Отговори
# 165
  • Под Сините камъни
големи сте писирушки  Hug
Зизунче за новата тема
Скрит текст:
Връщам се да ви чета

# 166
  • В света на мечтите... ❤
Туй ми е снощно,ама тук не съм го слагала  Heart Eyes

# 167
  • София
Добрютро(малко отиващо към добрии ден  Grinning ) симпатяги хухавелкиии  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Еми то си е казано,"Като се дебнем,ще се хванем." Та и Чачи от толкоз дебнене все пак го хванаха в крачка със същество от женски пол,но не мисля,че има повече от приятелство между тях.Все пак човекът е на 23 години нужно му е да излиза някак да се разтоварва след дългия снимачен ден  Peace
Ама как са го нападнали с 3 микрофона го барикадирали и няма измъкване  Mr. Green

......

Защо и съществото не се вижда на снимката   Crossing Arms

# 168
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наденце, снощи немаше кво да се пише като за мой анализ...ама днеска ще влезна в час с резюмето дето си дала и ше видя за кво да се закача... Hug
Аааа, ти от нищото твориш смехории, съмнявам се, че дори и от най-постната серия, не би извадила твоите култови реплики.
Така и не ми отговори на лични ей, опасна си, хайде, тук не винаги прочиташ всичко от-до, но и на лични ли бре!?
Ко'???? Кви ЛС....тцтцтцтцтцтц...на мен не ми излиза съобщение...смеем ли да не ти отговорим ако знам....особено кат последния птъ ме боцка по кунките...
Чей да видим...и да те отразя Hug Heart Eyes Hug Hug

# 169
Имам един мнооооуууу тъп въпрос....някой ше ми каже ли как се казваше майката на Халилудко?Сори, ама съм объркала дозата на билобата днес... Laughing

# 170
Добрютро(малко отиващо към добрии ден  Grinning ) симпатяги хухавелкиии  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Еми то си е казано,"Като се дебнем,ще се хванем." Та и Чачи от толкоз дебнене все пак го хванаха в крачка със същество от женски пол,но не мисля,че има повече от приятелство между тях.Все пак човекът е на 23 години нужно му е да излиза някак да се разтоварва след дългия снимачен ден  Peace
Ама как са го нападнали с 3 микрофона го барикадирали и няма измъкване  Mr. Green

......

Защо и съществото не се вижда на снимката   Crossing Arms

Eто го съществото  Mr. Green

# 171
  • София
DANI Wink)), мерси  Peace Видях я току-що в другата тема. Еми, млади, красиви хора. Нека се забавляват.

Ама, защо Ча все го возят?

# 172
Хадии започвам,загрявайте устите за смешна поза  Mr. Green

# 173
Зизу,  Hugуточнихме се.
Пепи. bye
Дани. Joy
Мише, возят го сигурно, защото е купонясвал с алкохол.

http://www.ayakligazete.com/Section/content/13/6813

# 174
Виждате ли го зад певицата, наш Ча?!
#CagatayUlusoy
-Old picture.

# 175
  • София
...
Мише, возят го сигурно, защото е купонясвал с алкохол.

http://www.ayakligazete.com/Section/content/13/6813

....

Laughing Сигурно

# 176
  ruporuu Ехооооооооо.....зададох некъв въпрос....?  ruporuu

# 177

# 178
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами на мен що не ми се вижда да е Дирята бе  newsm78 Аз съм болна направо ,с тая утрепаната пфууууу и Хазал с ония недоносения,направо ама как си ги избират не знам  ooooh!
И до сега що никъде не го фотнаха с Дерята ,много интересно,толкова време го дебнат не можаха да ги прекарат заедно,а сега за Хазал излиза инфо ,че била еди къде си и май имала връзка ,и той изведнъж на клуб с Дерята и излиза с нея от там,ееее ма то страшни съвпадения значи  newsm78

# 179

Общи условия

Активация на акаунт