Отговори
# 180
  • Варненска клюкарка
 ruporuu Ехооооооооо.....зададох некъв въпрос....?  ruporuu

Зиз, не вкарвай нерви бре Mr. Green Шерифе и беше името на мамата на лудия...

Нямаш ли сериите newsm78 бих ти ги пратила, но ич не се разбирам със скайпЯ си...бъгна сА нещо и само ме ядосва сега, щот не разбирам къде му е бъгнята newsm78 и преинсталирах и пак същото ooooh!

пп Ирче и аз това казвам Mr. Green

# 181
Влъх,тя е само,че е с друг цвят на косата вече  Peace

# 182
  ruporuu Ехооооооооо.....зададох некъв въпрос....?  ruporuu

Шерифе анъм  Laughing

хаха пак закъснех ама превъртах сериите  Blush Laughing

# 183
  • У Диспансера ...♥♥♥
Белорче и аз бях така със скайпето,с много мъки разбрах,че няма да стане и си направих нов,ето това е решението  Peace

# 184
Ами на мен що не ми се вижда да е Дирята бе  newsm78 Аз съм болна направо ,с тая утрепаната пфууууу и Хазал с ония недоносения,направо ама как си ги избират не знам  ooooh!
И до сега що никъде не го фотнаха с Дерята ,много интересно,толкова време го дебнат не можаха да ги прекарат заедно,а сега за Хазал излиза инфо ,че била еди къде си и май имала връзка ,и той изведнъж на клуб с Дерята и излиза с нея от там,ееее ма то страшни съвпадения значи  newsm78
е нали трябва да си правят напук  Joy

# 185
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,тя е само,че е с друг цвят на косата вече  Peace
Ммм тя кога свари се промени пък,иначе пуска снимки в тутър с руса коса ,само ме обърква тука  Mr. Green

# 186
добре никъде не я показаха,а в колата шофьора не се вижда  newsm78

# 187
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами на мен що не ми се вижда да е Дирята бе  newsm78 Аз съм болна направо ,с тая утрепаната пфууууу и Хазал с ония недоносения,направо ама как си ги избират не знам  ooooh!
И до сега що никъде не го фотнаха с Дерята ,много интересно,толкова време го дебнат не можаха да ги прекарат заедно,а сега за Хазал излиза инфо ,че била еди къде си и май имала връзка ,и той изведнъж на клуб с Дерята и излиза с нея от там,ееее ма то страшни съвпадения значи  newsm78
е нали трябва да си правят напук  Joy
Да бе,че и вика нямало  начин да станели истина тези клюки,що няма начин ,грозна ли му се вижда не мога да разбера ,после ако излезе истина да видя какво ще шикалкави  Mr. Green

# 188
  • София

И аз се зачудих на съвпадението  Tired Ама, може, знае ли човек  newsm78

Тя си е сменила цвета на косата, защото той си пада по брюнетки  Laughing

very89, вижда се шофьора т.е. ТЯ  Peace

# 189
  • У Диспансера ...♥♥♥
добре никъде не я показаха,а в колата шофьора не се вижда  newsm78
Ето тука се вижда  ooooh!

# 190

И аз се зачудих на съвпадението  Tired Ама, може, знае ли човек  newsm78

Тя си е сменила цвета на косата, защото той си пада по брюнетки  Laughing

very89, вижда се шофьора т.е. ТЯ  Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy 
а на тази Дерия как и е фамилията  newsm78

# 191
  • София
...Да бе,че и вика нямало  начин да станели истина тези клюки,що няма начин ,грозна ли му се вижда не мога да разбера ,после ако излезе истина да видя какво ще шикалкави  Mr. Green

И като вземат да се омотават  Tired Казваш: "Да, заедно сме" и толкова. Няма да го застрелят, я  Laughing

# 192
  • У Диспансера ...♥♥♥
И все с шапките,ми отиди Дуду да ти люсне перчема на една страна,кво го криеш това чудо на природата  hahaha hahaha

# 193
  • В света на мечтите... ❤
 hahaha  hahaha  hahaha

# 194
  • Варненска клюкарка
Влъх,тя е само,че е с друг цвят на косата вече  Peace
Ммм тя кога свари се промени пък,иначе пуска снимки в тутър с руса коса ,само ме обърква тука  Mr. Green

Таман да му е по вкуса сега- светли очи и тъмна коса Peace Сещате ли се за любимките му- Анджелина Джоли, Адриана Лима кратката афера с Беррак кашкавалката, погледа пълен с нега  дето мяташе на Хазал в онова ток шоу....та какво ги свързва тези всичките на вид толкова различни жени  Mr. Green.... зелените очи и тъмните коси. Не че Дерията има физическа прилика  със споменатите, но има красива усмивка, и ако вземе да си барнИ малко възширокия нос, бая напред шА дръпнИ Peace

Общи условия

Активация на акаунт