Добре дошли ЮНСКИ мами 2014!

• 32 359
  • 716
  •   2
Отговори
# 645
А на вас от къде започва да ви расте коремчето , защото при мен започна да се поиздува ниско долу малко над яйчниците?Аз преди 2 дена попрекалих малко с разходката и като се прибрах забелязах кафяво петно , което до вечерта намаля , а на следващия ден само се изтичаше , днес вече нямам нищо , но за всеки случай пуснах един кръвен тест , за да видя дали стойноста отговаря на седмицата в която съм , че малко се шашнах с това течение  Cry На някой от вас случвало ли му се е , да се пренатовари и да прокарви леко за ден два ?

# 646
Здравейте, щастливки. Присъединявам се към вас с термин 12.06 и втора бременност. Първата ми бременност беше преди 13 години, не планувана и много неосъзната. След гинекологична операция и свалена спирала Мирена забременях на втория месец. Докторката беше много изненадана колко бърза се получи всичко. Моя мъж каза, че причината за това е той. Laughing За разлика от първата бременност, която изкарах три месеца със страшно  Sick и свалени килограми, сега се чувствам доста добре. Само много ми се спи, но това по принцип е присъщо за мен. Другата седмица ще ходя на втори преглед, за да чуем сърчицето. Всичко което ви вълнува вас и аз го изпитвам. Как е при татковците ви? Защото  имам чувството, че моя са го тръшнали хормоните, спря да ходи на фитнес и има корем като за 4 месец. Много се забавлявам с него. Скоро ще си мерим коремите с него. Ще се радвам да споделям и моите мисли с вас. Има ли желаеща мама от Пловдив да ходим на йога за бременни? Не съм ходила до сега, но имам голямо желание, защото по цял ден работя пред компютър.

# 647
emeka, на мен ми се случи вече два пъти това зацапване след по-дълго време на крака. Пия магнерот и папаверин когато се появи, а иначе си слагам утрогестан. Док каза да лежа повече и разходките да са кратки.

# 648
На мен също ми се случи след доста дълга разходка.Едно такова много леко само по тоалетната хартия се забелязва.

# 649
  • София
здравейте,
добре дошли на новите момичета  bouquet
Jeja797, home21, MissDreamy хубави подаръци сте направили Peace на мъжчето рождения ден е на 3.юни / термина ми е за 5. юни/ и от сега се пазари да му е подарък за рождения ден Crazy малко ще е трудно, но знае ли човек Rolling Eyes
за корем ... и аз съм се подула, но се надявам да устискам по дълго в нормални форми, макар да е почти невъзможно при трета бременност Crazy Доктора ми каза в 12 седмица ще ти личи Whistling
момичета, пазете се повече и почивайте поне още няколко седмици докато се закрепят нещата Praynig Peace Hug
maria888 темата за татковците е добра Peace моя от как разбра че ''сме бременни'' не може да се отърве от симптоми Joy при нас е така аз съм бременна той расте на корем, мирише му, прилошава му и пр. последния път се избазиках с доктора ми да вземе да го прегледа да не се окаже че чакаме още някое Whistling Crazy Joy
и един организационен въпрос Whistling има ли желаещи да се наемат с оформлението, изработването и пускането на темите Whistling Crazy Mr. Green
желая Ви усмихнат ден - възползвайте се от приказното слънце Peace Hug Heart Eyes

# 650
Здравейте момичета ! Аз от два дни почти непрекъснато усещам тежест и придърпвания ниско долу.Трябва ли това да ме притеснява според вас.Иначе се чувствам чудесно,не ми се гади ,не повръщам,нямам зацапвания.

# 651
Karlatx,

надявам се всичко да е наред. Ако са силни болки и не отшумяват, отиди на лекар. Според мен си е нормално да има някакви болки и придърпвания от време на време. И аз усещам понякога. В коя седмица си?

# 652
А на вас от къде започва да ви расте коремчето , защото при мен започна да се поиздува ниско долу малко над яйчниците?Аз преди 2 дена попрекалих малко с разходката и като се прибрах забелязах кафяво петно , което до вечерта намаля , а на следващия ден само се изтичаше , днес вече нямам нищо , но за всеки случай пуснах един кръвен тест , за да видя дали стойноста отговаря на седмицата в която съм , че малко се шашнах с това течение  Cry На някой от вас случвало ли му се е , да се пренатовари и да прокарви леко за ден два ?

Ето точно колко ми личи   Embarassed Laughing Не съм се надувала и напъвала, просто съм се отпуснала.... Началото на 3 месец съм  Grinning

Uploaded with ImageShack.us

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 21:26 от MartyG

# 653
MartyG , ти си с прекрасно коремче , доста е напреднало дано и ние на тези седмици изглеждаме по този начин , всеки го очаква с нетърпение  Hug

# 654
MartyG, наистина имаш прекрасно коремче. Няма как да скриеш новината. Аз също съм в 7.г.с, но  все още не ми личи толкова. Желая ти хубава и лека бременност!

# 655
И аз живот и здраве от понеделник влизам в 7гс и не ми личи много, само като похапна...дано и аз скоро имам сладко коремче  Crazy

Хей Марти, много сладко коремче Laughing

# 656
MartyG , ти си с прекрасно коремче , доста е напреднало дано и ние на тези седмици изглеждаме по този начин , всеки го очаква с нетърпение  Hug
хихихихи
Много сладко коремче  Wink
И на мен мъничко ми личи и много се изненадах, защото при първата бременност започна да се забелязва чак към 4м.
От деня, в който разбрах започнах да си галя коремчето и да му говоря- така всеки ден  Joy луда работа, а ма така се радвам и чакам да расте....
  Heart Eyes

# 657
Марти аз с 8 г.с и ден два и съм като теб , но следобяд .Сутрин не ми личи  Laughing .Снимката обаче познах ,че е от Южни парк да не си от района?
Вчера ми беше много зле ,имах ужасна мигрена и естествено парацетамола не помогна , та вечерта почнах да повръщам неспирно , накрая изпих един деган и след 15 мин съм заспала .Знам , че е от хормоните ,ама дано скоро не се повтаря  Praynig !
Ето и виртуалната закуска

# 658
Мики, от Овча купел 1 съм, но просто нямаше как да не се възползвам от последните слънчеви лъчи и да не си направя една голяяяяяма разходка ( от която бая се поуморих, и естествено след като се прибрах почнах да гледам през 5 минути дали нямам зацапване....)   Shocked  Embarassed Голяма паника съм  си... Аз не съм точно в началото на третия месец, казах го грубо казано. С точност съм началото на 8-ма  Grinning Мики, дано това неприятно състояние премине съвсем скоро  Hug  Peace Да чукна на дърво на мен все още не е започнало да ми се гади  Sick

Jeja797 и аз си го галя редовно...даже вчера в Южния се зачудих,че хората ме гледат странно, а то било защото аз си вървя и в същото време си галя коремчето Laughing  Hug Даже преди ММ да замине , всяка вечер ме целуваше по коремчето и ни казваше "Лека нощ,съкровища!"  hug newsm76

# 659
  • Пловдив
Охо,колко се е наруило с нови мамчета! Добре дошли,лека и спокойна бременност!

На мен ми личи само след 15 ч - някак се подувам и коремът ми пораства.Сутрин не ми личи - щура работа.Днес завършвам 9 г.с. и започвам 10 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт