Отговори
# 360
# 361
Ренате, чак сега успях да изгледам ФЕмирският ти клип и песента е много подходяща, развълнувах се.
С моя мъж днес уж е почивен ден, а правихме есенно почистване и довечера с дечко, ще ни води на ресторант. Heart Eyes
Приятно Ви изкарване на почивните дни.

# 362
от туй 'апчи всичкУ ми мнава Joy Joy Joy

# 363
Ренате, чак сега успях да изгледам ФЕмирският ти клип и песента е много подходяща, развълнувах се.
С моя мъж днес уж е почивен ден, а правихме есенно почистване и довечера с дечко, ще ни води на ресторант. Heart Eyes
Приятно Ви изкарване на почивните дни.

Наденце Hug Икси днес е в Плевен Simple Smileказа който иска може да свирка да се видите Hug

# 364
  • В света на мечтите... ❤
Жанка,споко тя пътеката все някога ще стане  Grinning  Hug  Hug  Hug

# 365
  • в подножието на планината
Йоанче, Hug благодаря!  bouquet

Жани, Hug за колажчетата...   bouquet

Ренате, Hug страхотно клипче... Heart Eyes и аз каквато съм си ревла... Cry

Клодииии, Heart Eyes все не те засичам в темата... Hug радвам се, че се появяваш понякога...  love001  love001  love001

Наде, Hug приятно изкарване... Heart Eyes

# 366
  • В света на мечтите... ❤
от туй 'апчи всичкУ ми мнава Joy Joy Joy
Mмм,от туй апчи и свръхдоза няма да откажа   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   Mr. Green

# 367
Значи Ренуууу, ама грам не ме отрази значи.... Crossing Arms

Чей влезем под стола, чИ мЪ й страх от НадИтУууу... newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

Що така бе моме те е страх от мен, ако правилно съм те разбрала де?! newsm78
New #medcezir#SerenaySarikaya

Звездичке, мерси. Hug
Жани, заета съм, вече писах в предходния си пост, иначе на драго сърце с всяка от Вас бих се срещнала.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 15:53 от Neidjal

# 368
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, Hug нъл каза, че ощИ веднъж ако видиш таквиз писаници....и иликсирити нема ни спасат...пЪ аз влезнах случайно в тиганчето...та съм под стола.... hahaha

Имам муза...оти'ам да прайм анализ... tooth

И без тва д'вечира нема да има...шЪ ода в библУтеката да чета класика Парцуцов... smile3508

# 369

Жанаааааааа, какви са тези красоти красотни?!!!!  Hug Hug Hug

Второто, второто, мноооого ми харесва!  Blush Ами първото и третото, ооо, прекрасни са всички! Бравос!   bouquet  bouquet  bouquet

# 370

Второто, второто, мноооого ми харесва!  Blush Ами първото и третото, ооо, прекрасни са всички! Бравос!   bouquet  bouquet  bouquet

Ди  Hug Hug Hugне са мой от туитър са Blushама са много хубави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 371
Жани Hug Hug Hug,
Илди Hug Hug Hug,
Профи Hug Hug Hug,
Кали Hug Hug Hug и всички тайни ревлиии...
 Ей как ми липсвате момичета, скоро ще отлитам на майната си пак и кой знае кога ще си дойда...
  smile3518

Радвам се, че ви е харесал клипа!  love001

# 372
Здравейте, Фемирки! Много сме напреднали с темата Simple Smile
Поздрави на всички! Къде изчезна Дата.бг. Не ме пуска там Sad. Дайте линк, Моля!   bouquet

# 373
Жани Hug Hug Hug,
Илди Hug Hug Hug,
Профи Hug Hug Hug,
Кали Hug Hug Hug и всички тайни ревлиии...
 Ей как ми липсвате момичета, скоро ще отлитам на майната си пак и кой знае кога ще си дойда...
  smile3518

Радвам се, че ви е харесал клипа!  love001

душице Hug и в YouTube го отразих Winkи във фейса ти пратих нещо Hugмного много хубав

# 374

Ди  Hug Hug Hugне са мой от туитър са Blushама са много хубави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Няма значение, пак ми харесват и ти благодаря, че ги споделяш!  Hug
 Аз в туитърЯ се не подвизавам все още!!!  Blush  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт