Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 8*

• 47 992
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да се запиша  Hug Hug Hug
Снежи   bouquet  bouquet  bouquet
За първи път от няколко месеца влязох в темата за ВВ. То станало сапунка  ooooh! Мерием Узерли била бременна в четвъртия месец Shocked Бащата имал вече две деца и не искал още деца. Мерием казва, че ще е самотна майка. Приятел на двойката казва, че за всичко била виновна Небахат Чехре, защото тя ги била запознала и като научила, че Мерием е бременна била казала, че най добре било да направи аборт  #Crazy #Crazy #Crazy

Даам, мен много ме трогна интервюто на Мерием. Немската преса й обърна доста внимание  Peace

Еси, мерси за преводите   bouquet Значи фрагман утре. Е, ще чакаме.

# 61
  • Варна
То голямо чакане излезе за фрагмена  Crossing Arms

# 62
  • София
То голямо чакане излезе за фрагмена  Crossing Arms

Трябва да е извънземен за такова чакане  Crazy

# 63
  • Варна
Да се запиша  Hug Hug Hug
Снежи   bouquet  bouquet  bouquet
За първи път от няколко месеца влязох в темата за ВВ. То станало сапунка  ooooh! Мерием Узерли била бременна в четвъртия месец Shocked Бащата имал вече две деца и не искал още деца. Мерием казва, че ще е самотна майка. Приятел на двойката казва, че за всичко била виновна Небахат Чехре, защото тя ги била запознала и като научила, че Мерием е бременна била казала, че най добре било да направи аборт  #Crazy #Crazy #Crazy

Даам, мен много ме трогна интервюто на Мерием. Немската преса й обърна доста внимание  Peace

Този бащата на бебето (май се казваше Джан Атеш или нещо подобно не помня ) такъв простак  ooooh! Когато награждаваха Мерием за най добра актриса той я шляпна по дупето  Sick

# 64
  • София
...
Този бащата на бебето (май се казваше Джан Атеш или нещо подобно не помня ) такъв простак  ooooh! Когато награждаваха Мерием за най добра актриса той я шляпна по дупето  Sick

Дочух нещо подобно, но си мислех, че е слух  Sick Тя доста добре разказва на отношенията в ТР  Peace И за неговото специално  Peace

# 65
да се цопна и тук Blushче от сутринта сега чак успях Wink аз още в сутрешния си пост го изписах само да не го отменят фрагмента и те хоп утре вечер Blush
ама ние толкова чакахме та до утре ли няма да изчакаме Blush Blush Blush

# 66
Снежи това от предната тема не знам дали не си го пропуснала понеже те нямаше по едно време  Hug
Скрит текст:
Снимки от епизод 1 на Древните https://www.facebook.com/media/set/?set=a.610357115683881.107374 … 629116&type=1
Нова снимка  от Дневниците

Мисля че това е свързано с горната снимка  newsm78

Снежи ще изям Иън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Пропуснала съм го, да, благодаря ти.  bouquet  Ох, бе, наистина е много сладък Иън.  Crazy Crazy Crazy Как може да е толкова красив и секси!? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Илайджа много се е разхубавил. Wink

# 67
  • Варна
Снежи това от предната тема не знам дали не си го пропуснала понеже те нямаше по едно време  Hug
Скрит текст:
Снимки от епизод 1 на Древните https://www.facebook.com/media/set/?set=a.610357115683881.107374 … 629116&type=1
Нова снимка  от Дневниците

Мисля че това е свързано с горната снимка  newsm78

Снежи ще изям Иън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Пропуснала съм го, да, благодаря ти.  bouquet  Ох, бе, наистина е много сладък Иън.  Crazy Crazy Crazy Как може да е толкова красив и секси!? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Илайджа много се е разхубавил. Wink
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

Вчера Нина и Иън си разменяха съобщения. Иън пусна снимка на списанието и прикани хората да го купуват и каза, че била невероятна, а Нина го нарече Смолди  Joy Joy Joy

# 68
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

Вчера Нина и Иън си разменяха съобщения. Иън пусна снимка на списанието и прикани хората да го купуват и каза, че била невероятна, а Нина го нарече Смолди  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Wink

Какво ми се правят на разделени.  Laughing Какво е Смолди? newsm78

# 69
  • Варна
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Wink

Скрит текст:
Не знам, но ми звучи сладко  Crazy

# 70
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Wink

Скрит текст:
Скрит текст:
  Нина е измислила Смолдърхолдър
 понеже смолдър значи тлеене , а нали в Америка на сексапилните им викат "горещи"
 Смолди е галеното на Смолдърхолдър   

# 71
  • Варна
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Wink

Скрит текст:
Скрит текст:
  Нина е измислила Смолдърхолдър
 понеже смолдър значи тлеене , а нали в Америка на сексапилните им викат "горещи"
 Смолди е галеното на Смолдърхолдър   
Скрит текст:
Благодаря за информацията   bouquet  bouquet  bouquet

# 72
  • София
Обаче това изчакване може и да им донесе позитиви. Така ще минат първите епизоди на повечето сериали и ASK ще преценят добре силите си и каква е конкуренцията  Peace

# 73
  • Разград

# 74
  • По света и в нас.
Няма фрагмент. Close Но пък много минало ,малко останало Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт