Отговори
# 75
Ренкааааа   love001

Зизу   bouquet

Феичка, bouquet  Да ти е живо и здраво името. Изпълни си три желания  newsm47

spam2 Момичета,

Скрит текст:
Във вторник бях там http://travel.rozali.com/bulgaria/cari-mali-grad-antichna-rimska-krepost.html и много ми хареса. Препоръчвам ви го Simple Smile

# 76
  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart
Скрит текст:

# 77
  • София
 Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart
Скрит текст:

Сисунчи туй Титаника в Белек  Heart Eyes Heart Eyes въх на косъм бех сега да съм там  ooooh! нищо догодина  Mr. Green ама много джиджан подпис  Mr. Green

Ренкуууууу съ е мернала  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Феичке  Hug Hug Hug Да ти е живо и здраво името!!!  Hug Hug Hug  bouquet

# 78
същия Сисунчи  Wink е оти бре не отиде  Joy
едни приятели ще заминават за там...е завиждам им  Crossing Arms ама много

# 79
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy

# 80
и това не помага то по добре да ги уволни  Joy Joy Joy

# 81
  • В света на мечтите... ❤
Ирка,ама пък правилно й го е рекнал на Серка  hahaha  hahaha  hahaha

Сладуранкиии аз ще се оттеглям,ще почета малко истинска книжка с букви за приспиване  smile3507

Лека и мека на всички!!!  smile3524  Sleeping  newsm46  Sleeping  smile3524

# 82
  • София
същия Сисунчи  Wink е оти бре не отиде  Joy
едни приятели ще заминават за там...е завиждам им  Crossing Arms ама много

Само като се сетя и  newsm61 е що, пустата му работа  ooooh! канихме се, канихме се, та тука, та у "Макс Рояла", добре че 1 седмица до Созопол се добрахме  ooooh! но е страшна красота  Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
сега със систъра ще гледаме "Романтична комедия"  Mr. Green  Joy

Значи вии дъртити съ ориентираити към ашкумчита на ваще годинки  Naughty Ча за мени си е перфектен 3 годин е по-дрът от мени  Mr. Green Mr. Green

Ирче  Hug Hug  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy не ме подсещай за тая моим те, че пала от раз  #2gunfire Mr. Green Joy

Дани лека  Hug Hug Hug Hug

# 83
Добър вечер, красавици! Hug Hug Hug

Ох, ooooh! най-накрая ви настигнах...

Как сте днес? Видях, че има фрагмент, изгледах го и аз съм на същото мнение като Профи, малко разбъркан ми се стори и почти нищо не разбрах от него, може и това да целят сценаристите Grinning

Зизу, Hug благодаря за страхотната тема newsm51  love001 hug с всяка изминала, темата става все по-богата на красота. А за диалозите и постовете ти умирам, трепач са, чета ги с удоволствие и с интерес, браво  smile3501 newsm20. Продължавай в същия дух! Hug Hug Hug

Момичета, Hug напълнихте ми душата с Фемирска красота днес! newsm51  love001 hug Благодаря ви, страхотни колажи сте сътворили!  bouquet

Феичка, Hug честит имен ден! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена. С гордост да носиш името си

Наде, Hug дано бързо да му мине на малкия. И честита годишна! Hug   love001 Бъдете живи и здрави, много щастливи в семейния живот, обичайте се и остарявайте заедно! Пожелавам ви Любовта в сърцата ви никога да не остарява!
Скрит текст:

И Рени се е появила, много ни липсваш Hug Hug Hug

Много ви обичкам, прегръдки и целувки за всички ви! Hug Hug Hug hug hug hug   love001  love001  love001
Лека нощ и сладки сънища! smile3524 Hug Hug Hug

# 84
rotfImbo rotfImbo rotfImbo и фотошопа неможе да и помогне,то такваз неземна красота

# 85
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy
То и таз агенция ни мож й помогна  Joy Joy Joy

Диана  Hug
Кали, здрасти и лека  Hug

# 86
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
 Joy Joy Joy Joy

Кали  Hug Hug лека и на теб  Hug Hug

Айде от ман засега бай, чи "Романтична комедия" ша гледам  Mr. Green  Hug Hug Hug Hug Hug ама и лека да кажа освен  Hug Hug Hug Hug

# 87
ааа Сис много пара бе за там ooooh!

гледайте гледайте много са смешни  Joy Joy Joy

# 88
  • У дома :)

То туй ако е с шопа, не мойм си я представим кво чудо ше е на живо,малеййййй  #Crazy #Crazy #Crazy
Тя още малко и е припаднала

Лека на лягащите  smile3524

# 89
  • Още у мъглата ...

То туй ако е с шопа, не мойм си я представим кво чудо ше е на живо,малеййййй  #Crazy #Crazy #Crazy
Тя още малко и е припаднала

Лека на лягащите  smile3524

Ама и Чаги с туй анцуже е многу фиешан  Mr. Green Joy Joy

Лека на лягащите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт