Отговори
# 570
кво стаа с резултата прайм ли нещо  newsm78

# 571
едно е да те понапудрят..дори и доста, друго е да ти сменят изцяло мутрата  Naughty

# 572
  • Варненска клюкарка
Ейййй, ама  да и ядете ушите на Серка...такава била, онакава била...фотошоп мопошоп...
Се едно па по Хазал нема фотошоп... Mr. Green

Бе то че и по Хазал има- има си фотошоп, но не са и сменявали физиономията досега Peace
 А на тази къде и е рибешката уста- направо на Клаудия Шифер са я направили, нейна двойничка... от де го намериха толкоз фотошоп, за пет броя манИкенки са изразходили само по нея ....Разхищение направо, за нищо го нямат фотошопа тц тц тц Mr. Green

# 573
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
То ако се превежда,че винаги ще подкрепям Чатай, за какво да лъжа  Mr. Green
Не винаги...давате му безкрайната си подкрепа... Laughing

# 574
едно е да те понапудрят..дори и доста, друго е да ти сменят изцяло мутрата  Naughty
Тцтцтцтцтц, кой па и смени фейса...са не грозно момето...на мен ми харесва. Само да не и слагат червило...супер си е... Whistling

# 575
  • София
Ейййй, ама  да и ядете ушите на Серка...такава била, онакава била...фотошоп мопошоп...

Бе то че и по Хазал има- има си фотошоп, но не са и сменявали физиономията досега Peace
 А на тази къде и е рибешката уста- направо на Клаудия Шифер са я направили, направо двойничка... от де го намериха толкоз фотошоп, за пет броя манИкенки са изразходили само по нея ....Разхищение направо тц тц тц Mr. Green

Представи си да я видиш на живо без грим  Shocked

# 576
# 577
става ли нещо в тути, не става ли  newsm78

Скрит текст:
чек да питам коя е VaniaPetrova_ , че да не объркам нещо и аз, че ми се върти да е Романтичето, ама не знам и аз Joy Joy

# 578
Тцтцтцтцтц, кой па и смени фейса...са не грозно момето...на мен ми харесва. Само да не и слагат червило...супер си е... Whistling
различни вкусове Зизунка  Peace ти я харесваш,на мен ми се  Sick кат я видя и така  Peace

# 579
различни вкусове Зизунка  Peace ти я харесваш,на мен ми се  Sick кат я видя и така  Peace
Екзактли! Peace

# 580
  • Варненска клюкарка

А на тази къде и е рибешката уста- направо на Клаудия Шифер са я направили, направо двойничка... от де го намериха толкоз фотошоп, за пет броя манИкенки са изразходили само по нея ....Разхищение направо тц тц тц Mr. Green

Представи си да я видиш на живо без грим  Shocked

Аааа, представям си- нали сама си каза милата, че без грим и до външната врата не отивала. Сигурно положението е страшно Mr. Green

пп Тя освен къси гащи други дрехи дали има newsm78
Брях много съм лоша днес, но си изкълчих крака и съм крива, крива.... Crazy

# 581
Феичке,
Скрит текст:
Не е Романтичето,Феичке.  Simple Smile Аз съм Vanina

# 582

Представи си да я видиш на живо без грим  Shocked

Аааа, представям си- нали сама си каза милата, че без грим и до външната врата не отивала. Сигурно положението е страшно Mr. Green

пп Тя освен къси гащи други дрехи дали има newsm78

щом и сама си го казва смятай колко е зле положението  #Crazy hahaha hahaha

# 583
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,аз се бъзикам бе,как ще се сърдя за такива неща,малко ли съм си говорела тука сама  newsm53

# 584
  • Още у мъглата ...
Лелеее, чак новина стана, че Чачи туитна  Laughing
http://magazimedya.com/cagatay-tweet-atti-ulusoyistler-costu

Ма той така се е окопал, че сигурно ако го видят да отива до тоалетната и ще е новина  Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт