Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава символът :EFP: в публикациите?
Какви са основните симптоми на бременността, споделени в публикациите?
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава символът :EFP: в публикациите?
-
Какви са основните симптоми на бременността, споделени в публикациите?
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност, споменати в публикациите?
-
Какви са препоръките за посещение при лекар и споделените опит във връзка с това?
-
Какви са основните емоции и преживявания, изразени в публикациите относно бременността?
На някой от вас случвало ли му се е , да се пренатовари и да прокарви леко за ден два ?
и свалени килограми, сега се чувствам доста добре. Само много ми се спи, но това по принцип е присъщо за мен. Другата седмица ще ходя на втори преглед, за да чуем сърчицето. Всичко което ви вълнува вас и аз го изпитвам. Как е при татковците ви? Защото имам чувството, че моя са го тръшнали хормоните, спря да ходи на фитнес и има корем като за 4 месец. Много се забавлявам с него. Скоро ще си мерим коремите с него. Ще се радвам да споделям и моите мисли с вас. Има ли желаеща мама от Пловдив да ходим на йога за бременни? Не съм ходила до сега, но имам голямо желание, защото по цял ден работя пред компютър.

на мъжчето рождения ден е на 3.юни / термина ми е за 5. юни/ и от сега се пазари да му е подарък за рождения ден
малко ще е трудно, но знае ли човек 

при нас е така аз съм бременна той расте на корем, мирише му, прилошава му и пр. последния път се избазиках с доктора ми да вземе да го прегледа да не се окаже че чакаме още някое