Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава символът :EFP: в публикациите?
Какви са основните симптоми на бременността, споделени в публикациите?
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава символът :EFP: в публикациите?
-
Какви са основните симптоми на бременността, споделени в публикациите?
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност, споменати в публикациите?
-
Какви са препоръките за посещение при лекар и споделените опит във връзка с това?
-
Какви са основните емоции и преживявания, изразени в публикациите относно бременността?

, пък майка ми си ми е майка и нямаше начин да не кажа.

Вече съм снабден с удобни дънки за бременни и много сладичък пуловер.Мъжът ми милия забелязал,че не си закопчавам дънките и даже ми вика да си взема повече бройки, но аз отказах има време...Малкия пък си избра няколко пуловерчета и той си е кипра по принцип 
Е да,ама нееее..... След като разбрахме,че ще си имаме бебче с ММ решихме,че най-безопасно е да напусна, тъй като това е много рискова среда, недай си боже шарка да плъзне (а сезонът започва), та по-добре да си седя вкъщи и да си почивам. Естествено напускането ми бе обвързано с предизвестие от 30 дни, предпочетох да бъда честна с тях и да си търсят човек, отколкото да отсъствам през седмица, да нямат право да ме уволнят и след 7 месеца да изляза по майчинство. Нямаше как да не им кажа защо напускам.
Реакцията им беше : "Абе, нали те гласяхме да заместваш бъдещи майки, а ти изпревари всички!