Отговори
# 45
  • София
Ооо Екстри  Mr. Green  Hug Hug ся се сетих за детското "Завръщането на Джафар" и веднага го  пеρифразирах ама на агл, че по-яко звучи  Joy ""The return of Ekstri"  Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
  • Още у мъглата ...

Слънце  Hug Laughing

# 47
  • някъде из Врачанско
важно ли е дали  е счупено или не нейното прозорче, все пак това е ценно нещо и не на всеки може да се подари този подарък, но мисълта на бо е може би по-скоро отвлечена, има вид на философ в музиката, може да е грозен, но явно се увлича от психология и източни култури, все  си мисля че е по-принцип, ама знам ли му потока на мисълта, не съм го срещала по коридорите на нашия интересен дом, що няма пак купон а newsm78

# 48
  • Още у мъглата ...
Ооо Екстри  Mr. Green  Hug Hug ся се сетих за детското "Завръщането на Джафар" и веднага го  пеρифразирах ама на агл, че по-яко звучи  Joy ""The return of Ekstri"  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Хехехе  Joy Joy Joy Joy

Вени  Hug, добре цопнала  Grinning

# 49
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми как да нема купон...? Shocked
Аз пижами раздавах...плаших със заключване...та се укротиха малко... Joy

# 50
  • някъде из Врачанско
айде, мацки, заемете позиция,  newsm44 newsm44 newsm44  bigdance2  bigdance2  bigdance2
Скрит текст:
върви с гръцките класици

# 51
Феичке лека къз  Hug Hug Павлинче  Hug Hug Вени добре дошла  Hug язък, че той неможа да си довърши шедьовъра  ooooh!

Благодаря Ulusoys sunshine, profi_1, ~Зизу~ Hug  Hug Hug Hug Hug
Е той не можа ,ама за това са приятелите да помагат. Ееее малко  отклоних произведението от  първоначалния замисъл на Халиии ама нейсе така е по добре...

Честит празник и от мен  bg

# 52
  • София
важно ли е дали  е счупено или не нейното прозорче, все пак това е ценно нещо и не на всеки може да се подари този подарък, но мисълта на бо е може би по-скоро отвлечена, има вид на философ в музиката, може да е грозен, но явно се увлича от психология и източни култури, все  си мисля че е по-принцип, ама знам ли му потока на мисълта, не съм го срещала по коридорите на нашия интересен дом, що няма пак купон а newsm78

Чакайте, че замалко пак на гръцки да пропиша  Joy
А ние се бъзикаме, смях да става и както споменат тая вечер съм ужасно лигава, така че ако има нещо, ще извинявате!
А за Боноимо с другата тема май прочетох, че е еврейн, мяза си на такъв, незнам на мен ми се вижда малко, как да кажа, не на бунтар, на философ-не мисля.... абе незнам и аз на кво ми мяза ама не ме кефи, може да е готин човек, ама как се облича, малко преиграно ми идва незнам  Wink

# 53
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Слънце, не ми обезсмисляй литературния анализ! В моя прочит главната героиня е нежно и ефирно създание, което влудява автора, не се е женило два пъти  Wink за Емир, в живота му не са се мотали фотографи и дразни други актьори. Затова и се говори за невинност. Само едно не разбрах  newsm78, откъде авторът е сигурен, че джамчето е цяло?!  Thinking

Павлина, лигосвам се! Не ми се връзвай! Hug

# 54
  • Още у мъглата ...
айде, мацки, заемете позиция,  newsm44 newsm44 newsm44  bigdance2  bigdance2  bigdance2
Скрит текст:
върви с гръцките класици

Павлински  Hug Мерси за Мико  Heart Eyes Party Party

# 55
  • някъде из Врачанско
да уважим и комшиите от Босфора, да не питате кво е бу гедже, е тва е
Скрит текст:
 http://www.youtube.com/watch?v=pyhlzVsvC3w  

а налево, а на десно, а така, завъртане пак отново Joy  261uu newsm18 newsm18 newsm18

# 56
  • София
Слънце, не ми обезсмисляй литературния анализ! В моя прочит главната героиня е нежно и ефирно създание, което влудява автора, не се е женило два пъти  Wink за Емир, в живота му не са се мотали фотографи и дразни други актьори. Затова и се говори за невинност. Само едно не разбрах  newsm78, откъде авторът е сигурен, че джамчето е цяло?!  Thinking

Павлина, лигосвам се! Не ми се връзвай! Hug

Joy Joy Joy Joy Joy извинявай, продължавай, стана ми интересно  Mr. Green Joy Joy Joy Joy ами незная, нали все пак говориш или той говори  за някво невинно девойче  Thinking Joy Joy Joy и ако е тъй не става дума за Хазал  Joy Joy Joy

пп Ама вярно Петрова ни забрави  Confused Tired

# 57
  • Още у мъглата ...
 Heart Eyes Heart Eyes
http://vbox7.com/play:c1143ead

# 58
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ехооооооо, намалете малко волЮмето...ше събудите децата. Joy
Май забравихте, че има два келеша тукя... Mr. Green

# 59
  • Още у мъглата ...

Чакайте, че замалко пак на гръцки да пропиша  Joy
А ние се бъзикаме, смях да става и както споменат тая вечер съм ужасно лигава, така че ако има нещо, ще извинявате!
А за Боноимо с другата тема май прочетох, че е еврейн, мяза си на такъв, незнам на мен ми се вижда малко, как да кажа, не на бунтар, на философ-не мисля.... абе незнам и аз на кво ми мяза ама не ме кефи, може да е готин човек, ама как се облича, малко преиграно ми идва незнам  Wink

Е хади де, тамън ша се надумаме за Серка без да ни разберат, освен Ирка, ама и тя от наща партия  Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт