Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава символът :EFP: в публикациите?
Какви са основните симптоми на бременността, споделени в публикациите?
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава символът :EFP: в публикациите?
-
Какви са основните симптоми на бременността, споделени в публикациите?
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност, споменати в публикациите?
-
Какви са препоръките за посещение при лекар и споделените опит във връзка с това?
-
Какви са основните емоции и преживявания, изразени в публикациите относно бременността?
За БХС-то по-добре си запиши час към 12та седмица, че аз като отидох в началото на 13та и като ме гледаха на ехографа ми казаха, че бебчето е вече в 14та и не ми дадоха да пуснем изледванията.. Направих чак втория БХС, там излезнаха ужасни резултати, защото те винаги са по-неточни и е добре да са комбинирани с първите, и трябваше да ходя на амниоцентеза, което не е никак приятно и страхотно стресиращо.. Та много е важно да не изпускате 1вото БХС (ако въобще сте решили да го правите , де) 

Децата не можем да ги върнем, защото родителите си плащат доста висока сума всеки месец и разчитат да получават съответната услуга
Много обичам работата си, но мисля,че здравето ни определено е по-важно
Аз напуснах не само заради това, ММ го извикаха по спешност да работи в Германия, та аз само чакам предизвестието и хуквам към него. Пожелавам ти лека и спокойна бременност, дано се чувстваш все така добре, не е необходимо да напускаш, но когато се появи заплаха за здравето ви-не се замисляй, пускай болничния и си почивай!.
Хубав ден на всички !