Отговори
# 585
  • Още у мъглата ...
Наде,аз се бъзикам бе,как ще се сърдя за такива неща,малко ли съм си говорела тука сама  newsm53

Ирка, на предишната страница ти лепнах Серка с червената рокля, даже се напънах да не е в скрит текст  Mr. Green Joy Joy Joy

Е, както ми излезе поста, значи е на по-предишната  Laughing

# 586
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми как няма да е ,то пръстите още го болят вярвам ,такава жертва е направил  newsm08
Аз си го върнах 2 часа назад филма,и тоя пак бен,бен Юнал Сарафолу  ooooh!

# 587
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,аз се бъзикам бе,как ще се сърдя за такива неща,малко ли съм си говорела тука сама  newsm53

Ирка, на предишната страница ти лепнах Серка с червената рокля, даже се напънах да не е в скрит текст  Mr. Green Joy Joy Joy

Е, както ми излезе поста, значи е на по-предишната  Laughing
Аз се връщах назад да ви чета,и я видях убавицата,ама и твоя пост видях,а така тя такава красота,трябва да е на всяка  страница  smile3503

# 588
Ох, олекна ми, помислих си, че и теб, ще те хване липсата като Ренката и ми се стъжни.
И ПОВЕЧЕ ДА НЕ ЧУВАМ/ВИЖДАМ ПОДОБНИ ПИСАНИЦИ ОТ НИКОЯ ОТ ВАС, ЧЕ, ЩЕ НАПУСКА, ЩОТО НИ ХАПЧЕТАТА НА ДЖАНСУ, НИ НА ДОКТОР БОЦКОВ ИНЖЕКЦИИКИТЕ, ЩЕ ВИ СПАСЯТ. Joy
От дни наред често чета, че не се отразявате и т.н. и взех, че Ви повярвах. Rolling Eyes
Серито не е лошо момичето, само горната й устна ме дразни от визията й, но интервюто, което даде и, че се оприличава на Йешим, ме отблъсна малко от нея.
Докато Хазал винаги казва каквото където и както трябва, визуално ми харесва, но пък ми е някак студена на моменти. Дори самата тя каза по този повод, че хората я мислят за студена защото не я познават, права е, не я познавам и затова ми изглежда студена понякога.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 22:21 от Neidjal

# 589
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми как няма да е ,то пръстите още го болят вярвам ,такава жертва е направил  newsm08
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Чей ти кажем Дзак!!! Mr. Green Laughing

# 590
  • У Диспансера ...♥♥♥
едно е да те понапудрят..дори и доста, друго е да ти сменят изцяло мутрата  Naughty
Тцтцтцтцтц, кой па и смени фейса...са не грозно момето...на мен ми харесва. Само да не и слагат червило...супер си е... Whistling
различни вкусове Зизунка  Peace ти я харесваш,на мен ми се  Sick кат я видя и така  Peace
И аз не  я харесвам,ако някой не е разбрал де ,да си кажем,гледам споделяте си ,и аз няма да оставам по-назад де  Mr. Green,за други Хазал,може да не е хубава,но на мен си ми харесва  Peace

# 591
Тая па НадИтУ....ше напускаме... smile3532 smile3532 smile3532То така ли се излиза от Диспансера....тва да не е цънките на швепса... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 592
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тая па НадИтУ....ше напускаме... smile3532 smile3532 smile3532То така ли се излиза от Диспансера....тва да не е цънките на швепса... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дум една табла по главата и се излиза. Днес нали го видя? Даже и коментар му направи. Сега що спориш?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 593
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Чей ти кажем Дзак!!! Mr. Green Laughing
Чей ти отвърнем Бау  smile3532
Наде,и аз съм чела за Хазал,че била студена,но и на мен преди да ме опознаят хората са ми казвали ,че съм им изглеждала студена,но после си променят мнението,и като съм чела как се шегува и забавлява,смятам и че при нея е така Thinking

# 594
  • Варненска клюкарка
Аз пък хич не му се трогвам на туитите. Почти съм сигурна, че братото се занимава с Туитъра. Чела съм интервю в което калпазанина споделя, че социалните мрежи не го вълнуват изобщо и рядко се спира да прочете там нещо....
Преди я имаше Селин и тя се занимаваше като отговаряше на фенове от нейния си акаунт, но тук явно го понатиснаха заради Джансутата да си направи свой, но е видно, че не му дреме много....Та много поздрави на Аталай- сигурна съм, че ще бъдат приети лично Mr. Green

# 595

Дум една табла по главата и се излиза. Днес нали го видя? Даже и коментар му направи. Сега що спориш?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
То тва Профи, приоритет на видния д-р Боцков...тва не е спорт за всеки. Mr. Green
Та за туй споря... Whistling

# 596
  • София
На мен пък на Серка носа й не ми харесва. В профил с тази изпъкнала горна устна и този нос е  Sick Ама няма как, ще се гледа заради Чаги  Tired

# 597
  • Още у мъглата ...
едно е да те понапудрят..дори и доста, друго е да ти сменят изцяло мутрата  Naughty
Тцтцтцтцтц, кой па и смени фейса...са не грозно момето...на мен ми харесва. Само да не и слагат червило...супер си е... Whistling
различни вкусове Зизунка  Peace ти я харесваш,на мен ми се  Sick кат я видя и така  Peace
И аз не  я харесвам,ако някой не е разбрал де ,да си кажем,гледам споделяте си ,и аз няма да оставам по-назад де  Mr. Green,за други Хазал,може да не е хубава,но на мен си ми харесва  Peace

Брех, ич не бях разбрала, дъл я харесваш  Joy Ама я и аз да си кажа, ако някой не е разбрал - не знам устната ли какво ли, ама ми е грубовата, няма чар, сори  Peace А Хазалка студена или не, ама си е чаровна   Grinning

# 598
На мен пък на Серка носа й не ми харесва. В профил с тази изпъкнала горна устна и този нос е  Sick Ама няма как, ще се гледа заради Чаги  Tired
Мац, моЙ кат влезе у кадър да мижиш...ние с Влъх така ше праймИ. Laughing

# 599
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ууууу тоя олигави хапоците и ги изплю ,явно по-добре залепват ,и стоят повече време без да падат,а колко е доволен от произведението си ooooh! Ами А -то не можа да довърши,пфууу недовършени работи значи  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт