чок гюзел са и ФЕмир форевър

Дани
Мерси 
А пък тез двамцата в чинийката как да не ги изпапкаш
Особено единият, даже по-добре той да ни папка

Мале, мале ... дриймс, дриймс, ма пък хубави за ни дриймсовете

Илде
Мерси
чок гюзел са и ФЕмир форевър

Мерси 
Особено единият, даже по-добре той да ни папка

Мерси

цуна ми Хился тая...край тоя моя тъпанар ше и го даде си денси на спокойствие....офффффф....яяяяя...ко ми дойде до главата майкоооууу...Чшшшшшшшшшш...ехооооооо...Чепик....ти знаеш ли кой съм аз бееее....Бен, Бен Юнал Сарафоолу...ся ше дръннем две тИлфочИта и сте аут бееееее...напрау ш' съ намерите зад страничната гол-линия....ся оня сигур къща ше иска...да види миразлъка у Чепикови....ама немаааааааа...нема ти купим нищо да знайш...аз си викам...Ферка от багатИтИ....имала хотелчета некви нещааааааааааааа...ше отворим още неколко Хился...ся кво....тия немат пет коруша....ох, бе олум, ох...до къде ме докара бееееее...трай бе Чепиков...щи зеем парцала...нема ми говориш само...не моЖ тЪ гле'а поЙче...глей го тоя не млъква беееее...ко се възмущава....ши каЙш, че капанджЪ съм аз...трай щи налупик кошника за поръчки на главата те пази гюнеша...дИбил такъв...ох, майкоооуууу...ела жив да ме ожалиш майкоооууу...чей че нещо мнооу си скубем косата....оплешивех...

благодаря за новата тема...

завръщай се, много ни липсваш и ние не можем без теб, ловкам те
поздравления за клипчето, джанъм!
Аз за първи път чувам песента, но със започването й ме плени и така ми легна на сърчицето
А клипът е невероятен, уникален
А Фемир прекрасни
Весело изкарване на сватбата

Жани,
Дани,
Габи,
за колажите...

всичко ще е наред
, ще видиш, може да е за добро! Успех и късмет ти желая! 

ей така съм
от твоите постове, анализи и диалози

цуна ми Хился тая...край тоя моя тъпанар ше и го даде си денси на спокойствие....офффффф....яяяяя...ко ми дойде до главата майкоооууу...Чшшшшшшшшшш...ехооооооо...Чепик....ти знаеш ли кой съм аз бееее....Бен, Бен Юнал Сарафоолу...ся ше дръннем две тИлфочИта и сте аут бееееее...напрау ш' съ намерите зад страничната гол-линия....ся оня сигур къща ше иска...да види миразлъка у Чепикови....ама немаааааааа...нема ти купим нищо да знайш...аз си викам...Ферка от багатИтИ....имала хотелчета некви нещааааааааааааа...ше отворим още неколко Хился...ся кво....тия немат пет коруша....ох, бе олум, ох...до къде ме докара бееееее...трай бе Чепиков...щи зеем парцала...нема ми говориш само...не моЖ тЪ гле'а поЙче...глей го тоя не млъква беееее...ко се възмущава....ши каЙш, че капанджЪ съм аз...трай щи налупик кошника за поръчки на главата те пази гюнеша...дИбил такъв...ох, майкоооуууу...ела жив да ме ожалиш майкоооууу...чей че нещо мнооу си скубем косата....оплешивех...

[/b]

едвам ми се прехвърлят стр на долу

ха мераба шашърдък ханими
кротички сте били днес
супер настигнъх вЪ с два отскока
йени видео на Хазал от днес

и Бату и Хакан Курташ са днес рожденници освен Гиземчето
живи и здрави да са всички
Ренкууууууууу ще си идва

ашколсун къз 
Габчи
чок яки колажи бе кУлежкИтИ