за световно. ooooh! Ма то нали мина, Юсеин Болт взе квот можа, вие за къде сте се разбързали?! Banghead
Hug Hug Hug hahaha hahaha hahaha hahaha

Рали Hug Hug Hug

Ирка ми той си ми е в годините Laughing ваще са мънинки Laughing

# 54
  • Още у мъглата ...
Една много любима песен на Харис Алексиу  Heart Eyes

http://vbox7.com/play:689b68c5 с превод, затва не я слагам във видео  Peace

# 55
  • София
Това за лека нощ от мен Hug,угасват ми батериите Mr. Green
Скрит текст:

# 56
отива към 01.00 Simple Smileа аз към 5.30 требе да ставам WinkшЪ сЪ метна малко на креватя за някой час Blushпосле съм тръстикова,да приключа работната седмица Winkи после бурда иммммммммммм Hug

сега ви казвам:
Неси е превела фрагмента с бг субчета Blushhttp://vbox7.com/play:a680b9b6ac

Зизуууу Hug "ГЬОРЮШЮРЮЗ"ХЕРКЕШЕ Hug Hug Hug Hug Hug

# 57
  • Още у мъглата ...
Hug Hug Hug hahaha hahaha hahaha hahaha

Рали Hug Hug Hug

Ирка ми той си ми е в годините Laughing ваще са мънинки Laughing

Абе то за някои от нас малко си е доста мъничък newsm78, ама пусто хубавото си й хубаво  Joy Joy Joy

Лека, Жани  Hug Страхотна е тази седмица  Laughing Четвъртъкът си е петък  newsm44

# 58
  • По света и в нас.
Да не изпусна новата тема.
Скрит текст:
Феичка ,Честит празник![/color]

# 59
Рени, Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ох, беше ми се стегнала яко душата. ooooh! newsm51  

Общи условия

Активация на акаунт