Отговори
# 135
Ето ви един очилатко за добро утро

# 136
привет на всички Hug
идвам да си изпия кафето у диспансера, че тук е най-уютно
 newsm51

# 137
Икси, я виж само колко агнешко сме ти поднесли. Joy
Звездичке. Hug
Чаги бил засечен с Деря.
NEW #CagatayUlusoy
-yesterday night at Kuruçeşme

# 138
вай вай  Joy Joy Joy насади се момчето

# 139
  • Варненска клюкарка
Добрютруууу wavey wavey wavey

Тази сутрин вкъщи прегледах края на старата тема и видях една снимка от премиерата на един филм на Хазал. Сега съм на работа и с тоя тъпия експлорър не я виждам, ......че не помня и кой я беше постнал..... на четирсет и някоя страница беше в предната тема newsm78
 Но да си кажа- на снимката наистина са Ч и Х и това не е премиерата а след нея, т.е. афтърпартито и Чаатай е там. В по-камерен състав е народъд в сравнение с премиерата преди това. Премиерата е в зала, а тук са на открито Wink Кадърът направо е апокрифен. Беше излязъл и в турската преса и пишеше нещо от сорта "вижте това: Чаатай  и Хазал в един кадър- насладете се, че може друг път да нямаме такъв късмет да ги снимаме заедно" (по памет Wink )До колкото знам на афтърпартито не е имало официални фотографи, явно някой от гостите е злоупотребил с доверието.  И в социалните мрежи се вейна за малко тази снимка, но нямам идея защо след това ги затриват. Аз самата много исках да покажа 3-4 снимки доста интересни и сигурно щях да ви зарадвам с тях, но за съжаление не ги намирам ooooh!

пп Не помня кой преди време постна общо кадро на Ч и Х на рожденния ден на Юсуф от миналия септември, също е от пресата, но с много много лошо качество newsm78 Ако се сеща, ще помоля отново да я постне Praynig

пп2 Наде, мисля че се сещам коя снимка сте коментирали от тази премиера( няма как да съм сигурна, защото веднъж погледнах в една от темите, но никакви снимки не са останали- всичко е бели петна вече ooooh!) поне се надявам да се сещам де. Та един куп народ и 1-2 наподобяват Чаатай но при многократно увеличение на кадъра се вижда, че не е той Wink Греша ли? Наистина го няма на премиерата, съкън да не го щракнат как я поздравява, но ето че на афтърпартито е до нея Wink  Heart Eyes Crazy

пп3 Дерията сега с тъмна коса ли е newsm78 Не ми прилича на нея много, ама пак добре, че най после го снимаха с момиче Crazy

# 140
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ВериЧ, скива ли ся докат Влъх дреме кат фитка на вратник, ко' прай Чачо... Joy hahaha Joy

Илде, Hug Белче, Hug и све хухавелняци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 141
Ивче и аз вчера написах, че на самата премиера не е бил, но след това на партито най-вероятно е ходил, а навремето не една, а няколко снимки коментирахме и ги уголемявахме, че и ограждахме с червени кръгчета де що прилича на Ча. Joy

# 142
Здравейте момичета!  Hug

Благодаря
Скрит текст:
за стискането на палци.Става дума за една работа,която ще излезне за мен и е почти сигурно.Лошото е,че се надявах за друго,а то излезе друго.Пф,ей нямам късмет никакъв значи.Много като се надява човек,така става ooooh! Тъжно ми е и направо ми се реве,но нямам друг избор.

Нови снимки на Ча гледам.Неси в другата тема е превела,че той е казал,че са само приятели и от една компания.  Peace

# 143
Неси в другата тема е превела,че той е казал,че са само приятели и от една компания.  Peace

Коя е другата тема?

# 144
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бад, spoko hug горе главата...нещата ще се оправят и ще намериш това което търсиш. Hug

# 145
Неси в другата тема е превела,че той е казал,че са само приятели и от една компания.  Peace

Коя е другата тема?

Прилив и Отлив.
Вани, жалко, че си се надявала за едно а е излязло друго, но....желая ти успех.

Информация за епизод-40, тази вечер от 20:00 часа. БТВ-от фейса.
Семейството на Фериа, остава да живеят в апартамента.
Халил избягва от лудницата...
Семейството на Фериа, чака решението на общото събрание на блока. Домоуправителят съобщава, че са решили да ги оставят като портиери.
Джансу и Санем са недоволни от решението.
Халил е в психиатрична клиника. Там го лекуват заради състоянието му. Дават му хапчета, които той не пие. Той ги събира и крои планове за отмъщение. Гюлсюм се обажда на Фериа да я изчака в университета. Емир и Фериа се виждат в една зала в университета. Корай и Гюлсюм ги заключват и им пращат съобщения да си поговорят.
Лекарите от психиатрията недоумяват защо състоянието на Халил не се подобрява. Санитарят влиза при него и Халил го удря. Халил се преоблича като санитар и избягва от клиниката.
Фериа се качва да раздаде сметките на наемателите в блока. На вратата вижда бащата на Халил.
Ръза научава за бягството на Халил по телефона и излиза да търси Фериа. Среща Емир по стълбите и разтревожен пита за Фериа. Ръза намира Фериа да говори с бащата на Халил. Веднага я прибира вкъщи.
Емир става свидетел на разговора. Ръза отива да говори с бащата на Халил. Емир става случаен свидетел на разговора им и разбира, че Фериа е в опасност. Емир казва на Корай, че Халил е избягал и че Ръза е бил много притеснен от това бягство.
Халил тайно наблюдава блока, където живее Фериа.
[

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 11:44 от Neidjal

# 146
ВериЧ, скива ли ся докат Влъх дреме кат фитка на вратник, ко' прай Чачо... Joy hahaha Joy

Илде, Hug Белче, Hug и све хухавелняци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

хахаха еми сприятелява се с хората  Joy Joy и се вози в колите им  Joy Joy

# 147
 smile3507   
Благодаря на всички за пожеланията  Hug  bouquet Hug
Зиз , на кво ши е днешното анализчИ  newsm78

# 148
  • Още у мъглата ...
Добър ви ден, спешълки  Hug Heart Eyes

Схоласах за 3-та смяна да спретна кафенце, ама пък и то е спешъл  Heart Eyes

Слънчев и усмихнат ден, милички  Hug Heart Eyes

# 149
smile3507