Отговори
# 45
  • По света и в нас.
Да се цопна в новата тема и аз.
Ирка,клипа е бижу,песента е един път. Heart Eyes
В анкетата гласувах и снощи и днес,ама сме втори. Wink
Вече е обяд ,ракийно време
Скрит текст:
Аз ще излизам сред природата и днес,довечера ще ми навестя да видя колко сте лудували.[/color]

# 46
# 47
Кенан я прай и вика за мойта либоф Булката  Whistling

# 48
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Хубав уикенд на всички, поздрав с любима моя песен,

http://www.youtube.com/watch?v=RbtPXFlZlHg

Hug Hug Hug

# 49
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
aз само да ви кажа Ии гюнлер къзлар WinkМераба на гюзел диспансера Blushвреме йок.............
изчезвам за Карлово Winkкато си дойда бурда им Wink Wink Winkи нали знайти чИ си вЪ ловкам херкеше Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 50
яжте народе заслабнахми от глад  ooooh!

# 51
Кенан я прай и вика за мойта либоф Булката  Whistling
  bouquet  bouquet  bouquet

# 52
 wavey
Зиз Благодаря за темата  bouquet
Ирка страхотно клипче smile3501 smile3501 smile3501
Ренка Hug Hug Hug Hug Hug newsm44 newsm44 newsm44

# 53
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ренууууу, земииииииииииии.... Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 54
  • Варненска клюкарка
Белорче ето Alex Ubago And Amaia Montero Peace
Sin miedo a nada така се казва  Heart Eyes
Ирче Hug
Зизу и на теб благодарности за информацията Hug

Женският вокал в дуета с Алекс Убаго, малко ми заприлича на Марта Санчес

ето я тук с А. Бочели на испански.....и тази песничка подхожда емоционално на нашите хора...жалко, че не мога да спретна някой клип на нея, хич ме няма с разните програми...

http://www.youtube.com/watch?v=9_i8PVxiN_Q

# 55
Ий гюнлер  Whistling
Ренкуу  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  торти бол ти само кажи, че се връщаш  Heart Eyes

Илде   Hug всичко ще се нареди Hug

Ирчок  Hug  весело изкарване   bouquet

# 56
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пак ме пуснаха за малко  Grinning и слава богу! Grinning

Нов клип на Ирчето! newsm44 Прекрасно!  Heart Eyes Heart Eyes  Ирче ...   smile3501   love001  

Ренкоооо,  Hug , като не можеш без нас стой си тука, и ние не можем без теб!     На ти китка!

Тия пък ме убиха как са редуцирали анкетата. Снощи последно Мурат и Туба имаха над 12 хил. гласа и 30% от гласовете, а нашите хора бяха втори с над 10 хил. гласа и 26%. Шашардисана съм как изглеждат резултатите в момента. Shocked

Elina_R , в края на предната тема си сложила две много сладки колажчета с въпрос как да уголемиш снимката. Тя си се вижда нормално голяма, като кликнеш на нея. Wink
Скрит текст:
Понеже качвам снимки в същия сайт възможностите са следните:
1.Тези двете снимки си ги качила като си ползвала опцията "вземи код" и съответно си взела "BBCode", който копираш и директно пействаш в поста си. Така в поста излиза малка снимка, върху която с клик се влиза в уголеменото изображение в сайта PicBG
2.Като си влезеш в някоя от папките в албума, всички снимки ги виждаш първо на списък. Моят е настроен да ми ги показва по 10 на страница. В дясно на всяка снимка имаш два реда. Единият е адрес, а другият е директен линк. Копираш директния линк и го слагаш в поста си между таговете за снимка (появяват се като натиснеш втората иконка на втория ред над полето за писане на пост. Така снимката ще излезе в поста ти в размера на сайта PicBG. При мен понеже винаги са гигантски се налага да си уточня точно в какъв размер искам да ми се появят тук. За целта в отварящият таг [img]се вмъква следният текст "width=350". Или нещата трябва да ти изглеждат така "img width=350" между средните скоби. Числото ти може да варира в зависимост от ориентацията на снимката и големината й. За вертикални снимки е подходящо от 240 до 280, а за хоризонтални снимки от 300 до 400.
Внимавай! След първа публикация, ако не ти хареса размера на снимката в поста ти и искаш да редактираш, трябва да обърнеш внимание, че освен ширина на снимката в отварящия таг се е появила и стойност зо височината й - "height=...". Програмите са настроени автоматично да добавят стойност в "снимково" съотношение с ширината й. Ти няма как да го смяташ, затова просто го изтриваш. Или ...
- оригинал в поста  - "img width=350" в средните скоби и веднага след това директния линк
- публикация
- отворен пост за редакция - [img width=350 height=262]директния линк
- редактиран пост - "img width=450" в средните скоби и веднага след това директния линк
- публикация

Малко дълго стана, ама се надявам да ти е от полза. Уточняването на размерите, с които искаш да ти излиза снимката в постовете е валидно за всички снимки независимо от къде ги взимаш. Така съм сложила цветята за Ренка в настоящия си пост. Peace

Изтормози ме тая мама! Възприема си тага като таг (нормално  Laughing), а не като текст, както на мен ми се иска в момента. Mr. Green Измъчих се, 5 пъти редактирах, дано да си е струвало усилията. hahaha

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 13:58 от profi_1

# 57
  • някъде из Врачанско
Добър ден, здравейте, радвам се да се срещнем и днес на уреченото място, добре съм ви заварила и все така да сте на макс-ядене, пиене, песни и танци, прегръдки, букети, веселие
 newsm51 newsm44 да се включа и аз Hug
Ирка, благодаря, току що го гледах клипа и този път успя да ме разплаче, хем плача, хем се радвам,че си го направила, та да мога да си разтуша като го гледам
ето скромен подарък от мен
Скрит текст:
благодаря на всички-писали и поставяли снимки  и колажи в темата, както винаги е изненадващо и приятно-  bouquet

# 58
  • някъде из Врачанско
за купона да се запасим, крийте го под душеците при паната
Скрит текст:

/spoiler]

# 59
  • някъде из Врачанско
Зизу, благодаря за темата    Hug  
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт