Отговори
# 150
Добър ви ден, спешълки  Hug Heart Eyes

Схоласах за 3-та смяна да спретна кафенце, ама пък и то е спешъл  Heart Eyes

Слънчев и усмихнат ден, милички  Hug Heart Eyes
тц аз искам с лик на Дерия  Joy Joy

# 151
  • София
Вани,не се ядосвай,може пък да е за добро Hug
Манка,много смешен Чаги с очила Joy
Добре изглежда момчето ни нановите снимки,пу-пу Peace

# 152
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3507   
Благодаря на всички за пожеланията  Hug  bouquet Hug
Зиз , на кво ши е днешното анализчИ  newsm78
може да е на тема как Халилудко бяга  Joy
ВериЧ, златна си...земиииииииииии...тия цел'фанИ...    love001  love001  love001  love001
Тъкмо се чудех, на сватбата ли га наблегна..на предложението ли...на 1-ва среща ли...ама бягството на Халилудко и паното....е, тва е епично... Joy hahaha Joy

# 153
smile3507   
ВериЧ, златна си...земиииииииииии...тия цел'фанИ...    love001  love001  love001  love001
Тъкмо се чудех, на сватбата ли га наблегна..на предложението ли...на 1-ва среща ли...ама бягството на Халилудко и паното....е, тва е епично... Joy hahaha Joy
е как бе  Mr. Green
може ли такова нещо да не се анализира  Joy Joy Joy
даже го сложи и в другата тема начело  Joy Joy

# 154
  • В света на мечтите... ❤
Добрютро(малко отиващо към добрии ден  Grinning ) симпатяги хухавелкиии  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Еми то си е казано,"Като се дебнем,ще се хванем." Та и Чачи от толкоз дебнене все пак го хванаха в крачка със същество от женски пол,но не мисля,че има повече от приятелство между тях.Все пак човекът е на 23 години нужно му е да излиза някак да се разтоварва след дългия снимачен ден  Peace
Ама как са го нападнали с 3 микрофона го барикадирали и няма измъкване  Mr. Green

Сега пожелавам на всички хубав последен работен ден за седмицата,да ви спори работата на работещите,а на айлякуващите,да им е рахат айлякът.  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug   Hug  Hug  Hug   Hug

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 12:06 от DANI ;)))

# 155
Даниииии, май и ти си айляк... Joy Joy Joy
Да ти кажем днес е четвъртък...(першембе)...петъка(джумата) е утре...ама е почивен ден, щот се съединяваме... Joy hahaha Joy

# 156
smile3507   
е как бе  Mr. Green
може ли такова нещо да не се анализира  Joy Joy Joy
даже го сложи и в другата тема начело  Joy Joy

Joy Joy Joy Joy   кЪк не са сетИх  Mr. Green

обаче за утрИ мноу държа на първата срещЯ  #Crazy  

# 157
Да ти кажем днес е четвъртък...(першембе)...петъка(джумата) е утре...ама е почивен ден, щот се съединяваме... Joy hahaha Joy

Опппа еми така е от много айлякуване забравяш кой ден е  Mr. Green Ама то пък утре е почивен ден тъй,че пак се приема донякъде  Joy

# 158
Ако музЪтЪ мЪ споходи стабилно...мое те огрее и днеска... Whistling

# 159
  • Варненска клюкарка
То на Ча работата като на Хазал. И той като нея  и Бономото и компанията им- от дълго време с Дерията в една компания. Няма дим без огън. В ТуитърЯ Ча е последвал татю и- от к'ъв зор да го прави, ако не ходи да я взема всяка вечер от тях  newsm78 Аз пък се чудя, що на последните фотки все го возят- и мъжа на Илканур, сега и Дерията...да не би пак да е без книжка( нали по едно време му я бяха взели, мисля за 3 месеца newsm78)
А кажете, че не се надцакват- излезе непотвърдзена информация за Хазал и Бономото, а сега и Ча се прави на ощипан с Дерията, а пък се показва с нея Crazy Sunglasses

# 160

Опппа еми така е от много айлякуване забравяш кой ден е  Mr. Green Ама то пък утре е почивен ден тъй,че пак се приема донякъде  Joy
Ай ся айлячке...беги да ми прайш комикси за новата тема.... Laughing
Нема само се разсукваш кат берач у дълги рЕдове....аз отиам да прайм аналаиз....ти ми прайш комиксите за днес...сакям 5бр. за героя... Whistling

# 161
Габче, Hug много изкушаващо ФЕмирско кафенце, Heart Eyesвземам си веднага.
Дани, Hugчакам и днес твоите ФЕмирски красоти.
Според мен колкото Хазал е гадже с Бономо, толкова и Чаги е с Деря. Не мисля, че се надцакват, просто си живеят живота по отделно.
Зизу, ти си пиши твоите анализи от различни серии, но не изоставай и с тези, които са на дневен ред излъчвани по бтв, че ги очаквам с нетърпение.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 12:13 от Neidjal

# 162

Ай ся айлячке...беги да ми прайш комикси за новата тема.... Laughing
Нема само се разсукваш кат берач у дълги рЕдове....аз отиам да прайм аналаиз....ти ми прайш комиксите за днес...сакям 5бр. за героя... Whistling
E па,ше се понапънем малко да ги докарам до 5 броя за героя  Hug ,после и малко от гюзелските да сътворя,че Надето  Hug ше ги чака,я да отивам да апна набърже и да запретвам ръкавелите,че днес чоок работа се отваря  Mr. Green  Hug  Hug  Hug

# 163
Наденце, снощи немаше кво да се пише като за мой анализ...ама днеска ще влезна в час с резюмето дето си дала и ше видя за кво да се закача... Hug

# 164
Наденце, снощи немаше кво да се пише като за мой анализ...ама днеска ще влезна в час с резюмето дето си дала и ше видя за кво да се закача... Hug
Аааа, ти от нищото твориш смехории, съмнявам се, че дори и от най-постната серия, не би извадила твоите култови реплики.
Така и не ми отговори на лични ей, опасна си, хайде, тук не винаги прочиташ всичко от-до, но и на лични ли бре!?

Общи условия

Активация на акаунт