Отговори
# 210

Ай ся приказки, кви ритници ся  Joy Joy Joy А за подмазване да не говорим, че кой са подмазваше кога водехме боевете  Mr. Green Joy Joy Joy

Кат стана въпрос за боеве... Mr. Green

Сао СерТай... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
Амииииинннн bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 211
  • В света на мечтите... ❤
Чакайте да ви лепна и още идно мое колажче ФЕмиро-Хазатайско  Laughing Heart Eyes

Габчи  Hug  Hug  Hug
чоок красиивичкии са бе чооок  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 212
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ренкууу Heart Eyes ан'тъй...за малко щех да каЙм, че и сам воинът е воин....ама яле как се включи подобаващо....Аферим къз. Hug

# 213
Ох какъв тенис smile3501 newsm44

# 214
Тия пък как са не умориха в тоя твитър бе  ooooh! ,пак са измислили някакъв таг за Чачи да си туитват

#UlusoyistleroAntenisizesokarGbciler  RT RT

ша подкрепяме ли  Thinking май не,нещо много не ми се туитва,те днес 3 тага за Чаги,брей,има и по-луди Джансута от назиии  Mr. Green

# 215
  • Още у мъглата ...
Чакайте да ви лепна и още идно мое колажче ФЕмиро-Хазатайско  Laughing Heart Eyes

Габчи  Hug  Hug  Hug

Ама наистина много си пасват визуално, бонбончета   Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 216
Ренкууу Heart Eyes ан'тъй...за малко щех да каЙм, че и сам воинът е воин....ама яле как се включи подобаващо....Аферим къз. Hug
Нема са цепим от чирешките я Heart Eyes

Mr. Green

# 217

Зиз не махай мноу кандилото,че ше си зема шишето  Naughty  Mr. Green  Hug  Hug  Hug

# 218
  • Още у мъглата ...
Тия пък как са не умориха в тоя твитър бе  ooooh! ,пак са измислили някакъв таг за Чачи да си туитват

#UlusoyistleroAntenisizesokarGbciler  RT RT

ша подкрепяме ли  Thinking май не,нещо много не ми се туитва,те днес 3 тага за Чаги,брей,има и по-луди Джансута от назиии  Mr. Green

Ух и на мен нещо не ми се ръга  Rolling Eyes То през два часа измислят нещо  Mr. Green

# 219

Ай ся приказки, кви ритници ся  Joy Joy Joy А за подмазване да не говорим, че кой са подмазваше кога водехме боевете  Mr. Green Joy Joy Joy

Сао СерТай... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
Амииииинннн bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

анатема анатема  Misc Ghost

# 220

Габчи  Hug  Hug  Hug

Ама наистина много си пасват визуално, бонбончета   Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Направо цял плик Харибо и една кутиика Бони-бон са,пу,пу,да  ги заплюя да не ги фане нещо от пушилките на СериТайките и ХаканЗалките  ooooh!

# 221
На войо са качени до 48 еп и свършва там където казваш  Mr. Green ама в петък малко ме съмнява да дават Shocked

Зизунке мен ми е през.... Mr. Greenтова само затвърждава либофта ми към бтв Mr. Green

smile3521 smile3521
и на мен ми е таскимде за това дали ще го дават или не  Naughty

п.с Зизунка сега разбра ли какво е таскимде дето те питах онзи ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Верче, Hug ще падна... Joy де ги научаваш тея думи.... Joy
хаха от работа  Joy Joy Joy работниците от съседната фирма до нас са се турчета и си приказват на турски,а аз съм си малко любопитна и си питам  Mr. Greenто имаше доста изрази ама само това запомних  hahaha

Верич Hugаз го разбирам по скоро като име Таксим Winkей го и на тюркиш ''taksim'de''демек Таксим

# 222
  • Още у мъглата ...

Айде, Верче  Joy Joy Joy Joy

# 223

А така Верче и аз помагам с анатемосванто  Misc Ghost  Misc Ghost  Misc Ghost  Misc Ghost  Misc Ghost

# 224

love001  love001  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт