Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 8*

• 47 992
  • 729
  •   1
Отговори
# 15

тази снимка е пусната...но ето текста:sevgili yönetmenimiz Ömür Atay ve sevgili uygulayici yapimcimiz Ahsen Tüzün Simple Smile setten Simple Smile
  явно мъжът на снимката е режисьора..написано е нещо и за жената..но  ooooh! #2gunfire #2gunfire

# 16
RocknCoke
--концерт:

# 17
  • София
Да не ви изпусна  Peace

# 18
  Петрова...  bouquet  bouquet  bouquet

да си спомним за този...харизматичен мъж Hug Hug Hug

# 19
 wavey wavey wavey wavey wavey гледам много нови снимки има Blush Blush Blushда се надяваме все повече да са Winkи статийки има браво Blush

# 20
Скрит текст:

това е от турските фенове...правят съпоставка м/у Хазал и Серенай.....
 в туита на Хазал е луснат линк към статия в Хюрриет за опазване на старата част в центъра , на Истанбул като културно средище....
  Жанеее...ти го беше написала снощи за позициите на Хазал...и обществената й ангажираност  Hug Hug Hug
 не ме ... box

слагам го в скрит текс..не искам да се води полемика...и не натрапвам  нищо  Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
Мариолче Blushтова емотиконче със боксовите ръкавици,немога да го схвана за какво е бе Winkя ме светни моля ти се Simple Smile

# 21
за боксовите къкавици: ooooh! а да не ме превърнете мен пак на боксова круша...това значи..а не аз вас...дано не се е схванало така ooooh! ooooh! ooooh!

# 22
за боксовите къкавици: ooooh! а да не ме превърнете мен пак на боксова круша...това значи..а не аз вас...дано не се е схванало така ooooh! ooooh! ooooh!

споко бе Hugне можах да го разбера за това питах Wink Wink Wink

# 23
Yenii Simple Smile Rockn konserinden prenses Hazal Kaya.. Simple Smile

колко е щастлива само

# 24
Yenii Simple Smile Rockn konserinden prenses Hazal Kaya.. Simple Smile

колко е щастлива само

не съм я виждала с такова щастливо лице....радвам се за нея  Hug Hug

# 25
Здравейте,  Hug Hug Hug Hug Hug

Снежи, благодаря за прекрасната тема - с нова модерна визия, и прекрасни снимки в нея   bouquet

Днес много снимки, инфо, благодаря, че споделяте, ще чакам Еси да преведе някои неща, когато може  Hug

Еси,  Hug разбрах, че си студентка, пожелавам ти успешна академична година, всички изпити да си вземеш с лекота и разбира се късмет и в личен план
Скрит текст:
, много ти благодарим за труда и преводите, които правиш за нас   bouquet

Хазал изглежда прекрасна и щастлива, май е  txtloves txtloves txtloves

# 26

Мери, Hug Heart Eyes  bouquet
Много ти благодаря за музикалния поздрав.Много обичам Висоцки. Поздравът до Еси също много ми хареса. Имаш вкус.

# 27
Снежи, благодаря за новата тема   bouquet

Щастлива Хазал,браво на нея,дано има успех това момиче!   Praynig Simple Smile

# 28
# 29
   Петрова Hug Hugми зная как да гладя по косъма....но май доста късно се научих Wink Wink Joy Joy
  А и Снежито каква  огнена тема ни е спретнала с това червено  bouquet
   Тя горкана Hugще има да ни се губи.... Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт