Отговори
# 645
Аз пък нямам такива раздърпани модерни дрехи, ни летни, ни зимни, като на Хазалчето и като Серенай у дома или навън, винаги съм със спирала за очи и лек молив. Много уважавам поддържаните жени, те не са накипрени и с един тон пудра, спирала, и тежки гримове-кокетки, фльорци, но винаги добре изглеждащи.
Според мен има разлика в двете понятия, едно е да се клепотиш, като палячо или циркаджия и да ходиш раздърпан като клошар, друго е да си винаги спретнат и добре изглеждащ, в това няма лошо да държиш на вида си, стига да не се прекалява и да се изпада в двете крайности-или неглиже до клошарство, или наконтена и нагримирана до безобразие.
Хайде, лека Ви нощ. Hug

# 646
Ох бе Джейн,направо ме изненада,че подкрепи Хазал  hahaha hahaha hahaha
То това беше точно за теб  Joy Joy Joy, сама се гърча у темата, ама нал съм си близначе, не се давам, Манка и Илдето ме подкрепят от врече на време  Hug Hug, а и Чачи, оФ кОрс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
като ударена съм с мокър парцал  #Crazy ти сериозно ли  hahaha hahaha hahaha вай бе станахме три  hahaha hahaha hahaha

за какво се броите пак  newsm78 вихрим се у туити и ви отървах нацело  Joy Joy

# 647
КО ??? сЪ разписЪхти по нощите брЯ Blushчоккалабълък бурда Hug Hug Hug
А де..кажи ся кво пощуреха бу акшам...? Mr. Green
Аз си викам, "днеска са кротки....ш' си гладам 1-ви сезон дет го немам...утре кат станем ше прайм тема...божееее...блаженни са верващите... Whistling

Зиз, ти раздаде ЕлИксИрчИтУ и ся нема спасение  hahaha hahaha hahaha
Ша праиш тема, освен ако не заключиш Ъгейн  Joy Joy Joy

Верче, а така, чакам и другите ягодки  Hug Hug Hug

Лека, Наде

# 648
Феичка, ти разби тути, Аталай, Серка, смея се с глас  rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 649
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай ся бием ключа...пижамите на 1-ви етаж при Чепиков... Mr. Green
ОгледайтИ добре дали са прани...че тоя е голем мърляч. Laughing

# 650
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Не знам за кво се броите, ама аз съм от ранните ягоди, анадънму? Grinning

Аз пък нямам такива раздърпани модерни дрехи, ни летни, ни зимни, като на Хазалчето и като Серенай у дома или навън, винаги съм със спирала за очи и лек молив. Много уважавам поддържаните жени, те не са накипрени и с един тон пудра, спирала, и тежки гримове-кокетки, фльорци, но винаги добре изглеждащи.
Според мен има разлика в двете понятия, едно е да се клепотиш, като палячо или циркаджия и да ходиш раздърпан като клошар, друго е да си винаги спретнат и добре изглеждащ, в това няма лошо да държиш на вида си, стига да не се прекалява и да се изпада в двете крайности-или неглиже до клошарство, или наконтена и нагримирана до безобразие.
Хайде, лека Ви нощ. Hug

+ 1 Е, те това имах предвид и аз!    bouquet   

# 651
Настана ли време за удряне на ключ и къде изчезнаха всички диспансерки.  newsm78

# 652
Джейн Hugтук сме ягодите бе джанъм Simple Smileна къде без нас Wink Wink Wink
Наде Hugлека и спокойна нощ къз Hug
Зизунке  Hugний пижамите си ги взехме рано рано BlushщотУ зн'аим чИ връткаш ключа Га ти скимнИ Joy Joy Joy Joy

# 653
боже странни екземпляри мЪ следват у туитърЯ
Скрит текст:
страшен туит беше  Wink http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/cagatay-ulusoyun-tesek … enlerini-costurdu

# 654
Жани и твоята не е лесна и на мен ми се е случвало,но им давам игнор.  Simple Smile

# 655
зехми си пижамитИ Зизун н`дей са притснява  Laughing

мене в тути ме последвал cagatayulusoyy  че и със същата профилна и га го видех  newsm44 newsm44 rotfImao rotfImao Two Hearts Two Hearts txtloves  викам край намерихмИ са - пък то некво фенчИ  Laughing
така ма напрегнА Crossing Arms

# 656
Ох бе Джейн,направо ме изненада,че подкрепи Хазал  hahaha hahaha hahaha
То това беше точно за теб  Joy Joy Joy, сама се гърча у темата, ама нал съм си близначе, не се давам, Манка и Илдето ме подкрепят от врече на време  Hug Hug, а и Чачи, оФ кОрс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
като ударена съм с мокър парцал  #Crazy ти сериозно ли  hahaha hahaha hahaha вай бе станахме три  hahaha hahaha hahaha

за какво се броите пак  newsm78 вихрим се у туити и ви отървах нацело  Joy Joy
броиме се да видиме дали ще ни стигнат усмирителните ризи  Joy Joy Joy

ааа екскюзми ако може някой да донесе и 3D очила да сме фиешън  hahaha

# 657
Кво става лудетини  Mr. Green  Hug

# 658
Феичке и твоята не е лесна,за малко удар да получиш  Mr. Green

# 659
Той човека сам каза за Дерито бе,няма как да стане ,тъй че честитките ви все още са само мираж  hahaha hahaha hahaha
Хайде вашата лесна,аз бегам да спортувам,че като тръгнем срещу Серка,да съм най-отпред  hahaha hahaha

Merhaba, kizlar wavey

Светните ме бърже, МОЛЯ, каква е сагата с Дериато и кога и какво е казал Чачко[/b
newsm78

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 23:35 от Латинодивата

Общи условия

Активация на акаунт