Лакове за нокти- 82

• 54 903
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Belgium
Колко сме различни, на мен пък хич не ми харесва този лак?! Laughing

И на мен не ми е нищо особено.  Laughing

# 706
  • София
И аз не харесах синия пясък, някак брокатите са твърде едри.....и сребърни  Mr. Green. От едно известно време се лакирам само с кремове. В пясъчна почивка съм  Mr. Green.

# 707
Уникален аромат  Crazy Crazy
Скрит текст:

Покрай лосиона отнесох и един пясък на Джесика - много нежно розово и един от най- финните пясъци - който имам
chill down your spine
Скрит текст:

# 708
  • USA, Steak State

Уф тая патешка форма!  Sick

Пух ти още ли си тук?  preggo

# 709
Тук съм, я - девойката явно си й е добре и хич не се е разбързала Whistling Обаче вежливо ме помолиха да не се лакирам тия дни и сега само ви гледам и завиждам Blush

# 710
  • USA, Steak State
Тук съм, я - девойката явно си й е добре и хич не се е разбързала Whistling Обаче вежливо ме помолиха да не се лакирам тия дни и сега само ви гледам и завиждам Blush

Да, в Бг-то не дават лак за нокти, понеже следят за посиняване на ноктите ( показател за усложнение).  Peace

# 711
  • Отвъд алеята зад шкафа
Biancaneve85 мерси  Embarassed

Уникален аромат  Crazy Crazy
Скрит текст:

Покрай лосиона отнесох и един пясък на Джесика - много нежно розово и един от най- финните пясъци - който имам
chill down your spine
Скрит текст:

Розовият пясък много ми харесва. Каква цена е? Вече имам 2 продукта на тази марка и много ми харесват, бих пробвала и лаковете.

Синият пясък на OPI не ми допада не заради цвета, а заради едрите частици. Перфект имат подобни пясъчни лакове, а пък техните пясъци не ги понасям.

Ужасна форма  Sick

# 712
  • Пловдив
Гледам за раждане си гукате, абе да питам раждалите майки и кърмещите как мислят мога ли да си се върна към Сеш-а или пак тези химикали ще вредят на бебка. Аз като родих стриктно не си бях лакирала само краката, но пък мамите при мен в стая и двете бяха с лак и на ръцете и на краката.

# 713
  • София
Момичета,бихте ли ми препоръчали красив Nude лак...Вчера се излъгах и си взех този на Римел,но се оказа почти прозрачен...Sad

# 714
  • USA, Steak State
Гледам за раждане си гукате, абе да питам раждалите майки и кърмещите как мислят мога ли да си се върна към Сеш-а или пак тези химикали ще вредят на бебка. Аз като родих стриктно не си бях лакирала само краката, но пък мамите при мен в стая и двете бяха с лак и на ръцете и на краката.

Ако кърмиш продължавай да се пазиш от продукти със вредни съставки.  Peace

# 715
  • Berlin
Може ли някой да ми обясни за различните завършеци на лаковете (ако така се казва,де)? Simple Smile Например какво е creme gloss? Само пясъка знам. Grinning

# 716
Ако кърмиш продължавай да се пазиш от продукти със вредни съставки.  Peace
Абсолютно подкрепям. Peace

# 717
  • USA, Steak State
Може ли някой да ми обясни за различните завършеци на лаковете (ако така се казва,де)? Simple Smile Например какво е creme gloss? Само пясъка знам. Grinning

http://nailjuice.blogspot.com/p/nail-polish-finishes.html

http://nailsaloveaffair.blogspot.com/p/have-you-ever-been-sitting-somewhere.html

# 718
  • Пловдив
Тюх, така си и мислех.

# 719
Да докладвам за момичетата,които се интересуваха от лаковете с черно-белите точки на Лореал и Мейбълин и двата ги има в Лили на Стамболийски(до дм) Peace

Общи условия

Активация на акаунт