Лакове за нокти- 82

• 54 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
frixi, лоша си! Ето ... отнесох Tomoko и сега май се мъдря и за Carter.
Да не кажа направо, че няма да се мъдря - искам я!  Heart Eyes
Стои ти божествено! Simple Smile

Мисля да се лакирам с червения пясък на Kiko. Когато го пробвах на един нокът, ми се видя доста покривен. Ще пиша отзиви после.

А Мацата къде изчезна? След дебатите за "мишия" пясък май не съм я засичала..  Sad

# 61
  • Стара Загора
От мен Зоя Картър:
Скрит текст:
http://fireflavour.blogspot.com/2013/09/zoya-pixie-dust-carter.html
Мисля, че съм влюбена в този лак! Красотата му определено се хваща трудно на снимки.
Aуууу каква красота! Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

OMG! Мисля, че обещанията ми ще отидат по дяволите. ooooh! ooooh!
Направо съм  smile3556 newsm20

# 62
Здравейте, дами
С удовлствие ви следя и се възхищавам на творенията ви. Накрая реших да се включа, защото направо се влюбих в http://fireflavour.blogspot.com/2013/09/zoya-pixie-dust-carter.html  newsm51
Може въпросът ми да е малко глупав но... от къде мога да си го купя?  Embarassed

# 63
От Морията за 22 лв. или от чужбина за около 16 лв, ако можеш да поръчваш с карта.

# 64
Момичета, не че искам да ви подтиквам, ама наистина си заслужава!  Heart Eyes
Аз го взех от Мориа на Граф Игнатиев и беше последен там, предполагам в нет-а може да се поръча или в другия магазин на Мориа...

# 65
Купих си чисто бял лак на OPI и така и не намерих смелост да го сложа цяло лято. А днес борейки се с есенното настроение реших, че е идеално да почувствам лятото като се лакирам така:

# 66
http://www.alllacqueredup.com/2013/09/orly-surreal-fall-2013-nai … ew.html#more-9056 - доста слаба колекция от Orly.. Без значение какви суочове ще има вбъдеще, аз пасувам 1000 процента.  Party

Супер щом Carter я има и у нас.  Blush Party
Остана само Alcatraz и приключвам с лаковите покупки.  Mr. Green

# 67
Със специални благодарности на агитаторката Ивчето Mr. Green и на нашата лакова фея Пепи Hug- Kiko 643 Heart Eyes

http://radi-d.blogspot.com/2013/09/foil-butterflies.html

# 68
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много красив маникюр, както винаги. Киковците са страхотни.

# 69
От няколко години не бях надничала в тази тема
Онзи ден се загледах и от тогава не мога да се спра
Такива красоти и профеионализъм показвате   bouquet

Тези пясъчни лакове, за които пишете вече няколко теми, това са тези с брокатени частици ли?

Тези дни си поръчах една рокля в тъмно винено-червен цвят и реших да комбинирам с такъв лак
Гледах OPI, Essie, имат разни, май ще се спра на Essie, харесахи ми сякаш повече техните нюанси

Чуденката ми е дали да инвестирам в основа и топ на Essie, след като имам на OPI, а и съм с проблемни нокти и мога да си позволя лакиране на ръцете макс веднъж месечно и всички скъпи лакове отиват на краката обикновено
Та какво мислите, комбинирането на лак, основа и топ от различни марки дали има добър резултат или да не очаквам кой знае какво?

# 70
W'A'S'P', не са точно брокатени пясъчните лакове, макар че има и такива с брокатени частици - най-красивите, според мен. Има доста суочове в темата - разгледай ги. Някои са си точно като пясък, други са като едра или дребна мазилка - релефни, трети са повече като брокатени ... Дано откриеш подходящия за роклята, не разбрах пясъчен ли искаш да е.

# 71
Благодаря ти
Сега ми стана ясно
Доста се почудих защо именно брокатените, които ги има от години, изведнъж се спрягат за новост
Но явно в комбинация с тези тип мазилка, които нещо хич не ми допадат

Аз си търся обикновен, но не матов лак, не и брокатен или песъчлив, а семпъл, подходящ за тукашните по-семпли офисни нрави
Мисля да изчакам да дойде роклята и тогава да търся подходящия нюанс

Чуденето ми беше по-скоро относно комбинацията база, лак и топ от различни марки

# 72
Моиочета често споменавате за "лакова фея", може ли някой да ме светне как става включването в "заверата"

# 73
Здреавейте, не съм писала от доста време, но не пропускам пост Simple Smile Всички показвате невероятни красоти.
Днес намерих време и аз да кача снимки на лака с който съм в момента, едно страхотно, като изключим миризмата китайче, страшно покривно и издръжливо 
Иначе лятото почти си го изкарах на пясъци изцяло, ще кача малко снимки в албума след малко на който му се гледат. http://krasitod.snimka.bg/hobby/nails.587205.31469943
По темата, още не съм залитнала по есенните цветове Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 11:23 от krasito_d

# 74
  • Belgium
Моиочета често споменавате за "лакова фея", може ли някой да ме светне как става включването в "заверата"

"Заверата" е във Фейсбук  Wink

Ще ти пусна групата за общи поръчки на лични, ако искаш   Peace

Ето и обещаната снимка на ББ разкрасителя на Лореал на два пласта - стои съвсем естествено Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 11:22 от Лу

Общи условия

Активация на акаунт