Отговори
# 600
  • Още у мъглата ...
Ох, те тез йените с къщата са тоооооолкова интересни, ама ги пускат да има йени, да се поддържа огъня  Laughing
Аз почнах да се заглеждам вече по чупките на къщата, дъл няма да открия нещо йени  Mr. Green  

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дани, един твой колаж ме разби.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
0т 18.40ч. до 20.30ч. прайм тема...и не мое уцелим размера и тва е...най-накрая успеФ... Joy Joy Joy Joy Joy

# 602
  • В света на мечтите... ❤

# 603
  • някъде из Врачанско
който има стил в живота тук се спира и чете списание стил
Скрит текст:
тук може да хапвате каквото ви харесва
Скрит текст:

# 604
Значи не съм изпуснала нищо съществено  Peace
Исках да ви кажа, че загледах този сериял Ляле Деври. Нали сега няма още нищо за гледане. Не е лош. Беше ми интересна тази Серенай как играе. Подготвям се за серияла на Ча. Та... не знам, хората които не я харесват дали не са повлияни от героинята и в този сериял.
 Според мен играе много добре. Вярно, че излъчването и е малко агресивно, но смятам че се справя добре.
 И на мен ми се гледат пак Ча и Хазал, но смятам че този тандем ще се справи добре. Ча и Серенай. Този Хакан така и не мога да го преглътна именно защото съм го гледала как играе. Но заради Хазал ще се жертвам. А и зависи, може сценария да ме грабне.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

Малее норма ли ви сложиха бе  #Crazy  Пуснете ме да мина  Crazy

# 605
Доколкото знам, не се затриват теми от тати щом не се конушва много в тях, най-много да се изместят по-надолу на същата страница на форума или на предходната, както се и е случвало с други теми и не само.
Не знаех, че има лимит на изписване на страници за ден, а има ли, или Вие само предполагате!?
Наденце, няма лимит на страници...аз просто видях,ч е наближаваме и почнах да я правя щото нощеска не ми се занимава с това... Peace
На мене са ми трили тема щото е пусната по-рано...смятат я за дублирана. Тогава бех полудела...целия ми труд отиде на вятъра и айде отначало... ooooh!
Та за това помолих малко да попишете...ще ми изтече сесията, ама вече няма проблем...публикувах я.
Линк ще пусна по-късно.

# 606
  • Още у мъглата ...
Павлински  Hug
Като постваш снимки по темата не е нужно да ги слагаш в скрит текст  Peace
Още повече като сега я пълним  Laughing
Ако не е много по темата, тогава ги мушкай в скрития  Grinning

Айде и от мен последно, наместихме страничките вече  Laughing

# 607
Ауууу, мойто аватарче... Heart Eyes

Много са сладки тук  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Габи гледай,пускай лупата на Инспектор Гаджет в действие и ако намериш нещо първо тук да се пофалиш  Mr. Green  Hug

Зиз кой от всичките джанъм,че аз ги напусках на конвейра  Mr. Green  Hug

# 608
Дани, е тоя ми зе здравето... Joy Joy Joy

Благодаря на всики за разбирането. Hug Heart Eyes

# 609
  • Варненска клюкарка
здравейте, приятна вечер и успешна нова седмица от утре, нека Хазал ви носи късмет
Скрит текст:

Уау Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хазалчето много красива тука бре Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 610
  • Още у мъглата ...
Ауууу, мойто аватарче... Heart Eyes

Скрит текст:
Много са сладки тук  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Габи гледай,пускай лупата на Инспектор Гаджет в действие и ако намериш нещо първо тук да се пофалиш  Mr. Green  Hug

Зиз кой от всичките джанъм,че аз ги напусках на конвейра  Mr. Green  Hug

О, да, аз първо тук се пофалвам и после отивам на межународното поле  Joy Joy

# 611
Значи не съм изпуснала нищо съществено  Peace
Исках да ви кажа, че загледах този сериял Ляле Деври. Нали сега няма още нищо за гледане. Не е лош. Беше ми интересна тази Серенай как играе. Подготвям се за серияла на Ча. Та... не знам, хората които не я харесват дали не са повлияни от героинята и в този сериял.
 Според мен играе много добре. Вярно, че излъчването и е малко агресивно, но смятам че се справя добре.
 И на мен ми се гледат пак Ча и Хазал, но смятам че този тандем ще се справи добре. Ча и Серенай. Този Хакан така и не мога да го преглътна именно защото съм го гледала как играе. Но заради Хазал ще се жертвам. А и зависи, може сценария да ме грабне.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

Малее норма ли ви сложиха бе  #Crazy  Пуснете ме да мина  Crazy

Гале и аз следя този сериал,но мен това,което най-много ме отблъсна от Серенай е нейното изказване в интервю: "Йешим,това е Серенай номер 2" щом гледаш сериала знаеш какъв е образът й там,а щом казва,че тя се препокрива с образът,който играе с това,което е в реалния живот,значи е отвратителна  Sick

# 612
Дани, е тоя ми зе здравето... Joy Joy Joy

Скрит текст:

Благодаря на всики за разбирането. Hug Heart Eyes[/b]

А,да и аз много го харесвам този,той е от вчера  Hug

# 613
Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=737373.msg26096331#msg26096331

Моля ВИП-а да влези да види ко' съм го почела подобаващо... Joy Joy Joy Joy Joy

# 614