Отговори
# 465
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Профи, Hug ко'ста'а мац...? Мина ли главоболието...май още 2часа оста'ат... spoko

# 466
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профи, Hug ко'ста'а мац...? Мина ли главоболието...май още 2часа оста'ат... spoko

Йок. Още ме държи. Освен твойте хапове съм изгълтала още за една аптека, ама кел файда. Нямам сили да се похиля на коментарите ти.
Оставиха ме за час сама, че отидоха да видят кво правят старците на село. Пък аз едва натискам копчетата на клавиатурата.  Weary

Hug Hug Hug на всички ви!

# 467
  • Още у мъглата ...
Добро утро, диспансерче  Hug Heart Eyes

Гледам от сутринта доста движение, кафенца, закуски, музи  Laughing Heart Eyes Чок тенкю  Heart Eyes
Хубаво нещо си е да няма празно  Laughing

Зизун  Hug, ма снощи нещо ми се беше счупило копчито на волумето, то на Чепичката кастифончито трета употреба и ко да праим, аз завъртам на долу, то търчи нагоре  Mr. Green

Чакайте да не забравя, за третата смяна съм домъкнала голямо кафе, че да се отворят очичките  Laughing
Скрит текст:

И истествено ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes

# 468
Гюлфидана в действие... Зехра си шета из тях и по ино время бум бум бум на вратнята  все ино голямата стъпка иди... Зехра отваря глеа Гюлфиданчито и и казва...Шууу ша ми изкъртиш вратата мъ ко ти стаа пак май си врътнала... главния ти бушон даа на късо ми са струа...Гюлфинчито и отговоря...Ма Зехра...ммм...такова...начи...Зехра побисняа и и вика чшш дай по бавно мъ нимойм ти фаним мисълтъ ти кат къртечница го даваш мъ успокой са никой ни та гони по яваш...Кажи ся Гюлфи ко стаа ...Вай ма Зехро онея комшии от отсрещния блок искат наща Фера мъ момчето им мноу добро било на мравката път прайло...Пък да го видиш къв е убавец леле майко ,че и дюкянчи има ли добри орица...Зехра ма оу пача ти за туй ли щеше ми изкъртиш вратнята пантити амен да са откачат чшшш взимай са у ръце другия път имам чувството,чи ша влейш балабар с вратата у нази по спокойно го карай...Гюлфина,Зехро пък да знаеш къв благ поглед има кат та погледне и са разтапяш няма да сбъркати ко яя дадети на тях  Whistling ...Зехра,ма Гюлфино ни сменяй темата аз Фера ни га даам тя си е мойто мичи да си додим на темата ква си такаа ина странна ма все ини физиономий праиш и гачи тикове имаш ни моа та разбирем мъ...странна птичка си ...

# 469
  • Още у мъглата ...
Ух, ей го, пак са включи пустия му кастифон, сам бе  ooooh!

Скрит текст:

Mr. Green Joy Joy

# 470
  • В света на мечтите... ❤

# 471
  • Още у мъглата ...
Дани  Hug Жани  Hug
Пак сте спретвали ФЕмирски грозотийки рано сутринта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чак ся да прочета музата на Релаксчо  Laughing

# 472
  • Още у мъглата ...

Аааа, това чок, чок хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet  bouquet

# 473
# 474
  • Още у мъглата ...
Гюлфидана в действие... Зехра си шета из тях и по ино время бум бум бум на вратнята  все ино голямата стъпка иди... Зехра отваря глеа Гюлфиданчито и и казва...Шууу ша ми изкъртиш вратата мъ ко ти стаа пак май си врътнала... главния ти бушон даа на късо ми са струа...Гюлфинчито и отговоря...Ма Зехра...ммм...такова...начи...Зехра побисняа и и вика чшш дай по бавно мъ нимойм ти фаним мисълтъ ти кат къртечница го даваш мъ успокой са никой ни та гони по яваш...Кажи ся Гюлфи ко стаа ...Вай ма Зехро онея комшии от отсрещния блок искат наща Фера мъ момчето им мноу добро било на мравката път прайло...Пък да го видиш къв е убавец леле майко ,че и дюкянчи има ли добри орица...Зехра ма оу пача ти за туй ли щеше ми изкъртиш вратнята пантити амен да са откачат чшшш взимай са у ръце другия път имам чувството,чи ша влейш балабар с вратата у нази по спокойно го карай...Гюлфина,Зехро пък да знаеш къв благ поглед има кат та погледне и са разтапяш няма да сбъркати ко яя дадети на тях  Whistling ...Зехра,ма Гюлфино ни сменяй темата аз Фера ни га даам тя си е мойто мичи да си додим на темата ква си такаа ина странна ма все ини физиономий праиш и гачи тикове имаш ни моа та разбирем мъ...странна птичка си ...
Joy Joy Joy Joy  Joy Joy Joy
Вай бе, тя Гюлфиданката иска да ти пробута ашкъмчето ти, ма я я сопри бръзо  ooooh! 

Охооо, Йо  Hug  Heart Eyes

# 475
Дани,  newsm51Габи, newsm51 направо останах безмълвна пред колажите Ви. То бива красота, но чак пък толкова. Heart Eyes
#Medcezir set pic.... Serenay....

Укротяване на опърничавата. Joy

# 476

hahaha hahaha hahaha

# 477
Дани,  newsm51Габи, newsm51 направо останах безмълвна пред колажите Ви. То бива красота, но чак пък толкова. Heart Eyes
#Medcezir set pic.... Serenay....

Много големи крака има  Joy пилето от улица сезам  Joy

# 478
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ся срам, нИ срам си споделим,чИ съм айдук... Embarassed Embarassed Embarassed
Краднах на Влъха стилчИтУ, ма тъй по лесно си прайм анализа и си ловим мислите ощИ у въздухЪ... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 479
  • In a surreal moment!
Ооооо...ако има някой диспансерка от Плевен и и се яде кокосово-шоколадова торта да свирка. Чи ша метам кат Фери метка чиниите . У тва чудо няма никва нирвана само нерви  Joy
Ето да я видите
Скрит текст:
Определено  не е обичайната торта, странна е. По -скоро е някъв тип кокосово -шоколадово десертче, но не и торта.  Направих я за спешъл пърсън, който е възпрепятстван да я опита, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт