Отговори
# 600
  • В света на мечтите... ❤
Хаха,Хазлачи и Чачи  Mr. Green

# 601
  • Още у мъглата ...
Дзак!!! Mr. Green Laughing
Тамън идИм от библУтеката...гледам Вена И Жани раздали пижам'ти... Laughing

Така, кой не се уредиии...на 1-ви етаж ако видите един кьосе...нема коса и обезкосмен и не го познайтииии...Чепиков ще да е... Whistling

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ако дотогава не е получил сърдечен пристъп  Joy Joy Ама знаем, че няма да се гътне, ша реанимира той  Mr. Green Joy Joy Joy

# 602
 Joy  Joy  Joy
Скрит текст:

# 603
  • Още у мъглата ...
Joy  Joy  Joy
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy

Хайде, стига ми развлечение, отивам на бойното поле пак  Mr. Green box

# 604
Жигуар  hahaha  hahaha  hahaha
Скрит текст:

# 605
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ооо, Габо...дала съм му АпчИта на Чепиков...той инак им атикове от снощи...оди и се тресе...ся е кротък кат агънциии... Laughing
Ох тая вечер кат ме е завладела една муза...кат ми напират у капацуната едни анализиии...ка' ш съ спи...не знам... Joy

# 606
  33uu  Mr. Green
Скрит текст:

# 607
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
  33uu  Mr. Green
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 608
Ооо, Габо...дала съм му АпчИта на Чепиков...той инак им атикове от снощи...оди и се тресе...ся е кротък кат агънциии... Laughing
Ох тая вечер кат ме е завладела една муза...кат ми напират у капацуната едни анализиии...ка' ш съ спи...не знам... Joy

Ми как с лист и химикал в ръцете  Mr. Green ,да не се загубят някъде анализите,че са ценни  Peace  Hug

# 609
  • Още у мъглата ...
Туй за анализ, ама после де, аз да не се затрие някъде по туито  Mr. Green

# 610
  • У Диспансера ...♥♥♥

Вземи ти напере музата за нова тема ,викам аз  hahaha hahaha

# 611

ам чи кат та напират анауизирай ко дремиш  Joy Joy без туй скоро няма заключиш  - твърде е пренаселено ни мойш удари катинарЯ Whistling

# 612
  • Още у мъглата ...

Да не си му сменила и килимчето да му е по-мекинко на коленцата  Mr. Green Joy Joy Joy

Не я пушай музата, кат те е завладела  Joy

# 613
Жани, Hug благодаря за музикалния поздрав  bouquet наистина е много нежна песничката, много хубава, любима Heart Eyes и все едно е писана за Фемир, и ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ох, ooooh! не съм спряла да гласувам от 1 час

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пфуууууу,ние все на 26% стоим бе,ааааа това е измама не може да бъде  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт