Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава символът :EFP: в публикациите?
Какви са основните симптоми на бременността, споделени в публикациите?
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава символът :EFP: в публикациите?
-
Какви са основните симптоми на бременността, споделени в публикациите?
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност, споменати в публикациите?
-
Какви са препоръките за посещение при лекар и споделените опит във връзка с това?
-
Какви са основните емоции и преживявания, изразени в публикациите относно бременността?

Аз също при единия док излизах 6 дни напред , 5 дни по -късно при другия доктор беше 3 дни напред.
.Следващия път ще пуснем микробиология да видим какъв е произхода .Иначе и на мен ми казаха ,че до края на 3 месец не е хубаво да се лекуват , пък и не пречели
става по зле да му се незнае
Но ще пробва утре ,по -добре балон корем ...благодаря!
Кариера, приятели, излизания вечер, нощен живот (при това на 35г.). Като забременях много се притеснявах, че ще ми се промени живота, че вече няма да я има тази свобода... И това беше до момента, в който малкият ми влезе в ръцете! Никога не съм била жена тип домакиня и стояща си в къщи, но с детето не можеш да сравниш нищо на този свят! Ще видиш как в един момент всичко друго престава да има значение.