Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Белорче,леко ще удариш д-то у тавана ,да те мисля и тебе после  Joy Joy Joy

# 616
  • Варненска клюкарка
Белорче,леко ще удариш д-то у тавана ,да те мисля и тебе после  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

# 617
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Серка си има собствен чар. Просто още немоем да го открием. Mr. Green
Майтап бе! Има си и хубави страни като физика. Но пък има и доста неприятни неща, сред които най-много изпъква поведението й. Съгласна съм с нея обаче за едно - и за не излизам негримирана от къщи. Ма мен ме е страх, че иначе няма да ме познаят. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хазалчето много я харесвам, но не мога да приема това дето се мОта по пижами и нощници по улиците и из кръчмите. Редовно прекалява с неглижето. По-точно неглижето й е прекалено неглиже. Едва преглътнах "роклята" й от онзиденшния рожден ден. И няма да ме убеди, че нещото дето постоянно й се замотава в краката е страшно удобно. Да не говорим, че все пак отиваш на рожден ден! Разбирам, че дрес кодът е бил кежуъл, ама нека роклята да ти е по мярка, а не от гардероба на мама и сложи някое нахално бижу да я оправиш тази безлична дреха! Naughty

newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

Ей, разсеях се и сте избълвали 16 нови отговора! doh

# 618
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох ,падам hahaha hahaha hahaha Ама той си оставил произведението там бе,пък от къде намери лекарствата с които тъпчеше Емко,не вярвам да ги продават свободно  Joy Joy Joy

# 619
Сера  Joy Joy Joy оффф ще се пукна от смях  Joy Joy Joy
на галени Сери ли и викат hahaha hahaha hahaha
и ко посочват я на Ча и му викат - ей я там Сери  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 620
и аз съм в туита - не че знам кво туитвам де  Laughing newsm78    а пък какви глЮпости си измислям за след тага не е истина просто  Laughing Laughing

Ти погледни моите туитчета и ша паднеш  Joy Joy Joy Joy Joy

за мойте да не говорим  Joy Joy Joy Joy Joy
и аз съм в туита - не че знам кво туитвам де  Laughing newsm78    а пък какви глЮпости си измислям за след тага не е истина просто  Laughing Laughing

Ти погледни моите туитчета и ша паднеш  Joy Joy Joy Joy Joy

за мойте да не говорим  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  захапах СеритУ у тути  Laughing

# 621
Ох ,падам hahaha hahaha hahaha Ама той си оставил произведението там бе,пък от къде намери лекарствата с които тъпчеше Емко,не вярвам да ги продават свободно  Joy Joy Joy

Нали си тръгна с табличката на санитаря в ръцете! Wink Пък и по джобовете квот можа е скатал. Те ти ги! Peace

# 622
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Верче  Hug

# 623
  • У Диспансера ...♥♥♥
За неглижето и ,и аз съм съгласна,че на моменти прекалява,но не е толкова суетна явно момичето,аз пък много рядко се гримирам,просто не ми се занимава,и без това се туткам по 2 часа докато изляза ,но не мога така неглиже да тръгна да се разкарвам като нея,при положение,че е популярно лице и все ще се намери някой да я щракне  Peace

# 624
Аз не смея да си направя туитър, че ме е страх Ча да не ме последва и да ми пише постоянно.

# 625
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Верче  Hug
Hug

# 626
Привет момичета Hug Hug Hug,нямате стигане.Викам да се запиша докато не сте изписали темата.
Отивам да доизгледам лалето и след малко се връщам при вас

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥

Нали си тръгна с табличката на санитаря в ръцете! Wink Пък и по джобовете квот можа е скатал. Те ти ги! Peace
Е да ,ама каза Ръзато ,че  бил написал името на щерка му на баща му на Халидулко,те как разбраха ако произведението му не е било там ,и таблата нямаше нищо в нея нали цапардоса санитарчето ,беше празна аз видях  Mr. Green

# 628
  • Още у мъглата ...
Аз не смея да си направя туитър, че ме е страх Ча да не ме последва и да ми пише постоянно.

Мани, остай се, то направо ще ти се качи на главата от тутурутвания  Joy Joy Joy
Профи  Hug

# 629
  • У Диспансера ...♥♥♥

Мани, остай се, то направо ще ти се качи на главата от тутурутвания  Joy Joy Joy
Профи  Hug
Ти пък му  дай игнор и той ще се откаже,като не му обръщаш внимание  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт