Отговори
# 705
  • Още у мъглата ...
То за никогата така,ама тука е просто очевадно,че не мой се случи,много,много е грозен направо,пфуууу противен даже,и като малък сме виждали Ча,няма нищо общо  Peace

Чачи е по-скоро смешен като малък, ех може и малко грозноватичък, ама Ати е друга марка просто  Mr. Green Друга си му е физиономията  Sunglasses

# 706
# 707
  • У Диспансера ...♥♥♥
То за никогата така,ама тука е просто очевадно,че не мой се случи,много,много е грозен направо,пфуууу противен даже,и като малък сме виждали Ча,няма нищо общо  Peace
Ехоооооооооооо, що не ме отразяваш на ЛС беееееее....исках помооооооощ...ама докат ми реагираш се опрайх... Mr. Green
Ууууу аз забравих го отворя ,че се зачетох какво сте писали  ooooh! ooooh! ooooh!
Сори Зизуно  Hug Hug

# 708
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ехоооооооооооо, що не ме отразяваш на ЛС беееееее....исках помооооооощ...ама докат ми реагираш се опрайх... Mr. Green
Ууууу аз забравих го отворя ,че се зачетох какво сте писали  ooooh! ooooh! ooooh!
Сори Зизуно  Hug Hug
Нема нищо...нъл друг пи си спешъл едишън... Hug
Ама да знайш, че ако тая вечер носеше умирачката...щешИ да станИ пренаселено... Mr. Green

# 709
Ето го туита на Джан  Бономо  newsm78
Can Bonomo ‏@canbonomo 10h

Sevmek masumiyettir ve masumiyet hiç düşünmemeyi gerektirir.

Скрит текст:
Превод от Esi_3 от темата за Хазал  Hug
Любовта означава невинност, а невинността изисква да не мислиш.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 00:23 от Jane2013

# 710
  • Още у мъглата ...
Ха, наздраве  Mr. Green

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy

Ми не знам що не излиза  ooooh! Първо ми излезе, ако се справя добре, ако не ша слагам друго  Joy Joy

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 00:25 от Екстри - завърнала се

# 711
ама от раз може да мине за брат на Джан  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy
Ох, ама как точно го намести Joy Joy Joy
уфф днес съм гадна хапя всичко наред май   ooooh!  Mr. Green

# 712
  • У Диспансера ...♥♥♥

Joy Joy Joy Joy
Ма кво си гадна,наистина имат прилика,как се сети само  hahaha hahaha hahaha

# 713
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy

А? Що? Ми мязат си  Mr. Green Joy Joy

# 714
  • В света на мечтите... ❤
Той Ча затуй толкоз го харесва Джан, щото му мяза на Аталайчо. Peace

Дани, да нямаш температура къз? Shocked Ча прилича на баща си, а Аталай на майка си! Сигурно съвсем си им забравила физиономиите, та да обръщаш приликата наопаки . Rolling Eyes
Ем,де да знам Профии немам термометър у момента да я измерим,ама аз така ги оприличавам   Rolling Eyes  Може моите лещи да са сгрешени  Peace

# 715
Ха, наздраве  Mr. Green

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy

Гъбче, тъй си го скрила тва скритото чИ чак нИ са вижда  Joy Joy

# 716
  • В света на мечтите... ❤
Дани  Hug
Ми не тъ разбрах накъде тръгна навътре ли, навън ли, а Ирка днес така се изнизваше, та затва помислих и за теб  Joy :35

Габи  Hug ,ми то няма човече обърнато на другата страна и затуй изглежда,че се измъквам,ама всъщност се вмъквам  Joy

# 717
едно леко преводчИ дали ши можИ  Whistling Laughing Laughing

# 718
"Трай стар-ашк олду" ПрИдставяяяя... Whistling

Сцена "Йени хабер...флУбих сЪ и станах за кашмер"
Участват: Емко Флубенов и Ферка Избегалова

Нормален ден в унитУ...стЮдентитИ са дошли си покажат йени аФтомобилитИ...не стигат до сградата щот са се заплеснали е кафетУ...хей студентски живот...."Здравей"
Емко се наема по пътечката и хоп...изненадкааааа...нова звИзда на хоризонтЯ...башка от другитИ.

Ферка лока кайветУ и оглежда тереня...опсссс...Убавец на 1-ва линия...

Емко- Ей тая кЪФ е нахал...не с кафе да ме залива...ко и да прай...нема ме срути...не се разбира от дума...ама виж...онова йени екземплярче от другата маса....ох, майкоооууу...гяль джанъм...гяль...ела ме залееш с твойто кайве...така щи се обостря...лелеееееее...чей бе...ко ми става...аз със стЮдентки не ма'ам...я, поглИда в страни...чшшш...банда...ко прайте бе...идем само да седнем и бегам си карам колата, чИ не моЖ и се нарадвам...ся ше бришем по сокаците цел ден.
Ферка-Вай, вай...кЪФ Убавец...ама мноооу труден бее...аз ако решим да го рутим...как ше стане раб'тата? Ш' съ прайм на богата...ама дъл ше ми върже...абе, я у лево...мама каза, че съм дошла да уча...да уча и да сполуча...бегай да си бегам...писна ми само да ми дрънкат домашните по тела...мани къде е за музея...ами ме карат и да го вада...аре гит у дома...по пътя си лафим с мама.
Емко- Вйх, тая йенито си тръгва...чей я пресрешнем с бу-то...ше оцепим напреко по алеята...тя ше ми види новото бу...ииии...напрауууу ми е паднала на мамъца...такаааа...палим, газ...Тая пЪ ко толко бърза...как е тръгнало нема да я стигнем...я говори по тела...с кой говориш ма оооооуууу...с мене требе...с мене...ама не...сигур си конушва с ашкъма...Чей ся да те подпрем...щи счупим тела....па да те видим как ше си конушваш.... Mr. Green
Туп....опсссссссс...падна тела....чей излезем да се запознаем....
Ферка- Ейййй бастун...тебе кой ти даде книжка бе...ти кьорав ли си та си сбъркал алеята със сокака горе...? Бреййй и тела ми счупи...глей го как се изнизва от колата...чшшшшшшшш....алоооооууу...виде ли кво напрай бееееее...счупи ми тела. Ти знайш ли, че татю има още 1г. лизинг бе? Егати...нахалник....тел ше ми предлага...на мене...кой си ти бе...Аланкоолу...аз за тел. не се продавам бееееее...е, ако подариш некой диамант мое се замислим.....ама....ким син сен....? А? Ким син сен...та ше ми предлагаш парекя бе...аз мое си немам...ама ти нема разбереш...глей го тоА ми фана ръката....ехоооо...ти знаеш ако те види Ме'емет Сандоканя...ако дойде с двата ножа...ши тряа се жениме бе балък...докума бана...не ме барай по кунката казах...щи издерем дзъркелите...тцтцтцттцтц...
Емко- Ей ся я приклещих...чей да я пипнем...ух на баткоооо...така, така...ся кат я попипам малко ше и привлечем вниманието....ооооп...не се дърпай...седи мирна...ти разтрием кунката....боли ли..ми ще боли...аз що те подпрех.... Grinning
Тая па как ме изреза....лелеле...изкара големата резачка и ....шааааааааааат...главата ми до глезените...тая нема се даде лесно...ама ярън ше и купим тел. дето само с менИ ше си говори....О, беним, беним... Crossing Arms
Ферка- и молим ти се земи си шофьорчИ...нема караш ти да ми се разхождаш по ръцетИ...ааааааа...аре гит, че опУснах големото Бу...рейса, рейса...викам...

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 719
  • У Диспансера ...♥♥♥
Sick

Общи условия

Активация на акаунт