Отговори
# 630
Профи, аз също нося такива поли, ама има кво да крия  Laughing и мога да те уверя, че са страшно удобни, а зависи партито къде е било, аз не видях другите, даже и рожденничката да бяха облечени по-различно от Хазал, на мен пък стила и ми харесва, нали виждаш и холивудските звезди как ходят, да не говорим,че и хигиена нямат. Когато трябва винаги е облечена подобаващо и както се казва се е барнала отвсякъде, аз предпочитам естествената красота на Хазал, пред фотошопа на Серка -лично мнение, а мисля и Ча беше казал, че не обича силно гримираните жени.

Днеска сме в циклама,  Mr. Green OMG!

За Хазал смятам че знаете, страшно много я харесвам  Heart Eyes, за Серка също знаете - не я харесвам - това за протокола  Mr. Green

# 631
  • Още у мъглата ...
Ох ,падам hahaha hahaha hahaha Ама той си оставил произведението там бе,пък от къде намери лекарствата с които тъпчеше Емко,не вярвам да ги продават свободно  Joy Joy Joy

Нали си тръгна с табличката на санитаря в ръцете! Wink Пък и по джобовете квот можа е скатал. Те ти ги! Peace
Е да ,ама каза Ръзато ,че  бил написал името на щерка му на баща му на Халидулко,те как разбраха ако произведението му не е било там ,и таблата нямаше нищо в нея нали цапардоса санитарчето ,беше празна аз видях  Mr. Green

Освен да е имал дубликат в къщи  newsm78 Mr. Green От преди психиатрията  #Crazy

# 632
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох бе Джейн,направо ме изненада,че подкрепи Хазал  hahaha hahaha hahaha

# 633
  • Варненска клюкарка
Сера  Joy Joy Joy оффф ще се пукна от смях  Joy Joy Joy
на галени Сери ли и викат hahaha hahaha hahaha
и ко посочват я на Ча и му викат - ей я там Сери  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох шИ мА уморитИ Joy hahaha

# 634
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей се промушим между камъните  Mr. Green

Чепиков е мърляч...хич не чисти...само мърля и оставя петна по плочките... Whistling

Аз кво съм се заблеяла...тема кой шъ прай беееееее... smile3555 smile3555 smile3555

Като видим тва adini PISKOPAT koidum...е иде ми да се гръмна... Crazy Crazy Crazy

# 635
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох ,падам hahaha hahaha hahaha Ама той си оставил произведението там бе,пък от къде намери лекарствата с които тъпчеше Емко,не вярвам да ги продават свободно  Joy Joy Joy

Нали си тръгна с табличката на санитаря в ръцете! Wink Пък и по джобовете квот можа е скатал. Те ти ги! Peace
Е да ,ама каза Ръзато ,че  бил написал името на щерка му на баща му на Халидулко,те как разбраха ако произведението му не е било там ,и таблата нямаше нищо в нея нали цапардоса санитарчето ,беше празна аз видях  Mr. Green

Тц! Гледай после като излиза от стаята си и тръгва по коридора, как се носи с пълни ръце! Peace

Аз не смея да си направя туитър, че ме е страх Ча да не ме последва и да ми пише постоянно.

Мани, остай се, то направо ще ти се качи на главата от тутурутвания  Joy Joy Joy
Профи  Hug
Ти пък му  дай игнор и той ще се откаже,като не му обръщаш внимание  hahaha hahaha

Ти луда ли си? Как ще дам игнор на Ча!

Профи, аз също нося такива поли, ама има кво да крия  Laughing и мога да те уверя, че са страшно удобни, а зависи партито къде е било, аз не видях другите, даже и рожденничката да бяха облечени по-различно от Хазал, на мен пък стила и ми харесва, нали виждаш и холивудските звезди как ходят, да не говорим,че и хигиена нямат. Когато трябва винаги е облечена подобаващо и както се казва се е барнала отвсякъде, аз предпочитам естествената красота на Хазал, пред фотошопа на Серка -лично мнение, а мисля и Ча беше казал, че не обича силно гримираните жени.

Днеска сме в циклама,  Mr. Green OMG!

За Хазал смятам че знаете, страшно много я харесвам  Heart Eyes, за Серка също знаете - не я харесвам - това за протокола  Mr. Green

Мойте фусти сичките са такива. Ама не настъпвам никоя от тях (освен като се качвам по стълби  Mr. Green) и са ми по-мярка, а не като задигнати от някой по-голям от мен. Wink Вече казах - много харесвам Хазал, но има критики, които няма да й спестя. Peace

# 636
  • По света и в нас.
Леле оставих ви на 9 стр,докато ви изчета от 39 стигнахте до 43.Плашим се. WinkМного новини,много нещо.Докато прочета ,че Серката има гадже и айде сега нема Shockedхвърлила си око на Ча и това си е. smile3508

# 637
То това беше точно за теб  Joy Joy Joy, сама се гърча у темата, ама нал съм си близначе, не се давам, Манка и Илдето ме подкрепят от врече на време  Hug Hug, а и Чачи, оФ кОрс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 638
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Джейн, къде се гърчиш сама джанъм?

Зазяпвам "Малки тайни".
Нема да ме има час.
Бъдете кротки, че ми писна да тичам след вас.
Тъкмо и Зизу ще има време да спретне новата тема.

# 639
КО ??? сЪ разписЪхти по нощите брЯ Blushчоккалабълък бурда Hug Hug Hug

# 640
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аааа Проф,кога излезе беше пълна таблата,ама въпроса е от къде я напълни  Thinking

# 641
То това беше точно за теб  Joy Joy Joy, сама се гърча у темата, ама нал съм си близначе, не се давам, Манка и Илдето ме подкрепят от врече на време  Hug Hug, а и Чачи, оФ кОрс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
като ударена съм с мокър парцал  #Crazy ти сериозно ли  hahaha hahaha hahaha вай бе станахме три  hahaha hahaha hahaha

# 642
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
КО ??? сЪ разписЪхти по нощите брЯ Blushчоккалабълък бурда Hug Hug Hug
А де..кажи ся кво пощуреха бу акшам...? Mr. Green
Аз си викам, "днеска са кротки....ш' си гладам 1-ви сезон дет го немам...утре кат станем ше прайм тема...божееее...блаженни са верващите... Whistling

# 643
Леле оставих ви на 9 стр,докато ви изчета от 39 стигнахте до 43.Плашим се. WinkМного новини,много нещо.Докато прочета ,че Серката има гадже и айде сега нема Shockedхвърлила си око на Ча и това си е. smile3508
е че тя що лиги източи по него Mr. Green

# 644
Изгледах и Оринджа,слава богу-свърши  Laughing Хареса ми края,няма лошо,както започнаха,така и го завършиха...

Само чета тука и се хиля  Joy

Общи условия

Активация на акаунт